Adonis Apoteka
Korpa

Prostata

Prostata je muška polna žlezda koja predstavlja deo muškog reproduktivnog sistema. Nalazi se između bešike i rektuma, a okružuje uretru, cev koja provodi mokraću iz bešike kroz penis. Ona proizvodi materije koje ulaze u sastav ejakulata (sperme).

Ako imate problem sa uvećanom prostatom ili sa upalom prostate, kod nas možete naći preparate koji će Vam pomoći da se rešite tih problema. U ponudi imamo kapsule za prostatu, tablete za prostatu, čaj za prostatu.

Kapsule za prostatu

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: prostate potencijal advanced formula kapsule za prostatu, prostasabalj kapsule za prostatu, lifeline prostat kapsule za prostatu.

Prostate potencijal advanced formula kapsule za prostatu

Prostate potencijal advanced formula blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Pomaže kod uvećane prostate, učestalog mokrenja, hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma. Bolji je i seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Prostate potencijal advanced formula, odličan preparat efikasno pomaže kod uvećane prostate, potpuno je siguran po zdravlje i nema kotrntraindikacije.

Prostasabalj kapsule za prostatu

Prostasabalj kapsule je dodatak ishrani za zdravlje prostate. Utiče na normalizaciju i održavanje funkcije prostate. Sprečava nastanak otoka i upala, normalizuje izlučivanje mokraće.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Prostasabalj kapsule, prirodni ruski preparat, čuva zdravlje prostate, odličan i efikasan.

Lifeline prostat kapsule za prostatu

Lifeline prostat kapsule je biljni preparat namenjen muškarcima. Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Ove tegobe se najčešće povezuju sa benignim uvećanjem prostate. Odličan je uroantiseptik, stimuliše spermatogenezu i poboljšava potenciju. Biljne komponente preparata, testerasta palma, seme bundeve i kora afričkog drveta, mogu doprineti održavanju normalnog funkcionisanja prostate i organa urinarnog trakta.

Iksustva naših korisnika koji su koristili Lifeline prostat kapsule, uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja.

Tablete za prostatu

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za prostatu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: mediprost tablete za prostatu, naturoplex tablete za prostatu, conprosta forte tablete za prostatu, prostenal perfect tablete za prostatu.

Mediprost tablete za prostatu

Mediprost tablete je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom. Mediprost deluje tako što smanjuje bol i učestalost uriniranja, naročito tokom noći, povećava protok uz stalni mlaz urina i osećaj kompletnog pražnjenja mokraćne bešike, pozitivno deluje kod osoba sa erektilnom disfunkcijom i smanjenim libidom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Mediprost tablete, prirodni preparat, efikasno smanjuje bol, smanjuje učestalost uriniranja, odličan je i brzo deluje.

Naturoplex tablete za prostatu

Naturoplex tablete je potpuno prirodan preparat koji obezbeđuje uspeh u sprečavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija urinarnog trakta. Preporučuje se kod: upale mokraćne bešike, upale bubrega, upale mokraćnih puteva, upale prostate. Njegovi aktivni sastojci imaju antibakterijsko dejstvo. Posebno su efikasni u terapiji infekcija uzrokovanih bakterijom Escherichia coli koja se smatra najupornijim i najčešćim uzročnikom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Naturoplex tablete, jedinstvena kombinacija lekovitih biljaka koje su dokazano efikasne u tretmanu urinarnih infekcija, takođe snažno deluje protiv Ešerihije i drugih urinarnih infekcija.

Conprosta forte tablete za prostatu

Conprosta forte predstavlja rezultat višegodišnjeg istraživanja koje je krunisano dobijanjem preparata iste efikasnosti, ali značajno jednostavnijeg doziranja i primene. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulazi ekstakt polena uljane repice, a ne čist polen, svela je na minimum alergogeni potencijal ovog preparata.

Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su: učestalo noćno mokrenje, otežano i/ili nevoljno mokrenje, osećaj naispražnjenosti mokraćne bešike, bolovi u donjem delu stomaka, oslabljena potencija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Conproste Forte, preparat je odličan, održava funkciju prostate kod muškaraca, smanjuje bolove u stomaku i učestalo mokrenje.

Prostenal perfect tablete za prostatu

Prostenal perfect je dodatak ishrani namenjen muškarcima i predstavlja optimalnu kombinaciju biljnih ekstrakata koji se preporučuju za očuvanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Prostenal se posebno preporučuje kod benignog uvećanja prostate - jednog od najčešćih oboljenja kod muškaraca. Deluje tako što smanjuje tegobe uvećane prostate, smanjuje rizik od urinarnih infekcija, štiti prostatu od slobodnih radikala, poboljšava seksualno zdravlje muškarca.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Prostenal perfect odličan preparat za muškarce, zaboravite negativne emocije i neprijatne situacije, problemi sa potencijom, uvećanom prostatom će nestati.

Čaj za prostatu

U našoj ponudi imamo više vrsta čajeva za prostatu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: čaj za ublažavanje tegoba kod upale prostate br.6, biljna mešavina po recepturi dr d. nikolića za prostatu, svilovina herba čaj za prostatu.

Čaj za ublažavanje tegoba kod upale prostate br.6

Čaj za prostatu aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine deluju protivupalno i antiseptično, a prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu mokraćnih kanala i time ublažavaju tegobe tokom mokrenja. Jedinjenja sa diuretičnim efektom deluju na olakšavanje izmokravanja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj za ublažavanje tegoba kod upale prostate, prirodan čaj, pomoćiće Vam kod otežanog i noćnog mokrenja, kao i kod upale prostate, smanjuje bol.

Biljna mešavina po recepturi dr d. nikolića za prostatu

Biljna mešavina smiruje upalne procese i ublažava tegobe koje se javljaju usled benigne hiperplazije prostate (učestalo, otežano i bolno mokrenje, iznenadni nagon i odložen početak uriniranja, slab i isprekidan protok urina, nemogućnost potpunog pražnjenja bešike).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljna mešavina po recepturi dr d. nikolića, ublažava tegobe koje se javljaju usled prisustva peska ili kamena u bubregu, efikasan je i prirodan.

Svilovina herba čaj za prostatu

Svilovina herba antiflogistik, a utvrđeno je da snažno inhibira oslobađanje prostaglandina. Izolovani egalni tanini enotein A i enotein B inhibitorno deluju na enzime 5-alfa-reduktazu i aromatazu, koji su uključeni u metabolizam testosterona. Inhibitori ovih enzima su zapravo potencijalni preparati za lečenje benigne hiperplazije prostate.

Iksustva naših korisnika koji su koristili Svilovina herba, najbolji prirodni lek za prostatu, pomaže i efikasno deluje.

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ulje pšeničnih klica, meki ekstrakt kore afričke šljive, antioksidans: alfa-tokoferol.Indikacije:Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos:-Normalnoj i jačoj potenciji-Normalnoj funkciji prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ekstraktu kore drveta Afričke šljive,čije su aktivne komponente : terpeni, n-dokozanol i beta-sitosterolIndikacije:Preporučuje se kod:      -Impotencije i muške neplodnosti    -Dobroćudne hiperplazije prostate (uvećanja prostate)    -Prostatitisa (upale..
1.315,00 RSD
Brend: AMER PROM
Sastav:Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom, vitaminima, mineralima, sukcinatima i biljnim proteinima.Indikacije:Preporučuje se kod:  -Upala unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida - Upala mokraćnih kanala - Bakterija u mokraći (Escherichia coli i dr.)  -U..
585,00 RSD
Sastav:Urticae radix, Betulae folium, Polygoni avicularis herba, Lycopodii herba, Graminis rhizome, Equiseti herba, Petroselini folium, Millefolii herba, Basilica herba.Indikacije:Smiruje upalne procese i ublažava tegobe koje se javljaju usled benigne hiperplazije prostate (učestalo, otežano i bolno..
505,00 RSD
Bio-Teo biljni komplet br. 5 je komplet sastavljen od 2 proizvoda na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na zdravlje prostate i urinarnog trakta u celini.Bio-Teo biljne kapi br. 53 za prostatu su dodatak ishrani n..
2.340,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-cink (u obliku cink-glukonata) -selen (u obliku natrijum-selenita) -vitamin C (u obliku L-askorbinske kiseline) -L-arginin -kofein -suvi ekstrakt herbe tribulusa (Tribulus terrestris) -sprašeni koren peruanske make (Lepidium meyenii) -suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata)&nb..
2.910,00 RSD
Sastav :  -List breze ( Betulae folium )                            -Herba rastavića ( Equiseti herba )                     -Rizom pirevine ( Graminis rhizoma ) ..
475,00 RSD
Sastav: 1 tableta: Alkoholni ekstrakt čistog polena uljane repice (Brassica napus, Brassicaceae), uz dodatak vitamina EIndikacije:Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:- učestalo noćno mokr..
985,00 RSD
Sastav:                            Conprosta – visoko aktivan polen specificne uljane repice u tabletama, omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uv..
640,00 RSD
Brend: INNVENTA
Sastav:Graminn je jedinstveni, prirodni preparat koji sadrži čist ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) koji doprinosi očuvanju prostate i celog urinarnog sistema.Savremena tehnologija izrade omogućava izolovanje polena iz jezgra zrna raži bogatog aktivnim principima i eliminacij..
1.710,00 RSD
Brend: INNVENTA
Sastav:Graminn je jedinstveni, prirodni preparat koji sadrži čist ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) koji doprinosi očuvanju prostate i celog urinarnog sistema.Savremena tehnologija izrade omogućava izolovanje polena iz jezgra zrna raži bogatog aktivnim principima i eliminacij..
3.080,00 RSD
Brend: AMICUS
Sastav:1 kapsula sadrži:Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis (L.) Kuntze,Theaceae) .......................... 150 mg (Sadrži 98% polifenola i < 3% kofeina)Suvi ekstrakt semena soje (Glycine max (L.) Merr., Fabaceae) ............................................. 50 mg (sadrži 40% iz..
1.670,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista koprive 1:4 (Urtica dioica).*Sadrže alkohol 31,2 g/100 gIndikacije:-List koprive je diuretik, antihemoragik, antidijabetik.-Može se koristiti kod adenoma prostate, blažih urinarnih infekcija, a takođe njeno blagotvorno dejstvo se bazira na nadoknadi organizmu n..
300,00 RSD
Brend: MMGLOBAL
Sastav:-Suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata) 10:1-Suvi ekstrakt herbe svilovine (Epilobium parviflorum Schreber) 10:1-Vitamin C (L–askorbinska kiselina)-Cink (cink-oksid)*Maltodekstrin;  Sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat i silicijum-dioksid;  Kapsula: želatin, p..
700,00 RSD
Sastav:Suvi ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens) 320mg, suvi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum) 100mg, suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita pepo) 50mg i polen u prahu 50mg.Namena:Mediprost® je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom di..
1.830,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 34 (3 strana)