Adonis Apoteka
Korpa

BILJNI KOMPLET ZA PLUĆA I DISAJNE ORGANE, broj 6

BILJNI KOMPLET ZA PLUĆA I DISAJNE ORGANE, broj 6

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BILJNI KOMPLET ZA PLUĆA I DISAJNE ORGANE, broj 6
2.340,00 RSD
Pregleda: 1199
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

-Biljne kapi br. 43 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe timijana, lista crnog sleza, korena jagorčevine i korena omana, čija redovna primena doprinosi zdravlju gornjih disajnih puteva.

-Biljne kapi br. 44 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista bokvice, herbe majčine dušice, lista plućnjaka i herbe divizme. List bokvice i herba majčine dušice pomažu uklanjanju bronhijalnog sekreta i štite sluzokožu respiratornih puteva. List plućnjaka i herba divizme doprinose zdravlju gornjih disajnih puteva.


Indikacije:

Pomaže kod bronhitisa, alergijskog bronhitisa, alergija i astme. Stvara otpornost organizma na prehlade i infekcije disajnih organa. Preporučuje se za jačanje imunološkog sistema kod osoba sklonih alergijama. Preporučujemo da naš biljni komplet br. 6 pijete i preventivno uz biljne kapi br. 16 radi jačeg efekta, kao i za jačanje imuniteta i protiv alergija.

*Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox.


Delovanje:

-Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta

-Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma

-Rastvara i smekšava sluz

-Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa

-Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj

-Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća

-Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)

-Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća

-Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa


Način upotrebe:

-Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno sa vodom, sokom ili čajem, sa pauzama 10-15 minuta između svakog uzimanja kapi iz bočica kompleta, pri čemu redosled nije presudan.

-Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

I nedelja       5kapi

II nedelja    10kapi

III nedelja   15kapi

IV nedelja   20kapi

V nedelja    25kapi

VI nedelja   30kapi

na dalje      30kapi

-Maksimalna doza kapi po jednom doziranju za decu do 16 godina je onolika koliko dete ima godina.

*Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: biljni , komplet , za , pluća , i , disajne , organe , broj , 6 , 306597 , biljne , kapi , i , etarska , ulja