Adonis Apoteka
Korpa

Higijena tela

Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost. -Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po s..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost.-Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po sv..
10,00 RSD
Karakteristike:Brijač za jednokratnu upotrebu Gillette 2 sa 2 oštrice...
60,00 RSD
Karakteristike:-Gillette Blue II brijač za efikasno brijanje.-Traka iznad oštriča čuva kožu od isušivanja...
60,00 RSD
Karakteristike:Gillette Blue 3 brijač predstavlja proizvod iz Gillette linije proizvoda za brijanje koji poseduje tri oštrice za bolje klizanje brijača. ..
95,00 RSD
-Jednokratni muški brijač-Gillette Blue 3 jednokratni brijač sa 3 oštrice pruža 100% bolje ispiranje...
100,00 RSD
Karakteristike:-5 oštrica: 5 oštrica bliže postavljenih za ugodnije brijanje bliže korenu dlake (u odnosu na Mach3)-Mikro-krilca: Mikro-krilca pomažu bolje klizanje brijača preko kože-Hidrantna traka: Hidrantna traka bledi i ukazuje na istrošenost brijača i potpomaže klizanje brijača hidrirajući kož..
1.500,00 RSD
Prikazuje se 76 do 90 od 193 (13 strana)