Adonis Apoteka
Korpa

PROCTER & GAMBLE

Karakteristike:-Oral B dečja četkica za zube sa mekanim vlaknima za decu od 3-5 godina-Sa vašim omiljenim Disney junacima - Princess za devojčice i Cars za dečake..
230,00 RSD
Karakteristike:-Dečija pasta za zube za uzrast iznad 6 godina-Oral B Star Wars dečja pasta za zube sa SUGAR SHIELD tehnologijom štiti protiv kiselina koje nastaju iz šećera-Blag ukus mente-Sa vašim omiljenim Star Wars junacima..
270,00 RSD
Karakteristike:-Oral B dečija četkica za zube sa mekanim vlaknima za decu od 6 do 12 godina..
260,00 RSD
Karakteristike:-Oral B UltraThin Gum Care Silver četkica za zube sa ultra tankim vlaknima od 0.01mm i 2x gušćim površinama vlakana-Ekstra meka vlakna (EXTRA SOFT)-Za nežno i precizno čišćenje..
485,00 RSD
Karakteristike:-Oral B Unwaxed konac za zube predstavlja proizvod specijalno dizajniran da efikasno ukloni naslage između zuba, za čiste i zdrave zube i desni. Zahvaljujući njegovoj specijalnoj formuli, pomaže u smanjenju problema sa desnima i karijesom-Njegova fleksibilnost Vam omogućava da dostig..
230,00 RSD
Oral-B Vitality električna četkica za odrasle nudi klinički dokazano superiorno pranje zuba u odnosu na običnu manuelnu četkicu.Tajmer na dršci vam pomaže da perete zube 2 minuta koliko stomatolozi preporučuju.Vibrira na svakih 30 sekundi, da vas obavesti da treba da predjete da perete sledeći deo v..
5.025,00 RSD
PAMPERS 1 a43Pelene za novorodjenčad od 2 do 5kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, m..
19,18 RSD
PAMPERS 3 a66Pelene za decu od 6 do 10kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro per..
22,51 RSD
PAMPERS 4 a58Pelene za decu od 9 do 14kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro per..
25,00 RSD
PAMPERS 4+ a58Pelene za decu od 10 do 15kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro p..
27,85 RSD
PAMPERS 5 a51Pelene za decu od 11 do 18kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro pe..
28,00 RSD
PAMPERS 6 a44Pelene za decu od 13 do 18kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro pe..
33,00 RSD
Karakteristike:-Pampers vlažne maramice Fresh Clean su napravljene sa savršeno izbalansiranim nivoom vlažnosti, tako da lepo očiste kožu, ali je ne isušuju-Uz Pampers Fresh Clean bebina koža zadržava svoj prirodni nivo pH vrednosti, a njihova jedinstvena Softgrip tkanina brzo pokupi nered ostavljaju..
130,00 RSD
Karakteristike:-Pampers vlažne maramice Fresh Clean su napravljene sa savršeno izbalansiranim nivoom vlažnosti, tako da lepo očiste kožu, ali je ne isušuju-Uz Pampers Fresh Clean bebina koža zadržava svoj prirodni nivo pH vrednosti, a njihova jedinstvena Softgrip tkanina brzo pokupi nered ostavljaju..
220,00 RSD
PAMPERS PANTS 3 a60Pelene u obliku gaćica za decu od 6 do 11kgDa biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants. Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za Vašu bebu. I do 12 sati bez vlažnosti u pelenama koje se lako menjaju. Extra-sleep sloj brzo ..
25,68 RSD
Prikazuje se 46 do 60 od 85 (6 strana)