Adonis Apoteka
Korpa

DIAPHARM D.O.O.

Sastav:-Etarsko ulje čajevca-Nevenovo ulje-Ulje šargarepeNamena:-Bakterijska vaginoza praćena pojačanim sekretom  i/ili nepriojatnim mirisom-Vaginalna kandidijaza*Lečenje vaginalne kandidijaze, trihomonijaze, bakterijske vaginoze, vaginalnog hepesa je dokazano brojnim in vitro laboratorijskim s..
610,00 RSD
Delovanje:Blagotvorno deluje na kosu, stiti, jaca i neguje koren kose, ublazava gljuvicne infekcije koze glave i smanjuje nastanak peruti...
240,00 RSD
Sastav:Derma propolis gel je spoj propolisa i uljanih ekstrakata kantariona, nevena i kamilice koji imaju blagotvorno delovanje na kožu. *Derma propolis gel se dobro utrljava u kožu i ne ostavlja masni trag.Namena: Pozitivno deluje na proces epitelizacije kože, pa je pogodna za tretman oži..
230,00 RSD
Sastav:Derma propolis krema je spoj propolisa i uljanih ekstrakata kantariona, nevena i kamilice.Namena:-Derma propolis krema pozitivno deluje na proces epitelizacije kože, pa je pogodna za tretman ožiljaka.-Pomaže zarastanje rana, ogrebotina i akni. -Blagotvorno deluje na suvu, hrapavu i ispucalu k..
357,00 RSD
Sastav:Derma propolis mast je spoj propolisa i uljanih ekstrakata kantariona, nevena i kamilice.Namena i delovanje:-Derma propolis mast pozitivno deluje na proces epitelizacije kože, pa je pogodna za tretman ožiljaka-Blagotvorno deluje na suvu, hrapavu i ispucalu kožu. Idealna je za kožu nakon sunča..
225,00 RSD
Sastav:30ml standardizovanog alkoholno-vodenog ekstrakte biljke ginkgo bilobaNamena:-Za poboljšane cirkulacije-Za bolju koncentraciju i pamćenjeNačin upotrebe:2 puta dnevno po 15-20kapi...
265,00 RSD
Sastav:Ekstrakti  lekovitog bilja ( ekstrakt kantariona, nevena i sveže šargarepe) u odgovarajućoj podlozi.Indikacije:-Preventivno-Kod stanja upala i infekcijaDelovanje:-Kantarionovo ulje hidrira i epitelizuje sluznicu-Nevenovo ulje deluje protivupalno i ubrzava zarastanje rana-Vaginalete sadrž..
340,00 RSD
Namena:Koristi se spolja za brzu epitelizaciju oštećenog tkiva, zarastanje i oblaganje rana, nakon ujeda insekata. Delovanje:Deluje na regeneraciju tkiva nakon opekotina...
190,00 RSD
Sastav:Propolis, etanol i prečišćena voda.Indikacije:Povoljno deluje na stimulaciju imuniteta. Može se koristiti kod upale grla, nosa, afti, kod površinskih rana i infekcija.Delovanje: Propolis, poznat i kao pčelinji lepak, je smeđa, smolasta supstanca koju sakupljaju pčele i koriste je za zatvaranj..
250,00 RSD
Sastav:Propolis kapi sa bokvicom i vitaminom C.Indikacije:Mogu se koristiti kod upale usta, grla, ždrela, kod površinskih rana i infekcija na kožiDelovanje: -Propolis ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antioksidativno i imunostimulirajuće delovanje-Stimuliše odbrambene sposobnost..
200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 22 (2 strana)