Adonis Apoteka
Korpa

Dijareja

Dijareja se definiše kao stolica retke konzistencije koja se u periodu od 24 časa izbacuje u većoj meri od onoga kolika je inače stolica čoveka na dnevnom nivou. Akutna dijareja je samoograničena bolest koja traje do dve nedelje, dok hronična dijareja može potrajati duže od dve nedelje.

Imate problem sa dijarejom, kako da je zaustavite? Kod nas možete pronaći odgovarajuće preparate koji Vam mogu pomoći da se zaustavite dijareju. U ponudi imamo: kapsule protiv dijareje, kesice protiv dijareje.

Kapsule protiv dijareje

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: floriotic boulardi kapsule protiv dijareje, helicobalans kapsule protiv dijareje, strong nature aktivni ugalj kapsule protiv dijareje, lactibiane tolerance kapsule protiv dijareje, bgb esi fermental kapsule protiv dijareje.

Floriotic boulardi kapsule protiv dijareje

Floriotic boulardi je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu kod dijareja izazvanih upotrebom antibiotika, kod putničkih dijareja, kod infekcije izazvane Clostridium difficile, kod akutnih i upornih dijareja, kod zapaljenskih bolesti creva, za jačanje imuniteta i regulaciju crevne flore.

Iskustva naših korisnika koji su koristili preparat Floriotic boulardi, brzo rešava problem, Bulardi je odličan, reguliše stolicu i posle njega će te se osećati odlično, jača imunitet, nema više teških prehlada.

Helicobalans kapsule protiv dijareje

Helicobalans kapsule umanjuje učestalost nuspojava uzrokovanih antibiotikom u gastrointestinalnom traktu i dijareje uzrokovane antibioticima, smanjuje učestalost i trajanje infektivnih dijareja, uključujući i dijareje uzrokovane rotavirusom, i pomaže u eradikaciji (patogenih) bakterija u GIT-u , uključujući Helicobacter pylori. Koristi se za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori, kao pomoć u konvencionalnoj terapiji eradikacije Helicobacter pylori, za smanjenje količine Helicobacter pylori u GIT-u za vreme prekomernog opterećenja ili psihički stresnih situacija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Helicobalans kapsule, kapsule su odlične, deluju brzo, regulišu dijareju, prirodan lek, svima preporučujemo.

Strong nature aktivni ugalj kapsule protiv dijareje

Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma. Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja sastojaka hrane, kao i kontaminenata unetih hranom i vodom za piće, aktivnih komponenti mnogih lekova, produkata bakterijskog metabolizma i dr. omogućena je velikom specifičnom površinom čestica. Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji. Kao sastavni deo kućne apoteke poželjno ga je imati sa sobom na putu, odmoru i na izletima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Strong nature aktivni ugalj, odličan je za dijareju, nadimanje i grčeve, brzo rešava problem, smanjuje grčeve i nećete imati više problema sa dijarejom.

Lactibiane tolerance kapsule protiv dijareje

Lactibiane Référence kapsule, je dodatak ishrani koji je namenjen očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog sistema. Preporučuje se osobama sa poremećajima crevnog balansa usled sindroma iritabilnog kolona udruženim sa hroničnom konstipacijom (zatvorom). Namenjen je deci koja su starija od 5 godina i odraslima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lactibiane tolerance kapsule, normalizuje rad creva, odličan je za sindrom iritabilnih creva praćen dijarejom, pomaže i efikasan je.

Bgb esi fermental kapsule protiv dijareje

Bgb esi fermental kapsule zaustavlju dijareju i obnavljaju uništenu crevnu mikrofloru, sprečavaju nedostatak vitamina B koji dijareja može da izazove, smanjuju infekciju Helicobacter pylori, ublažavaju simptome alergijskih reakcija, povoljno deluju kod kolitisa i iritabilnog kolona, povoljno utiču na normalno funkcionisanje imunološkog sistema.

Iksustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi fermental kapsule, odličan je i za decu i za odrasle, ublažavaju dijareju i utiču na imunološki sistem.

Kesice protiv dijareje

U našoj ponudi imamo više vrsta kesica protiv dijareje, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: maxmedica rehidro max kesice protiv dijareje, rehidran kesice protiv dijareje.

Maxmedica rehidro max kesice protiv dijareje

Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem. Namenjen je odojčadima od 2 meseca, deci i odraslima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxmedica rehidro max kesice, jača imunitet kod odraslih kao i kod dece, odličan je kod dehidratacije kao i kod dijareje, efikasan je i brzo deluje.

Rehidran kesice protiv dijareje

Rehidran prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće ponovo uspostaviti i održavati normalnu hidrataciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Rehidran prašak, nadoknađuje tečnost, održava hidtrataciju, proizvod je odličan i smanjuje dijareju.

Sastav:Bezvodna glukoza, trinatrijum citrat dihidrat, natrijum hlorid, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, kalijum hlorid.Indikacije:Dehidratacija usled akutne dijareje.Delovanje:-ORS bacil sprečava i leči dehidrataciju izazvanu akutnom dijarejom omogućavajući optimalnu apsorpciju vode ..
865,00 RSD
Brend: ABOVO
Sastav:1 tableta sadrži:Silicijum-dioksid ........................... 210 mgMikrokristalna celuloza ................ 208 mgDelovanje:-Deluje mehanizmom adsorpcije, vezuje i eliminiše iz organizma:Toksine koji dolaze iz spoljašnje sredine (uključujući štetne produkte patogenih mikroorganizama, hranu ..
390,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Aloe vera ekstrakt 200:1 ............ 20 mgNiacin (vitamin PP) ..................... 5,4 mgVit B5 ......................................... 1,8 mgVit B6 .......................................... 0,6 mgVit B2 .......................................... 0,48mgVit B1 ..............................
645,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Osim biljnog uglja, kapsule sadrže etarska ulja kamilice, anisa, mente i morača.*Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:-Karbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. -Može se koristiti i k..
600,00 RSD
Sastav:Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64.Indikacije:1. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindro..
2.340,00 RSD
Brend: BEOPANAX
Sastav:Carvaxyl kapsule su jedinstvena mešavina ulja origana dobijena iz nekoliko visokokvalitetnih sorti divljeg origana.Indikacije:*Kod infekcija usne dupljelošeg zadaha i zapaljenja desnioralne kandidijaze*Kod infekcija disajnih puteva i komplikacijaprehlade, gripa,upale grla,bronhitisa i astmeup..
1.980,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?Sadrži kalcijum, jabučnu kiselinu, limunovu kiselinu, tanin, nepoznati alkaloid, heterozide (aikubozid, amigdalozid, salikozid), saponozide, gorke materije, manitol, vosak, etarsko ulje i šećer.KAKO DELUJE?Ekspektorans, digestiv, antireumatik i dermatik. Koristi se za lakše iskašljavanje,..
170,00 RSD
Sastav:Elektroliti, vitamini, glukoza, đumbir*Sa ukusom limuna-kole.Indikacije:Može se primenjivati u slučajevima kada je potrebna rehidratacija i / ili održavanje tečnosti i elektrolita, kao što su:ProlivSlučajevi gastrointestinalnih poremećaja praćeni prolivom i povraćanjemStanja praćena ozbil..
740,00 RSD
Brend: Esensa
Dejstvo:EsenBak® Direct Ultra Strong sinbiotik deluje veoma brzo kod akutnih dijareja. Potrebno je samo 3 dana da se oslobodite simptoma dijareje:Prvi dan – 2 kesice, drug ii treći dan po jednu kesicu.Namena:Infektivna dijareja, dijareja izazvana antibioticima iii drugim lekovima i terapijama, dija..
590,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Sastav:1 tableta sadrži: 400mg hidrolizovanog lignina.Indikacije: Primenjuje se kod:- Dizenterije, salmoneloze, dispepsije i toksičnih infekcija- Trovanja hranom i alkoholo- Putničke dijareje- Pioinflamatornih bolesti sa florističkom intoksikacijom- Alergija na lekove i hranu- Insuficijencije b..
517,50 RSD 575,00 RSD
Brend: PHARMAS
Sastav:Jedna kapsula sadrži:-5 milijardi živih liofilizovanih kultura kvasaca -Saccharomyces cerevisiae var boulardiiI-3799 i 1 milijardu kulture bakterija mlečne kiseline: Lactobacillus acidophilus LA3, Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1, Lactobacillus casei BGP93Indikacije:PharmaS ..
350,00 RSD
Brend: PHARMAS
Sastav:PharmaS  FLORIOTIC® Daily je sinbiotik  koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterijeJedna kapsula sadrži 2 milijarde liofilizovanih obloženih kultura:-Lactobacillus acidophilus CBT LA1-Bifidobacterium lactis CBT ..
290,00 RSD
Brend: PHARMAS
Sastav:1 kapsula sadrži:100,00 mg Pylopass™ (inaktivirana kultura Lactobacillus reuteri)najmanje 1•10^9 cfu* liofilizirana kultura Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, u trenutku proizvodnje2 kapsule sadrže:200,00 mg Pylopass™ (inaktivirana kultura Lactobacillus reuteri)najmanje 2•10^9 cfu* li..
800,00 RSD
Brend: HUMANA
Indikacije:U slučajevima dijareje. Humana elektrolit se prevashodno koristi za potrebe ishrane u slučajevima dispepsije kod odojčeta (dijareja kod odojčeta), prema preporuci lekara. Takođe se koristi za potrebe ishrane u tretmanu dijareje kod male, školske dece i odraslih.Delovanje:Humana elektrolit..
80,00 RSD
Brend: HUMANA
Sastav:Glukoza, maltodekstrin, natrijum-hlorid, kalijum-citrat,natrijum-citrat, prirodna aroma.Elektrolit sa ukusom banane za odojčad, decu i odrasle Indikacije:Uzrast: 0m+-Primenjuje se prvenstveno u tretmanu dispepsije kod odojčadi (dijereje kod odojčadi), prema preporuci lekara.-Koristi se v..
80,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 29 (2 strana)