Adonis Apoteka
Korpa

Igračke

Igra i igračke jedan su od najvaćnijih elemenata zdravog razvoja deteta. Deca se igraju top je njihov jedini i najozbiljniji zadatak. Igra nikad nije "samo" igra, već uvek ima dublji smisao, razvojni značaj, emotivni i kognitivni. Ona je sredstvo za igru, pokretač na maštanje i domaštanje, prijatelj za spavanje, sigurni predmet koji čvsrto držimo u ruci kada smo u nepoznatom okruženju.

Kod nas možete naći više vrsta igračaka za decu, u ponudi imamo: edukativne igračke, slagalice za decu, zvečke za decu.

Edukativne igračke

U ponudi imamo više vrsta edukativnih igračaka, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: pino klackalica 3 u 1, pino lavirint džungla, infunbebe moja prva kocka sa aktivnostima 6m+, pino didaktički prstenovi, pino lavirint sa perlicama.

Pino klackalica 3 u 1

Pino klackalica odlična zabava za mališane, vežbe fine motorike, razvoj preciznosti pokreta, vežbe koncentracije i pažnje, vežbe koordinacije oko-ruka, usvajanje znanja o ravnoteži, učenje boja, brojeva, brojevnog niza, kvalitetno drvo, fina obrada, sigurne ivice i boje. Ima 23 elementa za igru.

Pino Didaktička Klackalica je igračka koja obuhvata 3 igre. Igra u toku koje dete niže drvene, šarene cvetiće na kanap predstavlja odličnu vežbu fine motorike i ima značaj za razvoj koordinacije oko-ruka, preciznosti i strpljenja.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino klackalica 3 u 1, mališani su zadovljni, jako korisna igra i odlična za razvijanje motorike, deci drži pažnju i uče i igraju se.

Pino lavirint džungla

Pino lavirint džungla je vredan podsticaj razvoju dečijeg mišljenja, motornih sposobnosti, sposobnosti povezivanja, planiranja i koncentracije. Praktična je jer se delovi slagalice ne mogu odvojiti od table i izgubiti. Preporučen uzrast: za decu stariju od 18 meseci.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino lavirint džungla, zanimljiva igra, odlična za razvijanje dečijeg mišljenja, takođe i motornih sposobnosti.

Infunbebe moja prva kocka sa aktivnostima 6m+

Infunbebe kocka je igračka za bebe interaktivna kocka sa aktivnostima sadrži različite aktivnosti sa svake strane kocke. Različite teksture, oblici i funkcije pomažu u razvoju čula kod bebe i motoričkih veština. Pogodno za bebe od 6 meseci pa naviše.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Infunbebe moja prva kocka sa aktivnostima 6m+, kocka je odlična ima više aktivnosti, jako je zanimljiva i dobra za bebice da steknu motoričke veštine, kao i da razvijaju čulo sluha.

Pino didaktički prstenovi

Pino prstenovi namenje su za razvoj opažanja i zaključivanja, vizuelno učenje brojeva i brojevnog niza, upoređivanje i serijacija, učenje boja, razvoj fine motorike, kvalitetna i dugotrajna igračka, sigurne, netoksične boje. Pogodno je za decu od 12 meseci.

Didaktičko sredstvo za rani intelektualni razvoj mališana – Didaktički prstenovi – omogućava najbolji način usvajanja trajnog znanja iz oblasti brojevnog niza, od broja jedan do broja pet.

Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, Didaktički prstenovi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, najjednostavnije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“. Pino Didaktički prstenovi su pre svega – igračka, koja maloj deci služi za zabavu i igru. Međutim njena vrednost je daleko veća zbog edukativne uloge koja je stalno prisutna i prilagođena deci navedenog uzrasta.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino didaktički prstenovi, za decu je odličan, tako uče boje i razvijaju motoriku, takođe služi i za zabavu i za igru.

Pino lavirint sa perlicama

Pino lavirint napravljen od drveta i žice, Lavirint sa perlicama upoznaje dete sa ovim materijalima od ranog perioda i pruža mogućnost upoređivanja (toplo-hladno) i učenja osnovnih karakteristika putem taktilne percepcije. I drveni i metalni elementi su fino obrađenih ivica i boja sigurnih po zdravlje dece. Materijal: drvo, boje, metal. Pogodan je za uzrast 18m+.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali Pino lavirint sa perlicama, zanimljiva igra, odlična za decu, napravljena je od drveta i sigurna je po zdravlje deteta. Deca uče boje, razvijaju motoriku.

Slagalice za decu

U ponudi imamo više vrsta slagalica za decu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: pino slagalica abeceda, pino slagalica azbuka hobotnica, pino slagalica obuci devojčicu, pino slagalica matematika, pino slagalice grimase životinja.

Pino slagalica abeceda

Pino Slagalica Abeceda proces učenja slova čini zabavnim i lakim jer se bazira na slaganju delova na drvenu podlogu. Svakom slovu slagalice odgovara ilustracija na podlozi i dete ima zadatak da spoji slovo sa određenim pojmom čiji naziv počinje datim slovom. Učenje počinje prepoznavanjem pojmova, zatim imenovanjem i slaganjem a završava se učenjem niza slova, kao i sinonima i građenja rečenice.

Pino slagalica didaktički pristup igri, učenje boja, oblika, pojmova, slova, spelovanja, razvoj mišljenja i učenje kroz igru, kvalitetno drvo, fina obrada, sigurne boje. Pogodna je za uzrast od 3 godine.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino slagalica abeceda, jako poučna i zanimljiva igra, kroz igru deca uče slova, boje i pojmove.

Pino slagalica azbuka hobotnica

Pino Slovarica Hobotnica je zabavno i kreativno edukativno sredstvo za učenje prvih slova i brojeva do trideset. Proces učenja se vrši slažući puzle u obliku hobotnice koja na jednoj strani sadrži slova a na drugoj brojeve.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino slagalica azbuka hobotnica, zabavna i kreativna igra za Vaše mališane, odlična za učenje i slova i brojeva.

Pino slagalica obuci devojčicu

Pino slagalica za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za devojčicu prati zamišljanje prilike za koju se ona priprema. Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće. Pogodna je za decu stariju od 18 meseci.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino slagalica obuci devojčicu, je prava igračka za devojčice, zanimljiva i zabavna. Razvijaju motoriku i uče.

Pino slagalica matematika

Pino Slagalica Matematika sadrži 9 elemenata, svaki podeljen na 3 dela, sa ilustracijama broja i pojmova, te prikazom prostih računskih operacija sabiranja i oduzimanja. Pino slagalica namenje za ranu edukaciju, učenje uz pomoć ilustracija. Sadrži 27 elemmenata, kvalitetno drvo, fina obrada, sigurne ivice, netoksične, prijatne boje. Jedini zadatak deteta je da pravilno spoji elemente. Na taj način ono vizuelno uči i lako shvata odnose među prikazanim pojmovima, te bolje razume matematičku operaciju. Pogodna je za decu od 3 do 6 godina.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino slagalica matematika, odlična za sabiranje i oduzimanje brojeva, uče i zabavljaju se.

Pino slagalice grimase životinja

Pino slagalica je jednostavna slagalica, za mlađi uzrast. Sastoji se od table i devet elemenata podeljenih na dva dela. Deca će je voleti, između ostalog, jer su životinje njihovi omiljeni likovi. Rado će je slagati onako kako smatraju ispravnim, ali i drugačije kombinujući delove različitih životinja u jednu celinu. To izaziva radost i smeh, formira osećaj za humoristički prikaz stvarnosti. I još nešto – „pogled sa druge strane“ veoma je vredan. Ova slagalica nudi mogućnost detetu da vežba sposobnosti posmatranja iste stvari sa različitih aspekata.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Pino slagalice grimase životinja, za decu je odlična, razvijaju maštu i motoriku, takođe uče životinje.

Zvečke za decu

U ponudi imamo više vrsta zvečki za decu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bertoni valjak zvečka, infunbebe pčelica zvečka.

Bertoni valjak zvečka

Bertoni zvečke su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. Oni su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali deci Bertoni valjak zvečka, odlične su za bebe, jako su zanimljive, stimulišu sluh i zavabne su.

Infunbebe pčelica zvečka

Infunbebe zvečka napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju Vašeg deteta. Namenjene su za bebe od uzrasta od 3m+.

Iskustva naših korisnika koji su uzimali Infunbebe pčelica zvečka, savršene su za bebe, drži im pažnju, zanimljive su i zabavne.

AGU Sunny lampa potpuno kontrolisan sistem koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Upotreba AGU smart lampe sa prirodnom svetlošću obezbeđuje lako buđenje i uspavljivanje za bebe, decu i odrasle. AGU sunčana lampa proizvodi toplu svetlost koja odgovara prirodnoj sunčevoj svetlosti, al..
19.499,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Opis:Edukativna igračka aktiviti kocka 5u1 Top Bright 120315 je kocka igračka, koja u sebi krije pet igara, za decu stariju od jedne godine. Edukativna igračka aktiviti kocka 5u1 Top Bright 120315 može da se igra sa jednostavnim sorterom sa tri oblika, da okreće elemente u obliku zupčanika, a kasni..
2.365,00 RSD
Brend: DIDIS
Karakteristike:Zvečke su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama.Oni su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj.Stimulišu bebin sluh i mobilnost.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
457,00 RSD
Brend: CANPOL
Opis:Predviđena je za decu: 0m+• Vodena glodalica sa zvečkom je idealna za period nicanja zuba, donoseći olakšanje bebinim desnima koje svrbe.• Napravljen je od mekog materijala neravne površine, koji nežno masira otečene desni.• Mogućnost hlađenja zuba je dodatna prednost - ublažava bolove povezan..
412,00 RSD
Brend: CANPOL
Opis:CANPOL BABIES Zvečka Weigh Bar je napravljene da savršeno odgovara dečijim rukama i da zaokupi pažnju Vašeg deteta.Za decu uzrasta od 3m+...
417,00 RSD
Brend: CANPOL
Opis:Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju Vašeg detetaZa decu uzrasta od 3m+..
417,00 RSD
Opis:Edukativna igračka "magične figure"20 delovaRazličiti oblici i bojeNapravljen od plastikeVeselih bojaZabavna igračka zaokupiće pažnju Vašeg detetaDete će na zabavan način učiti boje i oblike..
989,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:Pretvorite kupanje u zabavnu igru uz Elfi kofice Sea World-Deca obožavaju da se igraju sa vodom, da je upoznaju i ispituju, posebno dok se kupaju. U toj igri odlično društvo im mogu praviti Elfi šarene kofice ilustrovane motivima morske zvezde, raka i hobotnice.-Kofice su proizvedene ..
442,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 77 (6 strana)