Adonis Apoteka
Korpa

Zdravo srce i cirkulacija

Veliki deo populacije, kako naše, tako i globalne, zabrinut je za svoje srce. Postoji i dobar razlog za tu brigu, budući da su kardiovaskularne bolesti vodeći uzrok mortaliteta na svetu. Dobra vest je da možete drastično smanjiti rizik za KVO redovnom fizičkom aktivnošću, zdravim životnim stilom koji isključuje loše navike i uključuje pravilnu i zdravu dijetu.

Kardiovaskularna oboljenja se u širem smislu definišu kao niz bolesti srca i krvnih sudova. Srčani mišić treba da funkcioniše dobro i neprekidno da bi pumpao krv kroz ljudsko telo, a arterije i vene treba da budu elastične, bez opstrukcija, da bi mogle da omoguće dotok krvi do ćelija.

Kod nas možete naći preparate za zdravo srce i cirkulaciju, u ponudi imamo: kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, tablete za zdravo srce i cirkulaciju, kapi za zdravo srce i cirkulaciju.

Kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: ajkus kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, arteroprotect forte kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, biokrill active 500mg kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, cardio vitalis kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, cardiovitamin kapsule za zdravo srce i cirkulaciju, heart max kapsule za zdravo srce i cirkulaciju.

Ajkus kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

Ajkus je preventiva i pomoć pri lečenju: prehlade, gripa, astme, bronhitisa, alergija, stresa, depresija, povišenog krvnog pritiska, kod koronarnih i kardiovaskularnih oboljenja, reguliše broj limfocita, za vreme hemoterapije, u postoperativnom periodu, štiti ćelije od degenerativnih promena, kod posledica radijacije.

Ajkus je od ajkula iz dubokih mora, fizički prerađen bez hemijske obrade, čime održava prirodno visok nivo alkoxyglycerola (oko25%). Da bi obezbedili potpuni i prirodan proizvod za jačanje imuniteta, 100% su prirodni i ne sadrže nikakve aditive, dodatke punjenja ili zaštitna sredstva (konzervanse).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ajkus kapsule, jak imunitet uz samo jednu kapsulu dnevno, prirodan proizvod, odličan je za kardiovaskularna oboljenja.

Arteroprotect forte kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

Arteroprotect forte namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihova elastičnost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Arteroprotect forte kapsule, prirodan proizvod, pomaže vam da očistite arterije, smanjite kalcifikaciju, snizite LDL holesterol, za zdravo srce.

Biokrill active 500mg kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

Biokrill active namenjen je za zаštitu od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа, zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol), zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr holesterol).

Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksаntinа.

Omegа 3 mаsne kiseline su koncentrisаne polinezаsićene mаsne kiseline u obliku fosfolipidа, što rezultirа njihovim boljim iskorišćenjem. Omegа 3 mаsne kiseline štite od pojаve mnogih bolesti. Oni smаnjuju ukupаn nivo holesterolа kаo i LDL frаkciju (loš holesterol), а povećаvаju HDL frаkciju (dobаr holesterol). Povećаn nivo lipidа u krvi odgovorаn je zа nаstаnаk srčаnih oboljenjа i аteroskleroze. Omegа 3 mаsne kiseline imаju аnti-inflаmаtorno dejstvo i efekаt nа kognitivne funkcije.

Astаksаntin je moćаn аntioksidаns (mnogo jаči od vitаminа E i koenzimа Q10) koji štiti nezаsićene mаsne kiseline od dejstvа slobodnih rаdikаlа i tаko štiti orgаnizаm od аteroskleroze.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biokrill active 500mg kapsule, štiti od srčanih oboljenja, pozitivno deluje na holesterol, odličan je i efikasan.

Cardio vitalis kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

Vitalis Cardio je prirodni preparat koji koristi pravilnom radu srčanog mišića, uravnotežuje srčani ritam, proširuje arterije, sprečava nastanak arterioskleroznih plakova, smanjuje holesterol, povećava elastičnost krvnih sudova.

Vitalis cardio se preporučuje osobama: sa lupanjem i preskakanjem srca, sa oslabljenim srcem, sa anginom pectoris, sa povišenim krvnim pritiskom, posle infarkta srca, šloga ili hirurške intervencije, sa lošom cirkulacijom, sa arteriosklerozom krvnih sudova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cardio vitalis kapsule, prirodni preparat, odličan je za osobe koje imaju problema sa odlabljenim srcem, sa cirkulacijom, takođe je dobar posle infarkta srca.

Cardiovitamin kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

Cardiovitamin kapsule doprinose normalnoj funkciji srca – vitamin B1, normalnom metabolizmu homocisteina – folna kiselina, vit. B6 i B12, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova – vitamin C, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa – vitamin C, smanjenju umora i iscrpljenosti – vitamin B6, vitamin B12 i vitamin C, normalnoj apsorpciji / iskorišćenju kalcijuma i fosfora – vitamin D.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cardiovitamin kapsule, doprinosi normalnoj funkciji srca, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih događaja.

Heart max kapsule za zdravo srce i cirkulaciju

HeartMax je specijalna formula koja objedinjuje Omega-3 EPA/DHA kiseline, beli luk, amino-kiseline i moćne antioksidanse i pomaže u očuvanju zdravog srca, krvnih sudova i povoljnih vrednosti holesterola.

Heart max se preporučuje osobama koje žele da očuvaju zdravlje svog srca, da zadrže holesterol u granicama normale, koje imaju problema sa cirkulacijom, koje imaju istorijat srčanih oboljenja u porodici, koje žele da očuvanjem zdravlja poboljšaju kvalitet i produže svoj život.

Iskustva naših koirisnika koji su koristili Heart max kapsule, odličan preparat za održavanje zdravlje srca i krvnog sistema, održava povoljne vrednosti holesterola.

Tablete za zdravo srce i cirkulaciju

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: dr.viton magnezan b6 tablete za zdravo srce i cirkulaciju, bgb esi ginkgomax tablete za zdravo srce i cirkulaciju, citrin mg duo tablete za zdravo srce i cirkulaciju.

Dr.viton magnezan b6 tablete za zdravo srce i cirkulaciju

Dr.viton magnezan b6 se preporučuje kod pojave grčeva i bolova u mišićima, usled srčanih smetnji, aritmija, u stanjima stresa, depresije, razdražljivosti, kod pojave migrene, umora i slabosti, kod problema sa opstipacijom, kod pojačanog fizičkog napora, kao pomoć u otklanjanju simptoma PMS-a.

Magnezijum je mineral neophodan za mišićnu funkciju, uključujući i srčani mišić, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Reguliše prenos nadražaja do mišića, utiče na smanjenje grčeva i regulaciju srčanog ritma.

Učestvuje u enzimskim procesima koji dovode do proizvodnje energije. Značajan je za održavanje zdrave strukture zuba i kostiju. Zajedno sa vitaminom B6 učestvuje u mnogim metaboličkim procesima.

Vitamin B6 (piridoksin) je jedan od B vitamina neophodan za pravilno funkcionisanje metabolizma proteina, ugljenih hidrata i masti. Olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta. Ima pozitivan uticaj na funkciju nervnog sistema i imuniteta. Doprinosi proizvodnji crvenih krvnih zrnaca.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dr.viton magnezan b6 tablete, odličan je kod grčeva i bolova u mišićima, dobar je za rad nervnog sistema i kod jačanja imuniteta.

Bgb esi ginkgomax tablete za zdravo srce i cirkulaciju

Ginkgomax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća sa koncentracijom, depresije, vertiga ili tinitusa vaskularnog  ili nepoznatog porekla, glavobolje i povremenog hramanja (klaudikacije).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi ginkgomax tablete, prirodan preparat, odličan je za pamćenje i koncentraciju, takođe i za depresiju, kao i za očuvanje zdravlje srca.

Citrin mg duo tablete za zdravo srce i cirkulaciju

Citrin mg duo je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.

Citrin mg duo može značajno da pomogne u prevenciji nastanka i/ili da doprinese suzbijanju: grčeva i slabosti mišića, srčanih aritmija, srčane slabosti i hipertenzije, migrene i drugh oblika glavobolje, nesanice i lošeg kvaliteta sna depresije i anksioznosti umora i slabosti celog organizma, napornih treninga sportista, prevremenog porođaja tj. prevremenih kontrakcija materice, simptoma PMS-a. Pored magnezijuma, Citrin Mg duo sadrži i vitamine B1 i B6, te zahvaljujući sastavu omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema i mišića kao i normalnu funkciju srca, i preporučuje se u stanjima koja dovode do povećanog gubitka ili potrošnje magnezijuma: dijareja, povraćanje, pojačano znojenje, nepravilna ishrana, alkoholizam, poremećaji apsorpcije, oštećenje bubrega, trudnoć.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Citrin mg duo tablete, sadrži magnezijum i vitamine koji su vam neophodni, odličan je za grčeve, dijareju, srčane bolesti, održava normalnu funkciju srca, efikasan je i delotvoran.

Kapi za zdravo srce i cirkulaciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bioherbal matičnjak kapi za zdravo srce i cirkulaciju, cirkulotin kapi za zdravo srce i cirkulaciju, glog biljne kapi za zdravo srce i cirkulaciju, sremuš biljne kapi za zdravo srce i cirkulaciju.

Bioherbal matičnjak kapi za zdravo srce i cirkulaciju

Matičnjak kapi funkcionišu kao prirodni antibakterijski agens. Naime, matičnjak ima antibakterijska svojstva i može da pomogne da se prirodno borimo protiv infektivnih bakterija. Takođe može da deluje i protiv kandide. Dva najčešće proučavana mehanizma dejstva matičnjaka su njegova sposobnost da zaštiti srce i jetru. Matičnjak može značajno smanjiti visoke trigliceride, kao i poboljšati sintezu holesterola u jetri. Može regulisati preaktivnu štitnu žlezdu (hipertiroidizam) i može pomoći u varenju. Zbog svoje antioksidativne aktivnosti, ekstrakt lista matičnjaka ima potencijalno zaštitni efekat na gastrointestinalni sistem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bioherbal matičnjak kapi, prirodan preparat, ima sposobnost da zašiti srce i jetru, takođe je dobar kod infektivnih bakterija.

Cirkulotin kapi za zdravo srce i cirkulaciju

Cirkulotin kapi su namenjene za održavanje normalne cirkulacije, kod problema sa venskom cirkulacijom, u terapiji ateroskleroze, za regulaciju nivoa lipida u krvi, za regulisanje krvnog pritiska.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cirkulotin kapi, održava normalnu cirkulaciju, bez veštačkih boja i delotvorno reguliše krvni pritisak.

Glog biljne kapi za zdravo srce i cirkulaciju

Glog je poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga ima povoljno dejstvo kod izražene napetosti i nervoze, nesanice, gušenja, posebnog uzrujanja, različitih uzbuđenja i grčeva.

Ovo pozitivno delovanje gloga ispoljava se podjednako, bilo da su u pitanju mlađe ili starije osobe „nervoznog srca“. Upotreba biljnih kapi se preporučuje za normalizaciju visokog krvnog pritiska.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Glog biljne kapi, prirodan preparat, ima umirujuće dejstvo, regulišu krvni pristisak, bez veštačkih boja.

Sremuš biljne kapi za zdravo srce i cirkulaciju

Biljne kapi Sremuša su potpuno prirodan proizvod dobijen ekstraktcijom aktivnih komponenti iz svezih listova sremuša. Pomaže kod visokog krvnog pritiska, povoljno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Inhibira agregaciju trombocita, poboljšava cirkulaciju, povoljno deluje na sklerozu krvnih sudova. Blagotvorno deluje na digestivni trakt i respiratorne organe. Eliminiše toksine, podiže imunitet i doprinosi opštem zdravstvenom stanju organizma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sremuš biljne kapi, imaju pozitivno dejstvo, bezo deluje, snižava visok pritisak, takođe je odličan u borbi protiv prehlade, gripa, snižava holesterol i trigliceride.

Indikacije:GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.Delovanje:-uspostavlja imuno-balans organizma-inhibira rast tumora-umanjuje nus pojave radio i hemo terapije-značajno poboljšava zaštitu od infekcija-deluje k..
7.422,50 RSD
Amazonska acerola kapsule sadrze ekstarkt Acerole – voća koje je najbogatije prirodnim vitaminom C odlične bioraspoloživosti.Delovanje:Vitamin C:-štiti ćelije od oksidativnog stresa;-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema;-normalno formiranju kolagena koji je potreban za normalnu funkciju ..
598,00 RSD
Sastav:- Minerali ( kalijum, kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, cinnk, fosfor...)- Bogat je izvor A, B1, B2, B3, C, D,i E vitamina- Polinezasićene i mononezaćine masne kiseline (Oleinska, palmitinska, linoleinska)- Polifenolna jedinjenja- Amino kiseline i esencijalne masne kiseline, omega 3-6-9- V..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. -Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova..
1.170,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.-Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova ..
2.250,00 RSD
Brend: CHEMOTECH
Sastav: Uljani macerat belog luka Allium sativum (0,12% alicina) 270mg.Indikacije i delovanje:Antibakterijsko i antiparazitsko,Kardioprotektorno,Antikancerogeno.*Beli luk je bogat belančevinama, mastima, aktivnim biološkim jedinjenjima koja sadrže sumpor, vitaminima (C, E, A, D i vitamini grupe..
723,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća ..
693,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba.Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća s..
1.137,00 RSD
Sastav:-Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ) i cveta lavande (Lavandula angustifolia Mill.).-Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluj..
2.776,00 RSD 3.470,00 RSD
Sastav:Vodenoetanolni ekstrakti lista sa cvetom belog gloga, herbe hajdučke trave i herbe bele imele.Delovanje:Biljne kapi Cirkul deluju tako što ostvaruju pozitivan efekat na zdravlje krvnih sudova. Takođe mogu da utiču na rad srca.Benefiti proizvoda:Dugoročna primena ovog preparata obezbeđuje zdra..
964,00 RSD 1.205,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
402,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:-Fosfolipide kril-a: 225 mg-Omega 3 masne kiseline: 125 mg (EPA 60 mg, DHA 35 mg)-Holin: 22,5 mg-Astaksantin: 55 µgIndikacije:-Zаštitа od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа-Zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol)-Zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr h..
1.530,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Formula koja u jednoj tableti obezbeđuje 1000 µg vitamina B12. Indikacije: Namenjena je za prevenciju razvoja deficita ali i tretman već postojećeg nedostatka vitamina B12.Dodatno, formula je posebno pogodna za vegane, vegetarijance i osobe koje ishranom ne mogu da unesu adekvatne količi..
1.305,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?To je tvrda crvena bobica koja, zahvaljujuci vecoj kolicini vitamina C u svom sastavu, ima kiselkast ukus. Plodovi brusnice pored toga sadrže Vitamin A, kalijum, kalcijum, biljna vlakna i biflavonoide sa snažnim antioksidantnim dejstvom, čime podižu opštu otpornost organizma i smanjuju ri..
312,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:Ulje dobiveno od mikroalge Schizochytrium sp.-DHA (dokozaheksaenska kiselina)-EPA (eikozapentaenska kiselina)-Vitamin E (u obliku D- α-tokoferola)Indikacije:Preporučuje se:-Veganima i vegeterijancima-Osobama koje boluju od dijabetesa-Kod povišenog holesterola i triglicerida-Trudnicama i dojil..
2.645,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 114 (8 strana)