Adonis Apoteka
Korpa

STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ 250mg kapsule, 30kom

STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ 250mg kapsule, 30kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ 250mg kapsule, 30kom
380,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ELEPHANT
  • Šifra proizvoda: 1928
Pregleda: 238
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:
250 mg aktivnog medicinskog uglja dobijenog karbonizacijom ljuske kokosovog oraha


Indikacije:

Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma.Delovanje:
Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja sastojaka hrane, kao i kontaminenata unetih hranom i vodom za piće, aktivnih komponenti mnogih lekova, produkata bakterijskog metabolizma i dr. omogućena je velikom specifičnom površinom čestica. Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji. Kao sastavni deo kućne apoteke poželjno ga je imati sa sobom na putu, odmoru i na izletima.


Način upotrebe:
Po potrebi uzeti 2-3 kapsule, 3-4 puta na danNapomena:

Ne preporučuje se istovremena upotreba sa hranom i lekovima zbog adsorpcionih sposobnosti aktivnog uglja, potrebno je razdvojiti ih 2h.
Ne preporučuje se deci mlađoj od 3 godine.
Ne treba ga primenjivati kod trovanja cijanidima, korozivima, solima gvožđa, organofosfornim insekticidima, litijumom, etanolom i metanolom, jer njegova efikasnost u ovim slučajevima nije pouzdano potvrđena.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.