Adonis Apoteka
Korpa

ARTSANA CHICCO

Karakteristike:    -Chicco baby četkica za zube 6m+ ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta.    -Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni.    -Ergonomska drška napravljena je od meke, nekliz..
325,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina.-Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka omogućava majkama da svoje dragoceno mleko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja j..
14.500,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. -Chicco laža Giotto Physio Soft svojim dizajnom ističe se u odnosu na druge laže - napravljena je od jednog komada i kompletna je od silikona. -Namenjena je bebama uzrasta od rođenja do šestog meseca života. -Osnova laž..
430,00 RSD
Karakteristike:-Chicco krema sa cinkom protiv ojeda sprečava i ublažava iritacije kože.-Krema stvara zaštitni sloj koji štiti bebinu kožu od iritacija izazvanih spoljnim uticajima.-Nanosi se na čistu, suvu kožu, pri svakoj promeni pelena.-Idealna za negu nežne kože beba.-Mikrološki i dermatološki te..
550,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby kupka i šampon sa prijatnim mirisom koji je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja. -Formula bez suza na bazi nevena ima umirujuća svojstva i vlaži osetljivu i nežnu kožu. -Klinički testirano na osetljivoj koži. -Hipoalergenski proizvod rađen po specij..
670,00 RSD
Karakteristike:-Chicco kupka sa prijatnim mirisom koji je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja. -Hipoalergenski proizvod rađen po specijalnoj formuli koja umanjuje rizik od alergija. -Klinički testirano na osetljivoj koži. -Formula bez suza na bazi nevena ima umirujuća svojstva..
360,00 RSD
Karakteristike:-Chicco kupka sa prijatnim mirisom koji je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja.-Hipoalergenski proizvod rađen po specijalnoj formuli koja umanjuje rizik od alergija.-Klinički testirano na osetljivoj koži.-Formula bez suza na bazi nevena ima umirujuća svojstva i ..
510,00 RSD
Karakteristike:-Chicco kupka sa prijatnim mirisom koji je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja.-Hipoalergenski proizvod rađen po specijalnoj formuli koja umanjuje rizik od alergija.-Klinički testirano na osetljivoj koži.-Formula bez suza na bazi nevena ima umirujuća svojstva i ..
670,00 RSD
Karakteristike:-Chicco losion za telo vlaži kožu novorođenčadi i čini je mekanom i svilenom. -Neguje bebinu kožu sa visoko ublažavajućim formulama. -Poštuje fiziologiju kože koja tako održava svoju prirodnu vlažnost. -Klinički testirano na osetljivoj koži. -Hipoalergenski proizvod rađen po formuli k..
410,00 RSD
Karakteristike:-Chicco mlečni sapun omogućava veoma nežno čišćenje i poštuje fiziologiju kože koja tako održava svoju prirodnu vlažnost. -Prijatan miris ga čini idealnim za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja. -Korišćenje biljnih derivata sa umirujućum i ublažavajućim efektima, minimalni sadrž..
160,00 RSD
Karakteristike:Chicco cucla Naturalfeeling, silikon, srednji protok, 2m+, 1 kom- Cucla načinjena od silikona, srednji protok- Poseduje dupli ventil koji umanjuje mogućnost pojave grčeva- 1 kom u pakovanju- Uzrast: 2m+..
475,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Cucla je od silikona sa sporim protokom za uzrast 0m+. Cucla je kompatibilna sa svim Naturalfeeling flašicama. Poseduje dupli ventil koji umanjuje mogućnost pojave grčeva.-Materijal: silikon-Protok: spori-Uzrast: 0m+..
460,00 RSD
Karakteristike:-Chicco parfimisana voda 100ml za nežne i mirišljave zagrljaje vaše bebe. -Klinički testirano na osteljivoj koži. -Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija. -Bez parabena, bez boje i alkohola.Uzrast: 0m+..
780,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby pasta za zube sa ukusom jabuke i banane za oralnu negu idealna za decu od šestog meseca do treće godine. -Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu. -Formule su čiste, jednostavne,..
385,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby pasta za zube sa ukusom jagode za oralnu negu idealna za decu od dvanaestog meseca do treće godine. -Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu. -Formule su čiste, jednostavne, sigu..
370,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 40 (3 strana)