Adonis Apoteka
Korpa

2M

Brend: 2M
Karakteritsike:Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja, olakšava se disanje, smanjuje se otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija. ..
420,00 RSD
Brend: 2M
Namena:Kutija za čuvanje proteza.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
160,00 RSD
Brend: 2M
Karakteristike:-Dozator za 7 dana (7 x 3 pregrade)-Odvojene pregrade za pre podne, podne i posle podne, za svih 7 dana..
175,00 RSD
Brend: 2M
Sastav:1 tableta sadrži:Silicijum-dioksid ........................... 210 mgMikrokristalna celuloza ................ 208 mgDelovanje:-Deluje mehanizmom adsorpcije, vezuje i eliminiše iz organizma:Toksine koji dolaze iz spoljašnje sredine (uključujući štetne produkte patogenih mikroorganizama, hranu ..
390,00 RSD
Brend: 2M
Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje:     -kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka: Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na ..
1.500,00 RSD
Brend: 2M
Sastav:Wellmune1,3/1,6 beta-glukani iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae), holekalciferol, zaslađivači (ksilitol, sorbitol, eritritol, steviol, glikozidi), suncokretovo ulje, goveđi želatin, regulatori kiselosti (natrijum-citrat), jabučna kiselina, prirodna aroma tutti frutti, boja (paprika ekstrakt)..
1.435,00 RSD
Brend: 2M
Karakteristike:Pri umirivanju i uspavljivanju bebe, podršku često pruža Elfi varalica sledećih osobina:-Napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona.-Anatomski oblik cucle.-Dizajnirana da umiri bebu, simpatičnih boja i ilustracija.-Možete je sterilisati u rastvoru za ste..
260,00 RSD
Brend: 2M
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
0,00 RSD
Brend: 2M
Karakteristike:-Zaštita tokom ciklusnih dana-Naturella Classic Camomile higijenski ulošci predstavljaju poboljšani oblik proizvoda sa novim površinskim slojem i losionom koji zaštitu Vaše kože čini još boljom.-Naturella sa kamilicom smiruje Vašu kožu i pomaže joj da održi prirodni balans. Uz to obez..
320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)