Adonis Apoteka
Korpa

PIRAMIDA

Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Bez alkohola-Za osetljivu kožu-Osvežavajuće -Flufsan vlažne maramice sa dodatkom ekstrakta kamilice i nevena deluju umirujuće na osetljivu kožu-Blagi losion iz maramica čisti i neguje kožu pružajući osećaj svežine, mekoće i elastičnosti-XL Veličina maramica je pogodna za negu os..
150,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:Višenamenske vlažne maramice u džepnom pakovanju prilagodjene za higijenu ruku . Sadrži povećan sadržaj antibakteriskih supstanci i ubija do 99% bakterija...
50,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh higijenske blaznice za čišćenje I negu kože lica napravljene su od 100% prirodnog pamuka visokog kvaliteta. -Njihova inovativna struktura obezbeđuje efikasno i nežno uklanjanje šminke i nečistoća. -Ne iritiraju kožu. -Fresh higijenska vata napravljena je od 100% prirodnog pauma..
160,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:Fresh vlažni toalet papir sa ekstraktom kamilice zahvaljujući svojoj teksturi prija svakom tipu. Njegova biorazgradivost omogućava da se nakon upotrebe odlaže u wc šolje...
150,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost. -Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po s..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost-Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po svo..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
Karakteristike:-Fresh papirne maramice svojom teksturom brinu o koži, pružaju osećaj mekoće pamuka, uvek su pri ruci kao pouzdana pomoć i sinonim za negu, higijenu i udobnost.-Fresh u svom asortimanu poseduje paprine maramice sa nekoliko stimulišućih aroma, pažljivo odabranih biljaka, poznatih po sv..
15,00 RSD
Brend: PIRAMIDA
OpisFresh vl. Mar. Baby Cream 20/1Zemlja poreklaSrbijaUslovi čuvanjaČuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi..
78,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)