Adonis Apoteka
Korpa

Vega d.o.o.

Brend: Vega d.o.o.
Sastav:70% etil-alkohol.Namena:Sredstvo za dezinfekciju kože, površina i predmeta...
170,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:1 kesica Biona praška sadrži 2000 mg kristalnog glukozamin-sulfata (1500 mg glukozamin sulfata).Indikacije:-Bol u zglobovima -Bol u kolenu -Osteoartritis -Ograničeni pokreti zglobovaDelovanje:Glukozaminsulfat je aminosaharid koji se uobičajen onalazi u ljudskom organizmu i učestvuje u sledeći..
1.625,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav i delovanje:-Beli slez Koren belog sleza je bogat sluzima koje oblažu sluzokožu usne duplje i ždrela, smanjuju iritaciju grla i pomažu u smirivanju suvog kašlja.-Vrba Kora vrbe sadrži glikozid salicin, koji ima hemijsku strukturu sličnu aspirinu. Ekstrakt korena vrbe pomaže u ublaža..
450,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav: D-manoza.Indikacije:DeColi je namenjen lečenju i prevenciji infekcija urinarnog trakta uzrokovanih najčešće bakterijom Escherichia coli.Delovanje:Molekuli D-manoze se vezuje za površinske receptore bakterije E. coli i na taj način onemogućavaju njihovo vezivanje za zid mokraćne bešike. ..
1.080,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:D-manoza; suvi ekstrakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpon)(40% proantocijanidina)(80 mg) ; regulator kiselosti – limunska kiselina; suvi ekstrakt cveta hibiskusa (Hibiscus sabdariffa)(10:1)(50mg) ; aroma brusnice; zaslađivač – steviol glikozidi.Namena:Dijetetski proizvod – hrana za posebn..
1.650,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 8 sati. Preparat je izrazito lagan, ne masti se i nije lepljiv te se brzo i lako upija. Takođe je i nekomedogen.Dejstvo: Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere šir..
1.700,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:Jedna kapsula proizvoda Intesta sadrži 500 mg mikrogranuliranog natrijum butirata i biljnih triglicerida što je ekvivalent 150 mg natrijum butirata.Mikrogranulirana kompozicija omogućava kontrolisano oslobadjanje natrijum butirata.Indikacije:Intesta je dijetetski proizvod koji se koristi za p..
1.600,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:Prirodni originalni aktivni sastojci: cvet jasmina, cvet nevena, ćelijski šećer, prirodna hijaluronska kiselina, ulje makadamije.*Sadrži najmanje 93,8 % sastojaka prirodnog poreklaNamena:Svilenkasta krema koja vraća svežinu i blistavost te uklanja prve znakove starenja.Delovanje:-Ova svilenka..
2.920,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:Jedna kapsula sadrži 450mg mikronizovanog diosmina i 50mg mikronizovanog hesperidina.Indikacije:Venalek kapsule se primenjuju kod hronične venske insuficijencije,svraba i peckanja nogu,trljenja i grčeva u nogama,teških,oteklih nogu,hemoroida.Delovanje:Venalek je dodatak ishrani na bazi diosmi..
910,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)