Adonis Apoteka
Korpa

GRAVIOLA AMAZONSKA HERBA 350mg kapsule, 60kom

GRAVIOLA AMAZONSKA HERBA 350mg kapsule, 60kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
GRAVIOLA AMAZONSKA HERBA 350mg kapsule, 60kom
1.710,00 RSD
Pregleda: 183
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih.


Sastav:

Jedna kapsula sadrži 350mg aktivne supstance - ekstrakta lista amazonske graviole.


Delovanje:

Amazonska graviola herba kapsule proizvedene su od ekstrakta listova graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških aktivnih sastojaka graviole, koji doprinose održavanju vitalnosti i otpornosti organizma. Graviola sadrži brojne biološki aktivne sastojke, kao što su acetogenini, alkaloidi, fenoli, flavonoidi. Najznačajniji su acetogenini. Ostali sastojci identifikovani u gravioli su ketoni, alkani, etarska i masna ulja, tanini, karotenoidi, amidi, vitamini C, B1, B2, E, P itd.

    -izuzetno efikasno podiže imunološki sistem i vraća životnu energiju;

    -ublažava nervnu napetost i stres, poboljšava san. Takođe, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja;

    -sprečava nastanak teških infekcija - graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija;

    -poboljšava rad unutrašnjih organa;

    -reguliše krvni pritisak;

    -ublažava tegobe kod reumatizma i artritisa.


Način upotrebe:

Preporučeni dnevni unos je 2-3 g graviole. Kapsule na bazi graviole mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, ali i kod već postojećih problema kada se preporučuju 3×2 kapsule dnevno;Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.