Adonis Apoteka
Korpa

Stres, depresija i nesanica

Stres se najčešće određuje kao fiziološka i psihološka reakcija čoveka na stimuluse iz okruženja, s tim što je za tu reakciju suštinsku važnost ima personalni doživljaj stresa, pre svega emocije koje stres izaziva kod pojedinca, jer je svaka osoba “priča za sebe”.

Depresiju karakteriše patološko depresivno raspoloženje, gubitak interesovanja i zadovoljstva, smanjena energija, osećaj krivice, bespomoćnost, nisko samopoštovanje, poremećaj sna (nesanica ili preterano spavanje) i apetita (uglavnom smanjen, a može i povećan), loša koncentracija, crne misli. 

Nesanica se definiše kao poremećaj sna i jedan od simptoma koji prethodi bolesti spavanja. Osobe koje pate od nesanice najčešće se žale da ne mogu da sklope kapke duže od par minuta ili se neprestano prevrću u krevetu i neprestano bude.

Ukoliko patite od depresije, nesanice ili pojačanog stresa, određeni suplementi i vitamini vam mogu biti od pomoći, u ponudi imamo: tablete za stres, depresiju i nesanicu, kapsule za stres, depresiju i nesanicu, kapi za stres, depresiju i nesanicu.

Tablete za stres, depresiju i nesanicu

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za stres, depresiju i nesanicu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: alora ultra tablete za stres, depresiju i nesanicu, bgb esi melatonin pura aktiv tablete za stres, depresiju i nesanicu, goti relax tablete za stres, depresiju i nesanicu.

Alora ultra tablete za stres, depresiju i nesanicu

Alora ultra tablete je biljni preparat za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice. Suvi ekstrakt Passiflore incarnate doprinosi ublažavanju nervne napetosti, uznemirenosti i uspavljivanju kod nesanice. Namenjen je za starije i decu koja su starija od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alora ultra tablete, odlične su, efikasno ublažavaju napetost i uznemirenost, brzo deluju i delotvorne su.

Bgb esi melatonin pura aktiv tablete za stres, depresiju i nesanicu

Bgb esi melatonin pura aktiv tablete pomažu kod hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom, starijim osobama sa problemom nesanice i/ili isprekidanog sna, osobama sa poremećenim ritmom spavanja - rad noću ili po smenama, prilikom putovanja i promena vremenskih zona (za prevenciju džet-leg efekta), kod nesanice izazvane apstinencijalnom krizom tokom odvikavanja od cigareta, alkohola ili pojedinih lekova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi melatonin pura aktiv tablete, olakšavaju uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeđuju okrepljujući san.

Goti relax tablete za stres, depresiju i nesanicu

Goti relax tablete je potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze. Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksaciji, deluje umirujuće, smanjuje nervnu napetost, olakšava uspavljivanje, poboljšava kvalitet sna i otklanja propratne funkcionalne poremećaje u varenju. Ne stvara zavisnost nakon duže upotrebe i potpuno je bezbedan. 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Goti relax tablete, potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, brzo ublažava posledicde stresa, anksioznosti i depresije.

Kapsule za stres, depresiju i nesanicu

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula za stres, depresiju i nesanicu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bgb esi relaxerbe kapsule za stres, depresiju i nesanicu, coenzyme q10 forte kapsule za stres, depresiju i nesanicu, magma mir kapsule za stres, depresiju i nesanicu, maxmedica magbet kapsule za stres, depresiju i nesanicu.

Bgb esi relaxerbe kapsule za stres, depresiju i nesanicu

Bgb esi relaxerbe kapsule reguliše fukcionisanje centralnog nervnog sistema. Njegov nedostatak može da dovede do anksioznosti i poremećaja spavanja.  Deluje kao prirodno sredstvo protiv bolova i upala. Ublažava anksioznost i time omogućava bolju kontrolu fiziološke reakcije organizma (pritisak, puls) u stresnim situacijama. Deluje umirujuće na nervni sistem. Koristi se kao blag sedativ, kod poremećaja raspoloženja i anksioznosti. Ima umirujuće i opuštajuće dejstvo.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi relaxerbe kapsule, odlične su za anksioznost, kao i kod poremećaja spavanja, uklanjaju napetost i odlične su.

Coenzyme q10 forte kapsule za stres, depresiju i nesanicu

Coenzyme q10 forte kapsule služi zа normаlno funkcionisаnje srcа i krvnih sudovа, kod srčаne slаbosti i koronаrne bolesti. Deluje kod profesionаlnih sportistа, intenzivne fizičke аktivnosti, fibromijаlgije i hroničnog sindromа zаmorа, kod stаnjа kojа trаže biše energije, umorа, stresа, kod stаrijih ljudi zа nаdoknаdu smаnjenog nivoа koenzimа Q10, čijа se sintezа sа godinаmа smаnjuje.

Koenzim Q10 je esencijаlni vitаmin, neophodаn zа prаvilno funkcionisаnje svаke žive ćelije. Učestvuje u stvаrаnju energije u svim ćelijаmа orgаnizmа (mitohondrije), posebno u srčаnoj i skeletnoj muskulаturi. Koenzim Q10 je snаžаn аntioksidаns, koji privlаči slobodne rаdikаle i štiti ćelije od njihovog štetnog dejstvа.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Koenzim Q10 forte kapsule, sadrži dosta vitamina, odličan je za stres, kao i za umor, daje Vam energiju.

Magma mir kapsule za stres, depresiju i nesanicu

Magma mir kapsule deluje kod osoba izložene stresu, kod nesanica i razdražljivosti, kod problema sa koncentracijom  i pamćenjem, kod srčanih tegoba. Magma mir je 100% prirodan preparat za smirenje sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Magma mir kapsule, prirodan je preparat, odličan je za stres i za žene koje su u menopauzi i što je najbitnije ne izaziva zavisnost.

Maxmedica magbet kapsule za stres, depresiju i nesanicu

Maxmedica magbet kapsule doprinose normalnoj funkciji mišića i srca, pravilnom funkcionisanju nervnog sistema, očuvanju psiholoških funkcija i mentalnih performansi, smanjenju umora i iscrpljenosti, pravilnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, formiranju crvenih krvnih zrnaca, normalnom metabolizmu gvožđa, održavanju energetskog metabolizma i ravnoteže elektrolita, očuvanju vida, sluznica, kostiju, kože, kose i zuba, sintezi cisteina i metabolizmu homocisteina, proteina i glikogena, regulaciji hormonske aktivnosti, normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i određenih neurotransmitera.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxmedica magbet kapsule, sadrži dosta vitamina i minerala, pogodan je za period pojačanog napora i stresa.

Kapi za stres, depresiju i nesanicu

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za stres, depresiju i nesanicu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: kantarion za unutrašnju upotrebu za stres, depresiju i nesanicu, depresine biljne kapi za stres, depresiju i nesanicu, imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi br. 33.

Kantarion za unutrašnju upotrebu za stres, depresiju i nesanicu

Kantarion za unutrašnju upotrebu povoljno deluje kod lakših oblika neurotičnih depresija (npr. klimakterične tegobe, nesanica, razdražljivost, nemir), može se koristiti kod tegoba digestivnog trakta (čira na želudcu i dvanaestercu, katara creva. Unarodnoj medicini koristi se kao antidijaroik (protiv proliva), diuretik, kod reumatizma, gihta, a u stomatologiji kod upalnih procesa u ustima (gingivit, stomatit i sl.

U cvetovima kantariona nalaze se bojene materije: do 0,4% hipericina, flavonoida, do 0,3% etarskog ulja sa terpenima, i do 10% tanina. Herba (cvet sa stabljikom) sadrži i do 3% hiperforina, materije sa antibiotskim delovanjem. Kantarion ima antiseptično, antiupalno, sedativno, analgetičko i antioksidantno dejstvo.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kantarion za unutrašnju upotrebu, kantarion je nezamenljiv, odličan je za depresiju, smiruje razdrežljivost i za nesanicu.

Depresine biljne kapi za stres, depresiju i nesanicu

Depresine biljne kapi ublažavaju osećaj anksioznosti, pad koncentracije, stabilizuju nagle promene raspoloženja i umanjuju osećaj teskobe i straha. Blagotvorno deluju na smanjenje depresivnog stanja organizma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Depresine biljne kapi, ublažavaju osećaj anksioznosti, odličan je za strah smanjuje ga, kao i za promene raspoloženja.

Imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi br. 33

Imunodetox kapi deluje tako što, ublažava nervnu napetost, nervozu i neurasteniju, pomaže kod nesanice i migrene (jake glavobolje), smanjuje stres, razdražljivost, lupanje srca, pomaže kod nervoznog stomaka, ublažava simptome PMS-a, ublažava meteorološku bolest, stabilizuje funkcije nervnog sistema.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Imunodetox kapi, odličan je za imunitet, za detoksikaciju, takođe je dobar za migrenu i nesanicu.

Brend: BIO ART
Sastav:Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola.Indikacije: -brzo podižu nivo raspoloženja, -podižu nivo osećaja sreće  -efikasno otk..
727,50 RSD 1.455,00 RSD
Brend: NOBEL_ILAC
Sastav i delovanje:Alora je biljni preparat koji sadrži ekstrakt biljke Passiflora incarnata koja se vekovima koristi u različite svrhe, a najviše zbog smirujućeg delovanja.U dve tablete 200mg suvog ekstrakta cveta pasiflore. Indikacije:Tablete koje su namenjene za ublažavanje nervne napetosti,..
753,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Sastav:Suvi ekstrakt cveta pasiflore - 200mg.Indikacije:Biljni preparat za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice*Alora Ultra se preporučuje kad postoji napetost, razdražljivost, promene raspoloženja, hroničan umor, nesanica, a koji do sada nisu uzimali nijedan anksiolitik (bilo ..
1.140,00 RSD
Sastav: Vodeno-etanolni ekstrakti korena sa rizomom odoljena, lista matičnjaka i cveta lavande. Indikacije i delovanje:   -Ublažava nervnu napetost, nervozu i neurasteniju    -Pomaže kod nesanice i migrene (jake glavobolje)    -Smanjuje stres, razdražljivost, lupan..
964,00 RSD 1.205,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Atensa direkt je prašak koji sadrži standardizovani ekstrakt stigme šafrana. Koristi se kao stabilizator raspoloženja, ne uspavljuje, ne utiče na kognitivne sposobnosti. Brzo deluje i lako se podnosi.Upotreba:Odrasli, jednu kesicu dnevno otopiti u ustima...
1.040,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:-S. ekstr. korena valerijane (Valeriana officinalis, 1,5:1, etanol).... 500 mg, stand. na 0,42% valerenska kiseline-Melatonin ..................... 1 mgIndikacije:-kod  hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom- starijim osobama sa problemom nesanice i/ili isprekidano..
810,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Melatonin 1mg.Delovanje:Melatonin je supstanca koju organizam prirodno proizvodi tokom noći i koja  olakšava  uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često im..
738,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, L-teaninom (amino-kiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja) i biljnim ekstraktima.*Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Koristi se kada je potrebno otkloniti napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti ..
795,00 RSD
Sastav:-Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ) i cveta lavande (Lavandula angustifolia Mill.).-Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluj..
2.776,00 RSD 3.470,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
402,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj tableti obezbedjuje 1mg melatonina. BiVits® ACTIVA Melatonin olakšava prilagođavanje unutrašnjeg sata organizma i ciklusa spavanja i budnog stanja.Delovanje:Preporučuje se:Kod problema sa uspavljenjemKod problema sa održavanjem kontinuiteta snaKod osoba koje menj..
1.405,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?Sadrži etarsko ulje 0,4-0,8%, tanine, saponine, gorke materije, flavonoide (glikozidi kvercetina i kenferola), kafenu kiselinu i saponozide. U etarskom ulju ima estragola, linalola, cineola i drugih antiseptičnih sastojaka.KAKO DELUJE?Koristi se kao digestiv, karminativ, diuretik, sedativ..
136,00 RSD
Sastav:Šišarice hmelja, herba pitome nane, herba matičnjaka, herba hajdučke trave, cvet lipe, koren odoljena.Indikacije:ČAJ BR.2 se koristi za ublažavanje svakodnevnog stresa, kod nervoze, napetosti i kod povremenih poremećaja sna. Delovanje:Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne..
537,00 RSD
Sastav:Demineralizovana voda, SIPA-PIOKA (biološki manioka sirup, bez glutena), FRUKTOLIZAT: cvet lipe, list matičnjaka, cvet kamilice, nadzemni deo pasiflore, cvet hmelja, cvet slatke narandže, cvet lavande.Indikacije:-Olakšava fiziološki noćni odmor.-Pomaže kod anksioznosti, hiperaktivnosti, nesan..
1.730,00 RSD
Sastav:-GABA (gama-aminobuterna kiselina)-Suvi ekstrakt semena grifonije (Griffonia simplicifolia) - standadizovano na 98% 5-HTP (5-hidroksi-triptofan)-Cink (cink-citrat)-Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)Indikacije:Posebno se preporučuje osobama izloženim fizičkom i psihičkom naporu, stresu i nesa..
1.524,96 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 67 (5 strana)