Adonis Apoteka
Korpa

BACILAC ORS rastvor za rehidrataciju kesice, 10kom

BACILAC ORS rastvor za rehidrataciju kesice, 10kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BACILAC ORS rastvor za rehidrataciju kesice, 10kom
780,00 RSD
Pregleda: 5282
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

Bezvodna glukoza, trinatrijum citrat dihidrat, natrijum hlorid, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, kalijum hlorid.


Indikacije:

Dehidratacija usled akutne dijareje.


Delovanje:
-ORS bacil sprečava i leči dehidrataciju izazvanu akutnom dijarejom omogućavajući optimalnu apsorpciju vode i elektrolita.
-ORC bacil sadrži i probiotike koji omogućavaju optimalan oporavak crevne flore nakon dijareje


Način upotrebe:
-Rastvoriti jednu kesicu u 500 ml vode sobne temperature (flaširana voda sa niskim sadržajem minerala ili prethodno prokuvana voda iz slavine). Ako je čvrsto zatvoren, ORS rastvor može stajati u frižideru do 24 sata.
-Pre uzimanja zagrejte ORS rastvor na sobnoj temperaturi. Ne rastvarajte ORS prah u drugim pićima ili sa hranom, jer će to izgubiti efikasnost.

  • Odrasli: Uzmite 4 do 5 kesa dnevno. Jednom kada dođe do očiglednog poboljšanja dijareje i simptoma dehidracije, možete postepeno smanjivati dozu Bacilli ORS tokom sledećih nekoliko dana.
  • Deca: Prvog dana rastvorite prah i dajte detetu 15-20 ml rastvora po kg telesne težine na sat, do najviše 4 kesice tokom dana. Ako postoji jasno poboljšanje dijareje i simptoma dehidracije, možete postepeno smanjivati dozu Bacilac ORS tokom nekoliko dana. Kod vrlo male dece pitajte lekara za savet.


Napomena:

Ne koristiti u slučajevima povraćanja bez dijareje.

ORS bacil nije pogodan kao jedina dijeta.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.