Adonis Apoteka
Korpa

keprom d.o.o.

Karakteristike:-Chicco osveživač za gardarobu 3kom daje odeći Vaše dece i cele porodice svež i prijatan miris. -Pojedinačno upakovano kako bi sačuvalo miris do upotrebe. -Da bi ste sačuvali maksimalnu svežinu, menjajte osveživač na svakih 6 nedelja. -Dermatološki testirano na osetljivoj koži .Uzrast..
680,00 RSD
Karakteristike:-Chicco sensitive kapsule za pranje veša praktične i jednostavne za korišćenje. -Zahvaljujući kapsuli, više nećete morati da razmišljate o potrebnoj količini deterdženta za pranje veša . -Kada dodje u kontakt sa vodom, spoljašnji omotač se topi, obezbeđujući optimalan kvalitet pranja ..
990,00 RSD
Karakteristike:-Uklanja fleke uključujući one koje se mogu naći na odeći za bebe. -Posebna formula sa aktivnim kiseonikom je efikasna u uklanjanju fleka, naročito onih koje su oksidirajuće (trava, paradajz, voće...). -Bez mirisa, bez parabena, vegan. -Sa smanjenim uticajem na životnu sredinu.Uzrast:..
560,00 RSD
Karakteristike:• Zaštita za vrata sprečava da se vrata zalupe, kako dete nebi priklještilo prstiće• Proizvod postaviti na vrata, kako bi zaštitili svoje dete..
268,00 RSD
Opis:Dr.Biju minđuše ne sadrže nikl, napravljene su od mesinga koji je pokriven belom bronzom. Ukrašene različitim vrstama staklenog dragog kamenja pružaju mogućnost da u širokom, elegantnom asortimanu, odaberete modele koji vam najviše odgovaraju.Sastav:Mesing sa kristalima...
1.150,00 RSD
Opis:Dr. Biju minđuše ne sadrže nikl, napravljene su od mesinga koji je pokriven belom bronzom. Ukrašene različitim vrstama staklenog dragog kamenja pružaju mogućnost da u širokom, elegantnom asortimanu, odaberete modele koji vam najviše odgovaraju.Sastav:Mesing..
630,00 RSD
Opis:Dr.Biju minđuše ne sadrže nikl, napravljene su od mesinga koji je pokriven belom bronzom. Ukrašene različitim vrstama staklenog dragog kamenja pružaju mogućnost da u širokom, elegantnom asortimanu, odaberete modele koji vam najviše odgovaraju.Sastav:Mesing sa kristalima...
630,00 RSD
Namenjena hlađenju i umirivanju nežnih bebinih desni u periodu nicanja zubića, Elfi silikonska glodalica CLEAR napravljena je od visoko kvalitetnog, postojanog silikona.Karakteristike:-Ergonomski dizajn, meke, zaobljene ivice.-Jednostavna za držanje i bezbedna za upotrebu.-Bezbojna, u zanimljivom, p..
285,00 RSD
Kategorija   FigureBrend      HK MINIGodine      3 godinePol              UNISEX..
390,00 RSD
Opis:Cucla je od silikona sa sporim protokom. Poseban sistem protiv grčeva. Kompatibilna sa svim standardnim flašicama.Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja.U pakovanju ima 2 komada.Način upotrebe:Za uzrast 6m+Sastav:Silikon..
450,00 RSD
Karakteristike:-Nip Family silikonska varalica (cucla) od silikona za uzrast od 5 do 18 meseci-Anatomskog oblika omogućava pravilan položaj desni, sa rupicama za ventilaciju kože oko usta koje štite osetljivu bebinu kožu-Veselih boja i dezena..
640,00 RSD
Karakteristike:-Nip First Moments lažna bradavica je veoma tanka kako bi osećaj dojenja bebe bio što prirodniji i kako bi se održala bliska, intimna veza tokom dojenja. Jedinstveni, blago zakrivljeni, trouglasti oblik obezbeđuje što veći kontakt sa kožom, istovremeno pružajući osećaj udobnosti i ..
665,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 25 (2 strana)