Adonis Apoteka
Korpa

BUSSINES HOUSE

Karakteristike:-Antinikotea je preventivni medicinski program, za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.-Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete. -Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske zavisnosti i ostavljanja cigareta.-Jedan ..
415,00 RSD
Karakteristike:Antinicotea muštikla dugačka je 4 centimetra. Nakon 10-15 cigareta treba da se baci. Napravljena je od plastike i laka je za upotrebu.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja a..
1.130,00 RSD
Karakteristike:Sprečava nove i odstranjuje stare pušačke tegobe. Štiti organizam od unošenja otrovnih i štetnih materija.Antinikotea ne menja aromu i ukus cigarete i dim se lako vuče. Jedan filter služi za jedno pakovanje cigareta.Kristali silikagela u filteru apsorbuju do 70% štetnih materija ..
1.100,00 RSD
Karakteristike:Antinicotea muštikla dugačka je 9 centimetara.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete.Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske ..
1.280,00 RSD
Karakteristike:Antinicotea muštikla dugačka je 4 centimetra. Nakon 10-15 cigareta treba da se baci. Napravljena je od plastike i laka je za upotrebu.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja a..
650,00 RSD
Sastav:Aktivni sastojak je list sene u prahu (8%), a ostali sastojci su: kakao u prahu, šećer, biljno ulje i vanila.Indikacije:Popularna čokoladica sa efektom laksativa.Delovanje: Za prvu pomoć kod problema sa zatvorom. *Po ukusu i po svim ostalim sastojcima ne razlikuje se od obične čokolade.Način ..
95,00 RSD
Sastav:List sene u prahu 8 %, kakao u prahu, biljno ulje, fruktoza, suvo mleko u prahu, vanila.Delovanje: Reguliše metabolizam, ubrzava varenje, podstiče rad digestivnog trakta, smanjuje apetit i uklanja suvišne kilograme.Način upotrebe: ½ čokolade dnevno...
93,00 RSD
Sastav:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Glycerine, NaCl, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etridonate, Irgasan DP 300, Pepermint oil.Delovanje:Ulje od mente i antibakterijski dodaci odstranjuju suvišne masnoće kože, smanjujući mogućnost pojave bakterija koje izazivaju bubuljice.Sadrži superodmašćivače...
270,00 RSD
Sastav:Aktivan sastojak - bioaktivni sumpor.Namena:Sumpor se primjenjuje lokalno na koži, kako bi pomogao pri isušivanju viška sebuma i povećao guljenje ili piling kože. To pomaže pri odčepljivanju pora i smanjenju akni, a samim tim i smanjenju pigmentnih ožiljaka od akni. Preporučuje se kod seborej..
270,00 RSD
Sastav:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Glycerine, NaCl, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etridonate, Pix liquida.Namena:Preporučuje se kod peruti, akni, psorijaze, ekcema.Za temeljno čišćenje i higijenu obolele, problematične i osetljive kože.Delovanje:Aktivan sastojak - prirodni borov katran.Način u..
270,00 RSD
Sastav i delovanje:Sapun sa bioaktivnim sastojcima za ciscenje lica.Sa uljem eukaliptusaNamena:Koristi se kod masne koze, koze sklone bubuljicama i aknama, koze sklone infekcijamaNačin upotrebe:Naneti na lice, a zatim isprati. Koristi se jednom do dva puta dnevno...
260,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)