Adonis Apoteka
Korpa

SEAL-ON prah za zaustavljanje krvarenja

SEAL-ON prah za zaustavljanje krvarenja

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
SEAL-ON prah za zaustavljanje krvarenja
825,00 RSD
Pregleda: 314
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

SEAL-ON 

prah u spreju za ogrebotine i poderotine


BRZO ZAUSTAVLJANJE KRVARENJA

SEAL-ON sprej je fini prah koji brzo upija krv sa manjih ogrebotina i poderotina, formirajući mekan sloj sličan gelu preko rane i brzo zaustavlja krvarenje.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU za decu i odrasle:

Dobro promućkati i naprskati prah preko očišćene rane sa razdaljine od 15cm dok se ujednačeno ne prekrije površina. Uklanjanje praha nije potrebno. Kod obilnog krvarenja, na dubokim ili neprijatnim ranama, naprskati na gazu i onda staviti gazu na ranu primenjujući privremeni pritisak.


UPOZORENJA:

Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju produženog krvarenja, potražite pomoć lekara. Kontejner pod pritiskom. Zaštititi od sunčeve svetlosti i ne izlagati temperaturama iznad 50˚C. Čuvati na suvom. Ne prskati na otvorenom plamenu ili užarenim materijalima. Držati dalje od izvora paljenja i ne pušiti prilikom upotrebe. Ne bušiti niti paliti ambalažu, čak i kada je prazna. Držati dalje od domašaja dece. Samo za spoljnu upotrebu.


AKTIVNI SASTOJCI:

Kalcijumova/Natrijumova so oksidisane celuloze (m-docTM), karboksimetil celuloza (CMC).Broj rešenja o registraciji: 515-02-03007-2020-004 od 08.12.2020.


Pakovanje: 50 ml (23 g)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.