Adonis Apoteka
Korpa

BILJNI KOMPLET ANTISTRES - SRCE - CIRKULACIJA, broj 1

BILJNI KOMPLET ANTISTRES - SRCE - CIRKULACIJA, broj 1

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BILJNI KOMPLET ANTISTRES - SRCE - CIRKULACIJA, broj 1
3.470,00 RSD
Pregleda: 439
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

-Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ) i cveta lavande (Lavandula angustifolia Mill.).

-Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluju na srčani mišić i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), rusomače (Capsella bursa-pastoris) i srdačice(Leonurus cardiaca).

-Cirkul biljne kapi br. 35 koje povoljno deluju na cirkulaciju i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), hajdučke trave (Achillea millefolium) i bele imele (Viscum album).


Indikacije:

Biljni komplet br. 1 Antistres+Corvit+Cirkul sastavljen je od 3 različita proizvoda (seta biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

*Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno.


Delovanje:

-Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

-Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

-Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

-Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

-Otklanja posledice infarkta

-Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

-Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

-Reguliše pritisak

-Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga


Način upotrebe:

Komplet sadrži 3 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno sa vodom, sokom ili vinom, sa pauzama od 10-15 minuta između svakog uzimanja kapi iz bočica kompleta, pri čemu redosled nije presudan.

Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

I nedelja       5kapi

II nedelja    10kapi

III nedelja   15kapi

IV nedelja   20kapi

V nedelja    25kapi

VI nedelja   30kapi

na dalje      30kapi

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: biljni , komplet , antistres , - , srce , - , cirkulacija , broj , 1 , 306596 , biljne , kapi , i , etarska , ulja