Adonis Apoteka
Korpa

TERRANOVA

Brend: TERRANOVA
Predstavlja zaštitu organizma od slobodnih radikala, UV zračenja i štetnih materija. Posebno preporučljiv osobama koje su svakodnevno izložene štetnim agensima.Sastav:-Prirodni beta karoten, vitamin C, vitamin E, alfa-lipoinska kiselina, L-glutation, cink, selen, bakar, mangan – aktivni oblici-Magni..
2.230,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Astaksantin ima naučno dokazano delovanje na zdravlje nervnog sistema, vida, kardiovaskularnog sistema i oporavka nakon fizičkih aktivnosti.Sastav:-Astaksantin (izolovan iz alge H. Pluvialis); alfa-lipoinska kiselina - aktivni oblici-Magnifood kompleks sadrži: kelj, plod i list pasjeg trna i spiruli..
2.715,00 RSD
Brend: TERRANOVA
B vitamini imaju važnu funkciju u organizmu, povećavaju otpornost i izdržljivost i obezbeđuju bolje fizičke i mentalne sposobnosti.Sastav:-Sadrži ašvagandu iz koje su izolovani B vitamini, doprinosi bržem mentalnom i fizičkom oporavku-Sadrži vitamin C za pravilnu apsorpciju-Svi aktivni oblici B vita..
1.950,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Ovaj jedinstveni suplement sadrži specifične materije i hranljive sastojke koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i kose.Sastav:-MSM, vitamin A, vitamin C, B5, biotin i cink - aktivni oblici-Magnifood kompleks sadrži: rastavić, list koprive, plod i list pasjeg trna, borovnicu, sirovo kakao..
2.270,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Inovativna formulacija koja sadrži neka od najbolje istraženih biljnih jedinjenja za podršku imunitetu. Beta glukani su prirodni polisaharidi koji se nalaze u ćelijskom zidu gljiva i kvasca, neophodni za jak i stabilan imunitet.Sastav:-beta glukani 1,3/1,6 iz kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitami..
3.745,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Cink je mineral koji se nalazi u svim živim tkivima. Koristi se za jačanje imuniteta, za plodnost kod muškaraca, kod upalnih procesa na koži, kod alergije i atopije. Sastav:-Bisglicinat u dozi od 15mg – aktivni oblik. Optimalna dnevna doza cinka.-Magnifood kompleks sadrži algu spirulinu koja je ..
1.525,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Sastav:-Gvožđe (gvožđe(II)-bisglicinat) 20mg-Šipurak (Rosa canina) 100mg-Stabilizovane pirinčane mekinje (Oryza sativa) 100mg-Herba zelenog ječma (Hordeum vulgare) 50mg-Asai bobice (Euterpe oleracea) 50mgIndikacije:-Kod anemije-U trudnoći I periodu dojenja-Kod smanjene apsorpcije gvožđa u crevima-Os..
1.445,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Koren ašvagande doprinosi relaksaciji, održavanju emocionalne stabilnosti i normalnom uspavljivanju. Poznat i kao „indijski ženšen“, ova ajurvedska biljka je poznata po svojoj ulozi u upravljanju stresom, anksioznošću, zamorom i ublažavanjem bola.Sastav:-Sadrži organski i fermentisani koren ašvagand..
3.100,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Koren kurkume je poznat po impresivnom spektru zdravstvenih prednosti, uključujući antioksidativna, antimikrobna, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja podržavaju jetru. Sastoji se od preko 100 različitih jedinjenja, uključujući isparljiva ulja, polisaharide i kurkuminoide.Sastav:-Sadrži ferment..
3.165,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Folna kiselina je jako važna za sintezu DNK, pravilan rast i razvoj ploda, u terapiji megaloblasne anemije i kod raznih genetskih mutacija. Pogodan za trudnice sa trombofilijom.Sastav:-Kalcijum-L-metilfolat 400μg – aktivni oblik-Magnifood kompleks sadrži: cveklu, seme bundeve, pirinčane mekinje i li..
2.050,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Koristi se u terapiji osteoporoze, osteoartritisa i kod većeg fizičkog napora. Ovaj suplement pored blagotvornog delovanja na hrskavicu i kosti ima i sastojak koji deluje antiinflamatorno, te otklanja bol-smola bosvelije.Sastav:-Glukozamin 500mg; -MSM (metilsulfonilmetan) 100mg – aktivni oblici-Magn..
2.560,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Hrom je važan mineral, koji stimuliše aktivnost insulina u telu i važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata, kod insulinske rezistencije.Preporučljiv je za dijabetičare.Sastav:-Hrom pikolinat 200μg – aktivni oblik-Magnifood kompleks sadrži: presna zrnakakaa, list koprive, seme bundeve, ječme..
1.670,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Sadrži kalcijum i magnezijum u odnosu 2:1. Kalcijum doprinosi zdravlju kostiju i zuba, podstiče koagulaciju krvi i normalno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.Sastav:-Citrat – aktivni oblik. Zbog oblika citrata, i u kombinaciji sa magnezijumom ima bolju iskoristljivost u organizmu-Magnifood ko..
1.310,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Veoma je bitan za normalan metabolizam. Umanjuje bol u mišićima kod pacijenata na terapiji statinima. Pospešuje cirkulaciju i jača srčani mišić. Značajno snižava šećer u krvi, poboljšava pokretljivost spermatozoida. Doze od 100-600mg daju značajne rezultate u lečenju steriliteta.Sastav:-Koenzim Q10 ..
3.960,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Koenzim Q10 je neophodan za funkcionisanje svih bioloških procesa u organizmu jer obezbeđuje stvaranje energije u mitohondrijama (ATP) koju koristi svaka ćelija u organizmu. Već od 20. godine njegova sinteza počinje da opada, pa je neophodno nadoknađivati ga kroz ishranu ili suplementaciju.Sastav:-K..
2.230,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 30 (2 strana)