Adonis Apoteka
Korpa

Dezinfekcija i dezinsekcija

Brend: DeverraFarm
Sastav i delovanje:Aktivni kiseonik je tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Vrlo brzo i efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.Etarsko ulje lavande ima jako antibakterijsko, antivirusno i protivgljivično delovanje.Regeneriše kosu i kožu, ope..
470,00 RSD
Sastav:Kombinacija aktivnog kiseonikai hijaluronske kiseline.Indikacije i delovanje:ProtivupalnoAntibakterijskiPomaže u zarastanju povreda na kožiDeluje protiv bakterija i gljivicaPomaže kod ujeda insekataObnavlja tkivo posle opekotina i sunčanjaHijaluronska kiselina na kozi pravi transparentni film..
610,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Koristi se u dermatologiji, kozmetici, stomatologiji, hirurgiji i opštoj medicini.Vrlo je praktičan za putovanja.- akne- dezinfekciju otvorenih rana i posekotina- dezinfekciju grla i desni- dezinfekciju nogu i obuće- opekotine- proširene vene i poboljšanje cirkulacije.Delovanje:DEVERRA  ..
410,00 RSD
Brend: ALBUS
Sastav:-70% alkohol-Glycerin-Propylene glycol-Vitamin E-Copolimer-ParfemNamena:Gel za suvo pranje ruku u situacija kada je onemogućen kontakt sa vodom i sapunom.Način upotrebe:Na suve ruke naneti 1-2ml gela i dobro istrljati ruke...
200,00 RSD
Brend: JASVEL
Sastav:100g rastvora sadrži 10% didecildimetilamonijum-hlorida (CAS br. 7173-51-5)Namena:Služi za sprečavanje rasta i razvoja algi.Koristi se za održavanje fontana, bazena i termalnih banja.Delovanje:Odličan je biocid ,fungicid i ima širok spektar delovanja.Sredstvo je ekološko, biorazgradljivo, bez..
610,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:70% etil-alkohol.Namena:Sredstvo za dezinfekciju kože, površina i predmeta...
170,00 RSD
Brend: ZORKA Pharma
Etanol 70%  koristi se kao dezinfikaciono sredstvo.Alkohol 70% se koristi za dezinfekciju radnih površina i instrumenata kako u medicinskim ordinacijama i kozmetičkim salonima, kao i u domaćinstvima...
165,00 RSD
Brend: REAHEM
Karakteristike:-Alkohol 96% je gotov proizvod dobijen od rafinisanog etil alkohola 96% i namenjen za profesionalno korišćenje ili opštu namenu u domaćinstvima, javnim i industrijskim objektima uključujući i bolnice, kao sredstvo za čišćenje, za dezinfekciju površina , kao i materijala i opreme koji ..
350,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav i namena:Alkoseptol 70 sadrži 70% etanola i 30% destilovane vode, laboratorijski je ispitan i registrovan kao biocid.Etanol se koristi u dezinfekciji površina, kao i kože, rana i predmeta.Delovanje:Alkoseptol 70 sprej је еtil alkohol – etanol, u koncentraciji od 60-80% i predstavlja snažni an..
195,00 RSD
Brend: YUCO HEMIJA
Sastav:Alcohol, Aqua, Carbomer, Glycerin, Cl 61586.* Sadrži aktivnu supstancu Etanol 70 %.**Ne sadrži miris.Namena:Primena ovog sredstva je višestruka. Posebno se preporučuje upotreba u zdravstvenim ustanovama, svim granama prehrambene industrije, kod proizvodnje i prodaje hrane (mesare, pekare, res..
115,00 RSD
Sastav:ANTISEPSOL 1% je napravljen na bazi katjonskog dezificijensa benzalkonijum hlorida, te se ne slaže sa anjonskim deterdžentima. *Bistra tečnost, roza boje**Rastvor je spreman za upotrebu***Poseduje izrazito prijatan mirisNamena: Proizvod je namenjen za dezinfekciju površina i podova u zdravstv..
220,00 RSD
Brend: JASVEL
Sastav:100ml sadži 0.1% benzalkonijum hlorida.Namena: Dezinfekcija i dezodoracija vazduha u bolnicama i domovima zdravlja, prehrambenoj industriji, živinarstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, brijačko-frizerskim radnjama, salonima za negu lepote, teretanama, u unutrašnjosti sredstava javnog pre..
200,00 RSD
Brend: JASVEL
Sastav: 100g rastvora sadži 1% benzalkonijum hlorida.Namena:-Gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme.-Ima široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama,   ugostiteljstvu i hot..
250,00 RSD
Brend: JASVEL
Sastav: 100g rastvora sadži 1% benzalkonijum hlorida.Namena:-Gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme.-Ima široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama,   ugostiteljstvu i hot..
195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 43 (3 strana)