Adonis Apoteka
Korpa

JAMAX M DOO

Brend: JAMAX M DOO
Elfi higijenski termos za jednu flašicu - čuva temperaturu sadržaja flašice u šetnji, na putovanju, itd.Karakteristike:-čuva postojanost temperature sadržaja flašice-praktičan i lak-simpatičnog dezena za devojičice i dečake-napravljen od postojane plastike i izolacionog materijala - stiropora-stirop..
820,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:-Omogućava sigurno ispijanje tečnosti bilo gde na obodu šolje, uz pomoć silikonskog dela koji se pomera (spušta i podiže) kada je dete koristi.-Silikonski deo se automatski vraća u prvobitni položaj čim dete prestane da pije.-Neprosipajuće osobine.-Lako se rasklapa, pere i sklapa – ne..
710,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Elfi Rezervna Cucla je pogodna za sve modele Elfi plastičnih i staklenih flašica, osim za modele sa širokim otvorom.Karakteristike:Materijal: tečni silikon.Laboratorijski testirana, sigurna, napravljena u skladu sa najvišim standardima.Dostupna u dve veličine – M i L.Moguća sterilizacija u svim ster..
150,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:Sirovinski sastav proizvoda – BPA free plastika (polipropilen, polistiren, EVA), termoplastična guma, prečišćena voda.Održavanje – ručno i mašinsko pranjeSterilizacija – pogodan za sve načine sterilizacije.Napomena:U pakovanju dolaze dve šolje.Prilikom poručivanja upišite u komentar ž..
780,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Negujte nežne bebine nokte Elfi setom sledećih karakteristika:Karakteristike:-Set se sastoji od makazica sa zaštitnim poklopcem, turpije i grickalice.-Svi metalni delovi napravljeni su od nerđajućeg čelika, a plastični od kvalitetne plastike bez bisfenola.-Veličina i dizajn svih delova seta su prila..
430,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Odličan izbor za prve čvrste obroke vaše bebe, Elfi silikonsku kašiku odlikuju sledeće osobine:Karakteristike:-meke i zaobljene ivice cele površine kašičice,-napravljena od otporne plastike (polipropilen) i silikona, sigurnih, BPA free materijala;-dugačka drška za lakše hranjenje;-praktična, laka za..
300,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:-Elfi rezervna cucla je pogodna za Elfi plastičnu flašicu Classic-Materijal: tečni silikon-Laboratorijski testirana, sigurna, napravljena u skladu sa najvišim standardima-Moguća sterilizacija u svim sterilizatorima i pranje u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici)-Pre prve up..
195,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mle..
2.100,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:-igračka za prve korake-zaobljene ivice-ergonomska drška-simpatična figura omiljene životinje-perlice kao zvučni stimulans-wash friendly-dimenzije: 55 x 8,5 x 8 cm-za decu: 12 m +-Pino Guralica je igračka za motivaciju pri prohodavanju. Ona pruža oslonac i podstiče dete na koračanje. ..
1.260,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:-Nekompletna tela životinja izazivaju kod deteta nelagodnost koja se može rešiti samo povezivanjem glave i odgovarajućeg tela. Ova igračka u sebi sadrži snažan motivišući faktor, izaziva potrebu da se „stvari dovedu u red“, da se glave stave na pravo mesto-Kada pokušava da obavi šta t..
1.130,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:-Drvena tabla sa kojom će se deca zabaviti učeći da razlikuju pojmove i vrste voća, životinja i vozila-Ova slagalica predstavlja početak matematičkog mišljenja. Ona zahteva od deteta da pravi skupove sa elementima koji im pripadaju. Svrstavanje voća, životinja i prevoznih sredstava u ..
955,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)