Adonis Apoteka
Korpa

GLINA za unutrašnju upotrebu, 150g

GLINA za unutrašnju upotrebu, 150g

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
GLINA za unutrašnju upotrebu, 150g
610,00 RSD
Pregleda: 880
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Delovanje:

Glina, zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom.Negativni efekti gline su nepoznati.


Način upotrebe:

Postupak pripreme gline je uvek isti - svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline potopiti u čašu vode i poklopiti. Dakle, glina sa vodom treba da prenoći. Glina se uvek pije pola sata pre jela, kad stomak ne vari hranu.

-Preventivno: poželjno je uzimati je šest nedelja na prelazu dva godišnja doba, a ostalih meseci po deset dana (kada se pije i glina i voda). Pravite pauze od 15 dana. 

-Kod različitih oboljenja: tri nedelje piti i vodu i glinu - jedna nedelja pauze. I tako naizmenično i stalno. Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podele na tri dela, sa malo više vode.

-Kod akutnih stanja (trovanja i sl.): glinu treba piti tri puta dnevno po jednu punu kašičicu, dakle i glinu i vodu ili svakih sat samo vodu iznad gline. Glina treba da odstoji u vodi najmanje 15 minuta, a najbolje sat pre upotrebe.


Napomena:

  Glinu nikada ne pripremati u i sa metalnim sudovima.

  Glina jednom iskorišćena je za bacanje.

  Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje)

  Vremenska distanca između uzimanja gline i leka mora biti najmanje dva sata.

  Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.