Adonis Apoteka
Korpa

RAZNO

Brend: RAZNO
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
0,00 RSD
Brend: RAZNO
Sastav:Jedna kapsula sadrži:Lactobacillus acidophilus ........................... 4 x 109  CFULactobacillus rhamnosus ........................... 1 x 109  CFULactobacillus gasseri .................................... 1 x 109  CFULactobacillus crispatus ..................................
630,00 RSD
Brend: RAZNO
Karakteristike:-Nip kutijica za varalicu obezbeđuje jednostavnu mikrotalasnu dezinfekciju i higijensko skladištenje-Kutijica je jednostavna za upotrebu i higijensko skladištenje-Varalice se sterilišu u periodu od 60 sekundi-Kutijica je specijalnog oblika, što prilikom sterilizacije omogućava pari da..
360,00 RSD
Brend: RAZNO
Karakteristike:-MVS set za ravna stopala je priznat od udruženja američkih fizioterapeuta (APTA) i predstavlja oficijalni program svih zemalja EU u prevenciji pojave ravnih stopala. To znači da su pomagala iz MSD seta za ravna stopala izuzetno efikasna i da imaju dokazano dejstvo-MVS set je namenjen..
3.460,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)