Adonis Apoteka
Korpa

ZHEIJANG CONBA PHARM

Sastav: 1 tableta: Alkoholni ekstrakt čistog polena uljane repice (Brassica napus, Brassicaceae), uz dodatak vitamina EIndikacije:Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:- učestalo noćno mokr..
985,00 RSD
Sastav:                            Conprosta – visoko aktivan polen specificne uljane repice u tabletama, omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uv..
643,00 RSD
Sastav:Veštački mošus, veštački bezoar, biser, ćilibar, vazelin, lanolin, tečni parafin. Namena:Hemor-M ili mošusna mast je mast koja ublažava tegobe kod hemoroida. Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem. Pot..
523,00 RSD
Sastav:Matični mleč.Bogat je vitaminima i mineralima. Od vitamina najviše su prisutni predstavnici B kompleksa, kao i vitamini A, C, D, i E.Namena:Jačanje opšte otpornosti organizma.Delovanje:Matični mleč je prirodni proizvod pčela radilica sa pozitivnim efektom na zdravlje i vitalnost organizma.Sad..
603,00 RSD
Sastav:polisaharidi, komatin (4,5 dihidroksi-2-metioksibenzaldehid), ergotionin *Ekstrakt medicinske gljive Coprinus comatus standardizovan na 30% polisaharidaIndikacije:-Regulacija nivoa glukoze-Sprečavanje komplikacija dijabetesa-Smanjenje povišenih vrednosti holesterola i trigliceridaDelovan..
925,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)