Adonis Apoteka
Korpa

Uho, grlo i nos

Nega uha često se zanemaruje, zato pomozite sebi i članovima svoje porodice u održavanju zdravlja ušiju. Bol u grlu i kašalj vrlo su česti simptomi zbog kojih se traži savet lekara ili farmaceuta.

Važno je pomoći nosu u obavljanju njegove prirodne funkcije, jer je disanje uslov života. Naši proizvodi mogu vam olakšati teškoće koje imate s uhom, grlom i nosom.

Kod nas možete pronaći preparate za uho, grlo i nos, to su: sprej za grlo, sprej za nos.

Sprej za grlo

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bgb esi propolgola sprej za grlo, maxlab srebrosept sprej za grlo.

Bgb esi propolgola sprej za grlo

Bgb esi sprej za grlo na bazi ekstrakta propolisa, sa etarskim uljem nane. Donosi brzo olakšanje bolnom i nadraženom grlu kod prehlade i kašlja, smiruje upalu sluzokože usne duplje i pogodan je za tretman afti.

Delovanje propolisa pruža prirodnu zaštitu sluzokoži usne duplje i grla, koji su  glavni put kojim mikroorganizmi dospevaju u naše telo.

Pomaže i umiruje grlo i kod jake promuklosti jer etarsko ulje nane pruža svežinu i olakšanje u dugom vremenskom periodu.

Propolis ima baktericidno dejstvo i tako smanjuje broj bakterija i njihovu fermentaciju u usnoj duplji čime sprečava i pojavu neprijatnog zadaha.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi propolgola sprej za grlo, olakšava bol u grlu, ulje nane pruža svežinu vašim ustima i smanjuje broj bakterija.

Maxlab srebrosept sprej za grlo

Maxlab sprej za grlo blagotvorno deluje kod infekcija gornjih disajnih puteva, otežanog disanja, zapaljenja desni, afti i infekcija sluzokože usta (kandida).

Preparat sme da se guta, za razliku od drugih tečnosti za ispiranje usta, pošto je potpuno prirodnog sastava, bez konzervansa i štetnih veštačkih antiseptika.

Upotrebom preparata se uklanja neugodan zadah iz usta, koji potiče od razvoja bakterija.

Preparat može da se svakodnevno koristi za održavanje higijene usne šupljine, smanjujući rizik od nastanka karijesa i infekcija.

Odlikuje se produženim antiseptičkim i protivupalnim delovanjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxlab srebrosept sprej za grlo, odličan sprej, brzo deluje i efikasan je, smanjuje infekcije, pomaže kod zapaljenja desni.

Sprej za nos

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: maxlab srebrosept sprej za nos, propoherb n sprej za nos, propomucil extra strong sprej za nos, srebrna kap sinalzan sprej.

Maxlab srebrosept sprej za nos

Maxlab sprej za nos upotrebljava se za svakodnevnu higijenu nosne šupljine, smanjujući rizik od respiratornih infekcija, iritacija i alergija, u slučaju akutnog zapaljenja sluzokože nosa, kijavice alergijskog tipa i hroničnog sinuzitisa, u slučaju virusnih infekcija praćenih jakom kijavicom i simptomima prehlade (grip, influenca), za ublažavanje posledica izazvanih dugotrajnom primenom kapi za nos koje sadrže vazokonstriktore, osobe koje su sklone isušivanju sluzokože gornjih disajnih puteva (putovanja, kilima uredaji, duvanski dim), starije osobe sa oštećenom sluzokožom nosa i osobe izložene mehanickim i hemijskim štetnim uticajima, kod osoba sa suvom i nadraženom sluzokožom nosa, čija je normalna fiziološka funkcija poremećena.

Sprej za nos olakšava cirkulisanje vazduha kroz gornje disajne puteve i neguje sluzokožu nosa. Takođe, ublažava alergijske reakcije i utiče na regeneraciju oštecene sluzokože.

Etarska ulja pitome nane, žalfije i timijana deluju antimikrobno i regenerativno. Aktivni sastojci mente i žalfije (mentol i tanini) jačaju sluzokožu nosa, a etarsko ulje žalfije poseduje izrazito protivupalno i antialergijsko delovanje. Smanjuje otok sluzokože i reguliše fiziološku funkciju nosne sluzokože.

Etarska ulja pitome nane (mente) i eukaliptusa deluju relaksirajuće, lokalno ublažavaju bol i prijatno osvežavaju sluzokožu nosa. Ova jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka deluje blagotvorno u slučaju alergijske kijavice, zapaljenja i infekcija sinusa, prehlade i gripa praćene kijavicom, suve i iritirane sluzokože nosa...

Mehanička pumpica omogućava raspršivanje preparata u vrlo sitne kapljice, čime se postiže optimalno oblaganje sluzokože nosa.

Preparat vraća sluzokoži nosa prirodnu vlažnost i sposobnost samoprečišćavanja. Koloidno srebro utiče na regeneraciju tkiva i time ubrzava oporavak oštećene i iritirane sluzokože. Takođe eliminiše nečistoće koje dospevaju na površinu sluzokože nosa putem vazduha koji udišemo.

Srebrosept sprej za nos ne sadrži konzervanse i veštacke antiseptike, kortikosteroide, soli koji često iritiraju, stvaraju zavisnosti i isušuju sluzokožu nosa.

Srebrosept povećava otpornost sluzokože prema infekcijama i smanjuje alergijske reakcije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxlab srebrosept sprej za nos, odličan je za prehlade, smanjuje iritacije i alergije, prirodan sprej ne šteti i delotvoran je.

Propoherb n sprej za nos

Upotreba spreja za nos na bazi propolisa i lekovitog bilja preporučuje se kod infekcija i upala nosne duplje i sinusa kao i za olakšanje tegoba kod zapušenog nosa.

Aktivni sastojci propolisa i lekovitog bilja deluju protivupalno i antiseptično na bakterije izazivače infekcija, prisutni tanini deluju adstingentno, čime povoljno deluju na ublažavanje bola i smanjenje otoka sluzokože nosa i sinusa, dok jedinjenja prisutna u etarskom ulju eukaliptusa poboljšavaju prohodnost disajnih puteva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Propoherb n sprej za nos, odličan je kod upale nosne duplje, sinusa, smanjuje okot sluzokože, ublažava bolove.

Propomucil extra strong sprej za nos

PropoMucil® extra strong sprej za nos pored propolisa i N-acetilcisteina sadrži i taninsku kiselinu koja u kontaktu sa sluzokožom stvara tanak sloj koji sprečava upijanje toksičnih materija i štiti sluzokožu, odnosno sužava kapilare u nosu. Na ovaj način se sprečava curenje nosa i stvaranje povećane količine sekret.

Namenjen je za prehlade, kijavice, gripa i alergija, neprohodnih disajnih puteva, infekcije gornjih disajnih puteva, da spreče pojavu ponovne infekcije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Propomucil extra strong sprej za nos, sprečava curenje nosa i sekret, brzo deluje, odličan kod prehlade i kijavice, takođe ga i deca mogu koristiti.

Srebrna kap sinalzan sprej

Srebrna kap se preporučuje kod higijene nosne šupljine, začepljenog nosa, iziritirane nosne sluzokože, prehlade, kijavice (Sinusne, alergijske), hronične upale sinusa, virusne infekcije praćene kijavicom (grip).

Izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i otklanja problem začepljenog nosa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Srebrna kap sinalzan sprej, odlična je kod začepljenog nosa, pomaže u otčepljavanju sinusa, kod infekcija i kijavice.

Brend: E.S.I.
Sastav:Sprej za grlo na bazi ekstrakta propolisa, sa etarskim uljem nane. *Proizvod ne sadrži: alkohol, gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Donosi brzo olakšanje bolnom i nadraženom grlu kod prehlade i kašlja, smiruje upalu sluzokože usne duplje i pogodan je za tretman afti.Sprej je nam..
620,00 RSD
Brend: SISMA
Karakteristike:Cotoneve štapići za uši su štapići namenjeni za održavanje higijene ušiju. Biorazgradivi su i imaju papirnu dršku. Sačinjeni su od 100% čistog pamuka...
90,00 RSD
Brend: SISMA
Karakteristike:Cotoneve štapići za uši su štapići namenjeni za održavanje higijene ušiju. Biorazgradivi su i imaju papirnu dršku. Sačinjeni su od 100% čistog pamuka...
140,00 RSD
Brend: SISMA
Karakteristike:Cotoneve štapići za uši su štapići namenjeni za održavanje higijene ušiju. Biorazgradivi su i imaju papirnu dršku. Sačinjeni su od 100% čistog pamuka...
195,00 RSD
Brend: FAKTOR M
Namena:-Uspešno se koristi u tretmanu virusnih infekcija, prehlade, gripa, putem inhalacije.-Eliminiše sluzi iz pluća.-Pomaže i kod bolova sa sinusima i dovodi do opšteg poboljšanja respiratornog sistema.-Eliminiše bol i modrice na koži, kod uganuća, upale tkiva i grčeva.-Pomaže kod artritisa, gljiv..
1.425,00 RSD
Brend: BEVETTI
Karakteristike:Oblikovani su tako da spreče duboko umetanje u uvo, i na taj način onemogućavaju njegovo oštećenje...
105,00 RSD
Sastav:Eucalyptus Oil, Siberian Pine Needle Oil, Menthol, Camphor.Namena:Za respiratornu inhalaciju.Pinigreen inhalator predstavlja proizvod koji se koristi kod zapušenog nosa i otežanog disanja kod kijavice, prehlade i alergije. Ovaj proizvod predstavlja moćan antispetik koji sprečava rast i razvoj..
280,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:-Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova.-Preporučuje se utrljavanje uljane mješavine na problematične delova tela.Etersko ulje eukaliptusa delo..
360,00 RSD
​Sastav: Etarska ulja mirte, jele i bora u koncentraciji manjoj od 1%*Ne sadrži mentol i kamforNamena:Pavle pomaže kod: -prvih znakova prehlade-otežanog disanja, zapušenog nosa i iskašljavanja-bolova u mišićima koji se javljaju kao posledica sezonskog gripa-preporučuje se njegova primena i..
650,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol hyalo je hipertonični rastvor morske soli sa dodatkom hijaluronske kiseline i dekspantenola koji vlaži, regeneriše i štiti suvu i nadraženu nazalnu sluznicu, istovremeno smanjujući nazalnu kongestiju.Primena:-za omekšavanje krusti u nosu i njihovu lakšu eliminaciju -olakšavanje disanja-za vr..
715,00 RSD
Brend: MAXLAB
Sastav:​Koloidno srebro 20mg/l, etarska ulja pitome nane, žalfije, timijana, anisa, pantenol, redestilovana voda.Namena:Preparat sme da se guta, za razliku od drugih tečnosti za ispiranje usta, pošto je potpuno prirodnog sastava, bez konzervansa i štetnih veštačkih antiseptika.-Upotrebom preparata s..
595,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 46 (4 strana)