Adonis Apoteka
Korpa

Potencija

Impotencija ili problem sa potencijom jeste delimična ili potpuna nemogućnost muškarca da ima zadovoljavajuću seksualnu aktivnost, odnosno nemogućnost da se postigne ili da se erekcija održi dovoljno dugo tokom seksualnog odnosa kako bi on bio prihvatljiv za oba partnera. Profesionalno, ovo stanje se naziva impotencija ili erektilna disfunkcija.

Problemi sa potencijom se uglavnom javljaju kod muškaraca, kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu pomoći. U ponudi imamo kapsule za potenciju, tablete za potenciju, kapi za potenciju.

Kapsule za potenciju

U našoj ponudi možete naći nekoliko vrsta kapsula ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: afrička šljiva forte kapsule za potenciju, lifeline prostat kapsule za potenciju, potencijal advanced formula kapsule za potenciju.

Afrička šljiva forte kapsule za potenciju

Afrička šljiva forte je dodatak ishrani koji može doprineti održavanju normalne seksualne funkcije i libida muškarca, kao i održavanju normalnog funkcionisanja prostate i organa urinarnog trakta. Afrička šljiva forte pomaže da se: postigne erekcija, održi erekcija, pojača želja za seksom, otklone erektilne smetnje prostate.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Afrička šljiva forte, odličan proizvod, pomaže da se postigne erekcija kao i želja za seksom, takođe je dobar i za normalno funkcionisanje prostate.

Lifeline prostat kapsule za potenciju

Lifeline prostat kapsule je biljni preparat namenjen muškarcima. Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Ove tegobe se najčešće povezuju sa benignim uvećanjem prostate. Odličan je uroantiseptik, stimuliše spermatogenezu i poboljšava potenciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lifeline prostat kapsule, biljni je preparat efikasno pomaže kod otežanog mokrenja i znatno poboljšava kvalitet života kod muškaraca.

Potencijal advanced formula kapsule za potenciju

Potencijal advanced formula budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa. Potencijal advanced formula je apsolutno jedinstven preparat za potenciju koga karakteriše velika efikasnost i proverena sigurnost kada je zdravlje u pitanju. Deluje tako što jača erekciju, potencija je bolja, pojačava seksualnu želju, jača čvrstinu penisa, potpuno bezbedan po zdravlje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Potencijal advanced formula, najefikasniji preparat, pomaže da imate duži seksualni odnos, jača erekciju kao i na potenciju i što je najvažnije preparat je poptuno bezbedan.

Tablete za potenciju

U našoj ponudi možete naći nekoliko vrsta tableta ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: conprosta forte tablete za potenciju, libido tablete za potenciju, maxxess tableta za potenciju, testorex tablete za potenciju.

Conprosta forte tablete za potenciju

Conprosta forte tablete predstavlja rezultat višegodišnjeg istraživanja koje je krunisano dobijanjem preparata iste efikasnosti, ali značajno jednostavnijeg doziranja i primene. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulazi ekstakt polena uljane repice, a ne čist polen, svela je na minimum alergogeni potencijal ovog preparata.

Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su: učestalo noćno mokrenje, otežano i/ili nevoljno mokrenje, osećaj naispražnjenosti mokraćne bešike, bolovi u donjem delu stomaka, oslabljena potencija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Conprosta forte tablete, deluje na očuvanje zdravlja, pomaže kod uvećane i upalne prostate.

Libido tablete za potenciju

Libido tablete preporučuje se kod pojačanih fizičkih i umnih napora, stanja stresa i tokom seksualnih aktivnosti. Libido je 100% prirodni preparat za potenciju koji će pomoći muškarcima s problemima erektilne disfunkcije i smanjenog libida. Deluje tako što pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom, produžava seksualnu izdržljivost, povećava seksualno uzbuđenje i želju, povećava osetljivost i seksualno zadovoljstvo, pomaže kod problema preuranjene ejakulacije, održava penis u erekciji i nakon orgazma, generiše višestruke orgazme.

Libido povoljno utiče na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jača koncentraciju i pažnju, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć. Takođe povećava kvalitet erekcije tokom seksualnih aktivnosti i podržava dugoročno erektilno zdravlje i podstiče povećanje protoka krvi, nervnu stimulaciju, opuštanje mišića, povećava nivo testosterona u organizmu i broj spermatozoida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Libido tablete, prirodan preparat, efikasan je, pruža dugotrajnu erekciju, odličan je za potenciju, takođe opušta mišiće, brzo deluje.

Maxxess tableta za potenciju

Maxxess tableta je dodatak ishrani koji poboljšava seksualne funkcije kod muškaraca, pomaže u terapiji poremećaja erekcije, preporučuje se protiv rane ejakulacije i povoljno utiče na pokretljivost spermatozoida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxxess tableta efikasno poboljšava seksualne funkcije kod muškaraca, pomaže u terapiji poremećaja erekcije, preparat je odličan.

Testorex tablete za potenciju

Testorex tablete pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu - bez ikakvog zdravstvenog rizika. Pozitivni efekti TESTOREX-a su: pojačanje seksualne želje, poboljšanje potencije, jača čvrstina penisa i duže trajanje odnosa, povećanje fizičke snage, izdržljivosti, kondicije i mišićne mase, veća gustina kostiju, mentalna oštrina i koncentracija, bolje raspoloženje i veći životni elan,  smanjenje masnih naslaga u organizmu i krvnim sudovima, poboljšanje plodnosti, kvaliteta i količine sperme.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Testorex tablete, imaju povoljan uticaj na seksualnu funkciju muškaraca, jača potenciju i doprinosi povećanju plodnosti.

Kapi za potenciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za potenciju ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: propolis plus m kapi za potenciju, prostalkap kapi za potenciju, afrička šljiva kapi za potenciju.

Propolis plus m kapi za potenciju

Propolis plus m su namenjene prezauzetim savremenim ljudima koji su izloženi svakodnevnim stresnim situacijama. Pomažu da se na prirodan način izbore sa svim nepoželjnim posledicama kontinuiranog stresa, održe vitalnost i poboljšaju seksualnu aktivnost. Deluje tako što poboljšava mentalnu funkciju, smanjuje umor i iscrpljenost, ublažavanje stresa, poboljšava seksualnu aktivnost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Propolis plus m, biljne kapi, efikasne su, ublažavaju stres, smanjuju umor i znatno poboljšavaju seksualnu aktivnost.

Prostalkap kapi za potenciju

Prostalkap kapi deluju antiseptično i koriste se kao uroantiseptik kod terapija infekcija urinarnog trakta. Takođe deluju na povećanje volumena mokraće i ispiranje mokraćnih puteva, koriste se kao diuretik, kao pomoćna terapija kod reumatoidnih oboljenja i povoljno utiču na tretman benigne hiperplazije prostate i problema sa mokrenjem. Biljne kapi Prostalkap predstavljaju mešavinu tečnih etanolno-vodenih ekstrakata uve,rastavića,breze,kleke,žalfije,koprive i mlečike.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Prostalkap kapi, rešavaju efikasno problem sa mokrenjem, nema više infekcije niti peckanja, deluje i na prostatu.

Afrička šljiva kapi za potenciju

Afrička šljiva namenje su za normalnu funkciju prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja mokrenja). Takođe su namenjene normalnom libidu, zdravlju kardiovaskularnog sistema, normalnoj i jačoj potenciji.

Već poznato dejstvo Afričke šljive pojačano je 7x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore afričke šljive u sastavu se nalazi i ulje pšeničnih klica i vitamin E.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Afrička šljiva kapi, prirodne kapi, odlično rešenje za potenciju i bolji seksualni odnos.

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Afrička šljiva forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Indikacije:Herbiko Afrička šljiva Forte je dodatak ishrani koji može doprineti održavanju normalne seksualne funkcije i libida muškarca, kao i održavanju normalnog funkcionisanja prostate ..
1.440,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ulje pšeničnih klica, meki ekstrakt kore afričke šljive, antioksidans: alfa-tokoferol.Indikacije:Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos:-Normalnoj i jačoj potenciji-Normalnoj funkciji prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ekstraktu kore drveta Afričke šljive,čije su aktivne komponente : terpeni, n-dokozanol i beta-sitosterolIndikacije:Preporučuje se kod:      -Impotencije i muške neplodnosti    -Dobroćudne hiperplazije prostate (uvećanja prostate)    -Prostatitisa (upale..
1.315,00 RSD
Sastav: 1 tableta: Alkoholni ekstrakt čistog polena uljane repice (Brassica napus, Brassicaceae), uz dodatak vitamina EIndikacije:Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:- učestalo noćno mokr..
985,00 RSD
Sastav:                            Conprosta – visoko aktivan polen specificne uljane repice u tabletama, omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uv..
640,00 RSD
Iron man sprej obezbeđuje dugotrajno zadovoljstvo tokom seksa. Povećava gipkost penisa i može produžiti ljubavnu igru i pojačati doživljaj. Ne prskati na otvorene rane...
2.210,00 RSD
Brend: MMGLOBAL
Sastav:AstaMax kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina.Indikacije:-U cilju poboljšanja funkcije imunog sistema-Za brži oporavak tokom i nakon bolesti-Za održavanja normalnog krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi-Za očuvanja mentalnih sposobnosti-Kod dijabetičara, u..
3.425,00 RSD
Sastav:Ekstrakti guarane, žen-šena, ruzmarina, zelenog čaja, gorčike, rtanjskog čaja, cink.Delovanje:Budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Način upotrebe: Jedna kapsula ujutru i uveče, redovno tokom najmanje 30 dana...
1.670,00 RSD
Brend: TIVAR TRADE
Sastav:- Sprašen koren žen-šena- sprašeno seme guarane- sprašena herba čubra- sprašen list zelenog čaja;- suvi ekstrakt očajnice- sprašen list ruzmarina- cinkDelovanje:Potencijal forte budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.-Efekti Pot..
775,00 RSD
Sastav:Propolis, matični mleč, etanolIndikacije:Proizvod je namenjen jačanju  otpornosti i opšteg stanja organizma.Način upotrebe: 3 puta dnevno 10-12 kapi rastvoreno u tečnosti ili nakapano na kašiku meda, kocku šećera i sl.Napomena: -Proizvod ne sme koristiti osoba koja je alergična na med, p..
288,00 RSD
Sastav:-Visoko prečišćeni ekstrakt propolisa u etanolu-Liofilizovani ekstrakt matičnog mleča-Sprašen koren američkog žen-šenaIndikacije:M-KAPI su namenjene prezauzetim savremenim ljudima koji su izloženi svakodnevnim stresnim situacijama. Pomažu da se na prirodan način izbore sa svim nepoželjnim pos..
435,00 RSD
Sastav:Prirodni ekstrakt propolisa u etanolnom rastvoru sa dodatkom ekstrakta žen-šena.Indikacije:-Kardiotonik-Problemi sa cirkulacijom-Detoksikacija organizma-Sprečavanje Zamora-Povećanje fizičke izdržljivosti-Jačanje seksualne moćiDelovanje:-Prirodni revitalizirajući preparat koji podstiče opštu m..
300,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Biljne kapi Prostalkap predstavljaju mešavinu tečnih etanolno-vodenih ekstrakata uve,rastavića,breze,kleke,žalfije,koprive i mlečike.Indikacije:-Biljne kapi Prostalkap deluju antiseptično i koriste se kao uroantiseptik kod terapija infekcija urinarnog trakta-Blagotvorno deluju na povećanje vo..
385,00 RSD
Sastav i delovanje:Spanish fly (Španska mušica) kapi sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) - specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što se usle..
2.020,00 RSD
Brend: TIVAR TRADE
Sastav:​Sprašeni biber (Piper nigrum) 30 mg, Sprašen rizom đumbira (Zingiber officinale) 30 mg, Sprašen koren ženšena (Panax ginseng) 25 mg, Sprašena herba čubra (Satureja hortensis) 20 mg, Sprašen list zelenog čaj (Thaea sinensis) 20 mg, Sprašeno seme guarane (Paullinia cupana) 20 mg, Suvi ekstrakt..
2.675,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)