Adonis Apoteka
Korpa

Mučnina i povraćanje

Mučnina je subjektivni osećaj nagona na povraćanje. Povraćanje je izbacivanje stomačnog sadržaja kroz jednjak i usta napolje. Ono samo za sebe nije bolest, već je posledica ili jedan od znakova (simptoma) neke bolesti ili stanja. Ono može biti praćeno bolovima u trbuhu, ali ne i uvek.

Ukoliko imate problem sa mučninom, bolovima u stomaku, dijareju, kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu pomoći. U ponudi imamo: tablete protiv mučnine i povraćanja i kesice protiv mučnine i povraćanja.

Tablete protiv mučnine i povraćanja

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta protiv mučnine i povraćanja, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: antimetil tablete protiv mučnine i povraćanja, k-mag tablete protiv mučnine i povraćanja.

Antimetil tablete protiv mučnine i povraćanja

Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod dece starije od tri godine i odraslih i trudnica od prvog meseca trudnoće.

Đumbir u proizvodu Antimetil efikasno i bezbedno smanjuje neprijatnost koja prati mučninu i povraćanje za vreme putovanja, jutarnju mučninu kod trudnica i doprinosi normalnom funkcionisanju digestivnog trakta. Pogodan je za decu koja su starija od 3 godine i za odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Antimetil tablete, odličan proizvod, efikasno i bezbedno smanjuje neprijatnost koja prati mučninu i povraćanje za vreme putovanja, jutarnju mučninu kod trudnica, odličan je i za decu.

K-mag tablete protiv mučnine i povraćanja

K-mg je odatak ishrani sadrži magnezijum i kalijum, koji doprinose normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog, nervnog sistema i mišića. Preporučuje se kod stanja koja dovode do povećanog gubitka kalijuma i magnezijuma, kao što su: upotreba nekih vrsta diuretika koji ne štede kalijum, dijareja, povraćanje, pojačano znojenje, nepravilna ishrana. Pogodan je za decu stariju od 12 godina i za odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili K-mag tablete, preparat je odličan za mučnine, kao i za dijareju, smanjuje tegobe u stomaku i pomaže.

Kesice protiv mučnine i povraćanja

U našoj ponudi imamo više vrsta kesica protiv mučnine i povraćanja, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: maxmedica rehidro max kesice protiv mučnine i povraćanja, rehidran kesice protiv mučnine i povraćanja.

Maxmedica rehidro max kesice protiv mučnine i povraćanja

Maxmedica rehidro max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem. Pogodan je za odojčad od 2 meseca, decu i odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxmedica rehidro max kesice, preparat koji ima u sebi probiotik, jača imunitet kod odraslih i dece.

Rehidran kesice protiv mučnine i povraćanja

Rehidran kesice za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće ponovo uspostaviti i održavati normalnu hidrataciju. Pogodan je za odrasle i za decu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Rehidran kesice, nadoknađuje minerale i vodu izgubljena prolivom ili povraćanjem, takođe održava normalnu hidrataciju.

Brend: EWOPHARMA
Sastav:Svaka tableta sadrži 50mg standardizovanog suvog ekstrakta đumbira, što je ekvivalentno 500mg đumbira u prahu.Indikacije:Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod dece starije od tri godine i odraslih i trudnica od prvog meseca trudnoće.Delo..
955,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Sastav: Vitamin B1, B2, B6, B12, Pantotenska kiselina, Niacin.Indikacije:Upotrebom Beviplex B granula mogu se podmiriti dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknaditi njihov nedostatak u ishrani.Delovanje:-Njegova uloga se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških ..
590,00 RSD
Sastav:Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64.Indikacije:1. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindro..
2.340,00 RSD
Sastav:Elektroliti, vitamini, glukoza, đumbir*Sa ukusom limuna-kole.Indikacije:Može se primenjivati u slučajevima kada je potrebna rehidratacija i / ili održavanje tečnosti i elektrolita, kao što su:ProlivSlučajevi gastrointestinalnih poremećaja praćeni prolivom i povraćanjemStanja praćena ozbil..
740,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Jedna kapsula sadrži:-Magnezijum (u obliu magnezijum – oksida) 200mg-Kalijum (u obliku kalijum – hlorida) 250 mg.Indikacije:Preporučuje se kod stanja koja dovode do povećanog gubitka kalijuma i magnezijuma, kao što su:-Upotreba nekih vrsta diuretika koji ne štede kalijum-Dijareja-Povraćanje-P..
635,00 RSD
Sastav: Glukoza 2882,56 mg, Hloridi 425,51 mg, Natrijum 275,88 mg, Citrati 258,70 mg, Kalijum 160 mg, Saccharomyces boulardii 200 mg (4 x 109 CFU).*prirodna aroma jagodeIndikacije i delovanje:Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripr..
117,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav:Glukoza i elektroliti.Indikacije i delovanje:Rehidran prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehid..
100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)