Adonis Apoteka
Korpa

PIRAMIDA

Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Bez alkohola-Za osetljivu kožu-Osvežavajuće -Flufsan vlažne maramice sa dodatkom ekstrakta kamilice i nevena deluju umirujuće na osetljivu kožu-Blagi losion iz maramica čisti i neguje kožu pružajući osećaj svežine, mekoće i elastičnosti-XL Veličina maramica je pogodna za negu os..
130,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:Višenamenske vlažne maramice u džepnom pakovanju prilagodjene za higijenu ruku . Sadrži povećan sadržaj antibakteriskih supstanci i ubija do 99% bakterija...
40,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:Fresh baby vlažne maramice sa pažljivo odabranim mirisnim notama, napravljene tako da već na prvi dodir postanu prijatelj vaše bebe. Potpuno mekane, Fresh baby vlažne maramice u različitim pakovanjima i veličinama, baš svbkoj mami predstavljaju prijatelja u bebinom čistom odrastanju!..
110,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh higijenske blaznice za čišćenje I negu kože lica napravljene su od 100% prirodnog pamuka visokog kvaliteta. -Njihova inovativna struktura obezbeđuje efikasno i nežno uklanjanje šminke i nečistoća. -Ne iritiraju kožu. -Fresh higijenska vata napravljena je od 100% prirodnog pauma..
140,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:Fresh vlažni toalet papir sa ekstraktom kamilice zahvaljujući svojoj teksturi prija svakom tipu. Njegova biorazgradivost omogućava da se nakon upotrebe odlaže u wc šolje...
140,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Fresh kreme za ruke hrane i neguju kožu ruku i čine je mekom i glatkom. Štite kožu od spoljašnjih uticaja, pospešujući njenu regeneraciju. Namenjene su svakodnevnoj upotrebi...
130,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost. -Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po s..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji kozmetičkih proizvoda, birali smo najlepše mirisne note i za Vašu odeću . Tako je stvoren naš novi proizvod – Fresh omekšivač, sa formulom za najmekši dodir...
270,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost-Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po svo..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost.-Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po sv..
15,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)