Adonis Apoteka
Korpa

BIO KULT PRO-CYAN kapsule, 45kom

BIO KULT PRO-CYAN kapsule, 45kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BIO KULT PRO-CYAN kapsule, 45kom
1.880,00 RSD
Pregleda: 151
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

Aktivne komponente: Lactobacillus prašak (bakterije Lactobacillus acidophilus PXN 35 i Lactobacillus plantarum PXN47) Suvi ekstrakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpan), standardizova na 170-200mg/g antocijanina, min 15mg/g antocijanozida i min 7.2% proantocijanidina, od toga proantocijanidina tip A PAC Vitamin A (retinil-acetat)

*Ostali sastojci: maltodekstrin, kukuruzni skrob, sredstvo za povećanje zapremine (mikrokristalna celuloza), zgušnjivač u kapsuli (hidroksipropil-metilceluloza) antioksidans (ά-tokoferol, L-askorbinska kiselina, lecitin), stabilizator (guar guma).


Indikacije:

Doprinosi uspostavljanju normalne ravnoteže crevne mikroflore u cilju održavanja zdravog urinarnog trakta.

*Bio-Kult Pro-Cyan kapsule formulisane su tako da su pogodne za primenu kod trudnica. Ipak, u slučaju trudnoće, pre korišćenja dijetetskih suplemenata, uvek se savetuje da potražite mišljenje Vašeg lekara.


Delovanje:

Bio-Kult® Pro-Cyan® kapsule sadrže 2 soja probiotskih kultura, ekstrakt brusnice i vitamin A, koji zajednički deluju tako što pomažu organizmu da održi normalan nivo korisnih bakterija u crevima, a time pomažu smanjenju broja urinarnih infekcija, posebno kod žena.

Bio-Kult® Pro-Cyan® kapsule sadrže standardizovani ekstrakt brusnice koji sadrži specifične proantocijanidine PAC A, za koje je poznato da smanjuju adheziju, odnosno prijanjanje štetnih (patogenih) bakterija za sluzokožu.

Bio-Kult® Pro-Cyan® kapsule takođe sadrže dva specijalno odabrana probiotska soja i vitamin A, koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i sluzokože.


Način upotrebe:
Uzeti 1 do 2 kapsule jedanput ili dvaput dnevno, uz jelo ili po uputstvu lekara.

Deca ispod 12 godina starosti: polovina doze za odrasle osobe.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.