Adonis Apoteka
Korpa

SILBEN U40 GEL 10ML

SILBEN U40 GEL 10ML

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
SILBEN U40 GEL 10ML
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ABOVO
  • Šifra proizvoda: 306699
Pregleda: 127
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog medicinskog sredstva.


Pravilnik o načinu oglašavanja leka, odnosno medicinskog sredstva (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) možete pogledatiovde. 


Silben U40

MEDICINSKO SREDSTVO KOD PROMENA NA NOKTIMA USLED TRAUME, ONIKOMIKOZE ILI PSORIJAZE

• Umanjuje zadebljanja nokatne ploče i ubrzava njeno obnavljanje

• Priprema nokat za tretman lekovima, čak i u slučaju onikomikoze


PROMENE NOKTIJU

Moguća je promena nokatne ploče usled traumatičnih dogadjaja ili psorijaze. Ove abnormalnosti noktiju mogu dovesti do promene strukture nokta, u boji (od žute do jako sive), površini (gubitak skladnosti) kao i debljini (promenljivo).

Promene u nokatnoj ploči ne moraju biti posledica traume ili psorijaze ali mogu biti povezane sa prisustvom gljivica (onikomikoza).

Povredjen nokat, u procesu rasta može prikazati promene u boji, strukturi (zadebljanje, krhkost sa mogućnošću lomljenja nokatne ploče) i formi.


ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU


Silben U40 Epsilon Health, zahvaljujući dobro poznatim keratolitičkim svojstvima sa visokom koncentracijom ureje kao i inovativnom štrcaljkom, preporučuje se kod slučajeva promene nokatne ploče usled traume ili psorijaze

Proizvod, korišćenjem keratina na površini, dopušta noktu da bude gladak kao i da mu debljina bude smanjena, pomaže obnovi nokatne ploče.

Silben U40 Epsilon Health takodje može da se koristi u pripremi nokta za tretmane lokalnim antifugalnim lekovima. 

Urea u visokim koncentracijama omogućava efektnije upijanje leka, ubrzavajući vreme lečenja. 

Nokat, posebno na palcu, često predstavlja barijeru za prodiranje leka. Korišćenje ureje otklanja keratin sa površine, čineći nokat propustljivijim a u isto vreme pospešuje obnovu nokatne ploče.


NAČINI UPOTREBE

Preporučuje se nanošenje noću, smenjivanjem ciklusa od 15 dana korišćenja sa 15 dana pauze.

Obnavljanje noktiju usled traume ili psorijaza:

Preporučuje se 2 meseca tretmana.

Priprema nokta za tretman lokalnim antifugalnim lekovima:

Preporučeno je korišćenje proizvoda tokom celokupnog perioda tretmana sa lekom, sa 15 dana korišćenja i 15 dana pauze. Lek treba naneti posle Silben U40 Epsilon Health i nakon potpunog sušenja istog.

Silben U40 Epsilon Health se lako nanosi na nokte, poseban oblik tube omogućava lako i homogeno nanošenje gela. Ne gnječiti tubu tokom nanošenja proizvoda: sadržaj izlazi jednostavnim kontaktom sa površinom koja zahteva tretman.


UPOZORENJA

Držati van domašaja dece mladje od 12 godina.

Korišćenje ureje visoke koncentracije na duže vremenske periode može dovesti do otpadanja nokta. 

Prisustvo belih kristala unutar čepa usled kristalizacije ureje je normalno i ne utiče na ispravnost proizvoda.

Ne nanositi na sluzokožu i kožu. Izbegavati kontakt sa očima, detaljno isprati u slučaju kontakta sa očima. 

Čuvati na sobnoj temperaturi. Proizvod za spoljašnju upotrebu. Ne koristiti nakon isteka roka utisnutog na pakovanju.


SASTOJCI: 

Voda, Urea 40%, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, puferski rastvor

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: silben , u40 , gel , 10ml , 306699 , crni , petak , neaktivna

Naša preporuka

VITAMIN B12 KINDER oralni sprej za decu, 20ml
ROK 06.2024. -56 %
Brend: VEMAX PHARMA
Vitamin B12 u spreju je namenjen deci za pravilan razboj centralnog  nervnog sistema. Poboljšava psihološke funkcije deteta,  jača imuni sis..
1.220,00 RSD 2.760,00 RSD
Brend: GOEMAR
Sastav:Latopic sadrži mešavinu liofilizovanih bakterija mlečne kiseline u odgovarajućem odnosu:    50% Lactobacillus paracasei LOCK 0919,&nb..
3.455,00 RSD
Sastav:-Ekstrakt korena kurkume -Magnezijum citrat-Vitamin D3Indikacije:Koristi se kod:-osteoartritisa-degenerativnih bolesti zglobova (koksartro..
2.593,50 RSD 3.705,00 RSD
Sastav:Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bro..
2.712,50 RSD 3.875,00 RSD
Sastav:U jednoj tableti:Kolagen 1gVitamin C (kalcijum-askorbat) 10mgIndikacije:- za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamen..
1.669,50 RSD 2.385,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži:Goveđi kolagen tipa I i III    1,0 gVitamin C           ..
1.788,50 RSD 2.555,00 RSD
Super Collagen anti-age shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo kad i bi..
2.208,50 RSD 3.155,00 RSD
Super Collagen ultra anti-age shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo ka..
10.803,00 RSD 16.620,00 RSD
Sastav:1 ampula sadrži:Fortigel - hidrolizovani kolagen ........................ 10 gVitamin C .........................................................
4.914,00 RSD 5.460,00 RSD
Sastav:1 ampula sadrži:Hidrolizat kolagena ............................................... 5 gSuvi ekstrakt ploda divlje ruže ..........................
5.094,00 RSD 5.660,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Sastav:U jednoj tableti:-glukozamin-sulfat 750mg-hondoitin-sulfat (kao natrijum hondoitin-sulfat) 600mg-metilsulfonilmetan (MSM) 300mg*Ostali sastojci..
4.005,00 RSD 4.450,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Krill Oill je proizvod koji sadrži ulje kril račića, namenjen za očuvanje krvnih sudova i prevencije bolesti srca. Primenu je našao i kod bolesti..
2.331,00 RSD 2.590,00 RSD