Adonis Apoteka
Korpa

Trudnice i mame

Zbog rasta bebe, koža na stomaku u trudnoći trpi veliki pritisak i sklona je preteranom rastezanju i pucanju. Kozmetika za trudnice obezbediće optimalnu negu i sprečiti nastanak strija. Kod nas možete naći preparate za mame i trudnice, kao što su: tuferi za grudi, pumpice za izmlazanje, kreme protiv strija, postporođajni steznik.

Tuferi za grudi

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvijiti nekoliko: avent tuferi za grudi, chicco tupferi za grudi.

Avent tuferi za grudi

Avent tuferi za grudi su ultra tanki jednokratni tuferi.

Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali. Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom i dermatoloski ispitani.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent tuferi za grudi su odlični, tanki su pa se ne ocrtavaju, takođe imaju nekoliko slojeva pa dobro upijaju.

Chicco tupferi za grudi

Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja. Poseduju antibakterijsku tkaninu koja obezbeđuje zaštitu grudi prilikom dojenja.

Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu dojenja kada može doći do iritacija grudi koje mogu ceo period dojenja učiniti bolnim i teškim. Antibakterijska tkanina štiti od bakterijskih infekcija. Superapsorbujući materijal upija svu tečnost i sprečava izlivanje, održavajući kožu suvom.

Anatomski oblikovani tuferi omogućavaju koži da diše, sprečavajući pojavu iritacija. Tanki su i nevidljivi ispod garderobe. Lepljiva traka omogućava da se ulošci za grudi ne pomeraju kada je toplo vreme.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco tupferi za grudi, su idealni u osetljivom periodu dojenja, štiti od infekcija, mekani su i udobni za nošenje i najbitnije je da se ne pomeraju i ostavljaju kožu suvom.

Pumpice za izmlazanje

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco električna pumpica za izmlazanje mleka, chicco pumpica za izmlazanje mleka, elfi rk90 pumpica za izmlazanje, farlin bf-638p pumpica za izmuzavanje.

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka omogućava majkama da svoje dragoceno mleko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu.

Pumpica je kompaktna i ne zauzima puno prostora, pa je samim tim laka za transportovanje i skladištenje kada nije u upotrebi. Lako se pere i održava. Pumpica je kompatibilna sa svim Chicco NaturalFeeling flašicama. Pritiskanjem dugmeta i korišćenjem ventila za podešavanje protoka možete odabrati nivo koji najbolje odgovara vašim potrebama. Automatski se čuva nivo koji ste podesili prilikom poslednjeg korišćenja i memoriše se za sledeću upotrebu.

Dve opcije punjenja uređaja: alkalne baterije 1.5 V (nisu uključene u pakovanje) ili adapter za napajanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili je odlična, lako se koristi, nežna je takođe ne zauzima mnogo prostora, lako se pere i održava.

Chicco pumpica za izmlazanje mleka

Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko.

Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina.

Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu.

Pumpica je kompaktna i ne zauzima puno prostora, pa je samim tim laka za transportovanje i skladištenje kada nije u upotrebi. Lako se pere i održava.

Pumpica je kompatibilna sa svim Chicco Giotto flašicama.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco pumpica za izmlazanje mleka, lako i jednostavno izmazajte vaše mleko, pumpica je laka za korišćenje, a silikonska čašica je nežna za vaše grudi i odgovara svima.

Elfi rk90 pumpica za izmlazanje

Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.

Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mleka. Ono se izmlazava direktno u flašicu, tako da bez presipanja i dodatnih troškova možeš hraniti svoju bebu iz Elfi plastične flašice od 150 ml, koja je deo ovog seta.

Delovi Elfi Pumpice za izmlazanje su:

telo pumpice sa levkom (obim levka-8,5 cm, dubina levka-6,5 cm)

silikonsko jastuče za masažu

poklopac

silikonski prsten za isisavanje

silikonski ventil

ručka

flašica

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk90 pumpica za izmlazanje, odgovara manjim i većim grudima, lagana za korišćenje, odlična za izmlazanje mleka.

Farlin bf-638p pumpica za izmuzavanje

Farlin pumpica je sigurna i jednostavna. Odgovara svim oblicima grudi.

Svi materijali: Polikarbonatska tuba i silikonska pumpa se mogu sterilisati.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Farlin bf-638p pumpica za izmuzavanje je sigurna i jednostavna za korišćenje, odgovara i većim i manjim grudina.

Kreme protiv strija

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: striamel-d mast protiv strija, striet melem za strije.

Striamel-d mast protiv strija

Striamel-D bogatstvom ulja i vitamina u svom sastavu, povoljno utiče na održavanje elastičnosti i čvrstine kože i sprečava njeno prekomerno opuštanje u osetljivim delovima. Pospešuje kontrakciju postojećih vezivnih struktura i stimuliše sintezu elastina i kolagena koje koža gubi. Istovremeno dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

Striamel-D se preporučuje za tretman strija u pubertetu (u predelu nadlaktica, lumbalnoj regiji, iznad kolena, na dojkama), u trudnoći (na trbuhu, butinama, leđima i dojkama), kao posledica promene telesne težine, kod sportista usled prebrzog rasta mišića.

Striamel-D deluje preventivno i sprečava nastanak strija. U slučaju nastalih strija, dovodi do njihovog maksimalnog umanjenja, smiruje svrab, smanjuje crvenilo, povećava vlažnost i tonus kože čineći je zdravom, mekom i elastičnom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Striamel-d mast protiv strija, odlična mast protiv strija, delotvorna je, umanjuje strije, smiruje svrab i crvenilo.

Striet melem za strije

Striet prirodni melem za strije predstavlja proizvod iz Šaljić linije proizvoda koji je posebno razvijen kako biste uklonili strije koje su nastale tokom trudnoće.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Striet melem za strije, efikasan je i delotvoran, brzo deluje i smanjuje strije.

Postporođajni steznik

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti jedan u pitanju je farlin bf600 postporođajni pojas, veličina m.

Farlin bf600 postporođajni pojas, veličina m

Farlin pojas za majke je lak, udoban i podesiv.

Poboljšava figuru, zateže mišiće koji se ne koriste.

Propušta vazduh, lako se prilagođava telu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Farlin bf600 postporođajni pojas, je odličan pojasa posle porođaja, pomaže vam da zategnete mišiće, udoban je dok ga nosite, podesiv je i lako se prilagođava vašem telu.

Brend: AVENT
Izmlazajte više mleka za manje vremena* uz jastuče koje stimuliše dojku da izmlaza mleko isto kao i beba. Neprimetno prelazi sa režima stimulacije na režim izmlazanja i primenjuje pravu količinu stimulacije bradavice i usisavanja za maksimalni protok mleka. Na osnovu vremena do početka protoka mleka..
17.890,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike: -Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatoloski ispitani..
630,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatološki ispitani..
1.180,00 RSD
Sastav:Aqua (Water), Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol.Namena:Bepanthen mast namenjena je za negu vrlo suve, grube kože sklone nadražajima. Štiti kožu beba od crveni..
745,00 RSD
Karakteristike:Štitnici za grudi Canpol Babies su proizvedene od mekog silikona. Štite bolne i ispucale bradavice, ubrzavaju zarastanje i omogućujući bezbolno hranjenje. U verziji Easy Start, uža gornja ivica bradavice omogućava bebi da zagrli majčine grudi dok jede, oseti toplinu i miris njene k..
425,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. -Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko. -Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice..
4.330,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja. Poseduju antibakterijsku tkaninu koja obezbeđuje zaštitu grudi prilikom dojenja.-Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu d..
665,00 RSD
Sastav i delovanje:- Etarsko ulje lavande - antibakterijsko, antifungalno i repelentno dejstvo. Ispoljava dejstvo i kod smirivanja alergijskih manifestacija na koži.- Pantenol, tj. provitamin B5, poboljšava hidrataciju kože, ublažava svrab, smanjuje upale i ojede kože i ubrzava zarastanje rana i ope..
690,00 RSD
Dianatal, porođajni gel je specijalno razvijen gel za olakšavanje vaginalnog porođaja i veću bezbednost, čineći porođaj boljim iskustvom. Gel u porođajnom kanalu stvara mukoadhezivni film koji redukuje trenje između porođajnog kanala i bebe što pomaže bebi da lakše klizi kroz porođajni kanal. ..
0,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mle..
2.100,00 RSD
Karakteristike:Pumpica za izmuzavanje BF-638P- Sigurna i jednostavna.- Ogovara svim oblicima grudi.- Svi materijali: Polikarbonatska tuba i silikonska pumpa se mogu sterilisati...
695,00 RSD
Karakteristike:Pojas za majke BF-600- Lak, udoban i podesiv.- Poboljšava figuru, zateže mišiće koji se ne koriste.- Propušta vazduh, lako se prilagođava telu...
3.200,00 RSD
Karakteristike:Sistem pumpica za izmuzavanje BF-640- Jednostavno se kombinuje sa cuclom i postaje flašica za hranjenje.- Silikon na tubusu blago masira dojku, smanjuje bol i stimuliše protok mleka...
2.250,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Dejstvo:Pregnatol Active Folate + Vit B12 je namenjen ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće.Primena se preporučuje 12 nedelja pre planirane trudnoće i tokom cele trudnoće.Pregnatol Active Folate + Vit B12 sadrži QUATREFOLIC® (aktivni folat).Quat..
1.220,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)