Adonis Apoteka
Korpa

nervni sistem

Nervni sistem je najsloženiji sistem u čovekovom organizmu. Nervoza, nesanica, migrene, bes, negativnost – samo su neki od pokazatelja da je potrebno da obratite pažnju na svoj nervni sistem.

Izaberite najbolje preparate za očuvanje nervnog sistema koji Vam mogu pomoći, kod nas možete naći kapsule za nervni sistem, tablete za nervni sistem, šumeće tablete za nervni sistem, kapi za nervni sistem.

Kapsule za nervni sistem

U našoj ponudi imamo više vsrta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: alphalipoin forte kapsule za nervni sistem, urimil neuro kapsule za nervni sistem, magma mir kapsule za nervni sistem, magnall relax kapsule za nervni sistem, maxmedica cognicolin kapsule za nervni sistem.

Alphalipoin forte kapsule za nervni sistem

Alphalipoin forte kapsule posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Alphalipoin forte antioksidantnim delovanjem doprinosi ublažavanju tegoba i odlaže progresiju oštećenja.

Pored toga, Alphalipoin forte se može primenjivati i kod već postojećih oštećenja drugih tkiva i organa, radi odlaganja ili sprečavanja daljih oštećenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alphalipoin forte kapsule preparat je odličan, deluje brzo i rezultati su vidljivi i osećaćete se mnogo bolje.

Urimil neuro kapsule za nervni sistem

Urimil neuro kapsule je dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola, obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije i podržava regeneraciju perifernih nerava. Trudnice i dojilje ne treba da koriste preparat kao ni deca ispod 6 godina ne treba da koriste preparat.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Urimil neuro kapsule, efikasan preprat, smanjuje bolove odličan je za nervni sistem.

Magma mir kapsule za nervni sistem

Magma mir je 100% prirodan preparat za smirenje sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost. Preporučuje se kod osoba izložene stresu, kod nesanica i razdražljivosti, kod problema sa koncentracijom i pamćenjem i kod srčanih tegoba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Magma mir, prirodan preparat na bazi biljaka, umiruje i odličan je za stres i nesanicu, takođe je dobar jer ne izaziva zavisnot.

Magnall relax kapsule za nervni sistem

Magnall relax kapsule je dijetetski suplement sa jedinstvenim kompleksom vitamina i minerala koji pre svega obezbeđuje stabilizaciju i opuštanje celokupnog nervnog sistema.  Doprinosi i stvaranju i prenosu nervnih impulsa, stabilizaciji nervnih ćelija i psihološkoj stabilnosti, preporučuje se za stanja stresa i psihološke napetosti. Magnall® Relax dovodi do smanjenja stresa i omogućava da se osećate bolje, odmornije i opuštenije. Preporučuje se kod osoba koji puno rade i pod konstantnim su stresom, kod anksioznih i depresivnih osoba, za osobe koji su u situacijama velike napetosti i stresa, osobama sa stalnim glavoboljama, poboljšava sposobnost učenja i pamćenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Magnall relax kapsule, sadrži vitamine i minerali koji pomažu da ostanete mirni, opušta celokupan nervni sistem, odlične su i omogućavaju da se osećate bolje i opuštenije.

Maxmedica cognicolin kapsule za nervni sistem

Maxmedica cognicolin kapsule je prirodna supstanca prisutna u ćelijama čoveka, životinja, biljka. Za ljudski mozak i moždane ćelije je izuzetno važan nutritijent, koji podržava mentalno zdravlje i celokupnu pravilnu funkciju mozga. Pruža podršku mentalnom zdravlju, poboljšava memoriju i fokus, vraća sposobnost razmišljanja, poboljšava kreativnost i motivaciju, poboljšava moždanu cirkulaciju, utiče na povećanje energije neophodne za funkciju mozga, štiti mozak od hemijskih oštećenja, može smanjiti ishemijska oštećenja centralnog nervnog sistema. Ne uspavljuje, ne nadražuje niti ima toksične efekte na nervni sistem.

Iskustva naših korisnika koji su koirstili Maxmedica cognicolin kapsule, prirodan preparat, poboljšava memoriju, fokus i motivaciju, za nervni sistem je odličan.

Tablete za nervni sistem

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za nervni sistem, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: dr.viton magnezan neuro tablete za nervni sistem, bivits activa vitamin b12 1000mcg tablete za nervni sistem, maxi mag antistres tablete za nervni sistem, nuronorm tablete za nervni sistem.

Dr.viton magnezan neuro tablete za nervni sistem

Dr.viton magnezan neuro tablete je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije, optimizuje nivo magnezijuma u mozgu, održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga i poboljšava memoriju i koncentraciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dr.viton magnezan neuro tablete, 100% prirodan preparat, pomaže u normalnom funkcionisanju mozga i nervnog sistema.

Bivits activa vitamin b12 1000mcg tablete za nervni sistem

Bivits activa vitamin b12 1000mcg tablete namenjena je za prevenciju razvoja deficita ali i tretman već postojećeg nedostatka vitamina B12. Takođe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, normalnoj funkciji nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj psihološkoj funkciji.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bivits activa vitamin b12 1000mcg, efikasno smanjuje iscrpjenost i umor, pogodan je za vegane i vegetarijance, efikasan i delotvoran.

Maxi mag antistres tablete za nervni sistem

Maxi mag antistres tablete je preparat koji smanjuje stres i nervozu. Deluje smirujuće na centralni nervni sistem, značajan je za normalne psihološke funkcije i pravilno funkcionisanje nervnog sistema i u sebi sadrži estre valerijanske kiseline, pa je dobar sedativ i efikasan kod nervne napetosti, razdražljivosti, stresa i nesanice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxi mag antistres tablete, deluje na nervni sistem, smanjuje stres i nervozu, odličan je preparat.

Nuronorm tablete za nervni sistem

Nuronorm tablete je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kod svih vrsta perifernih neuropatija:dijabetesnih neuropatija (dijabetesna distalna simetrična senzorimotorna polneuropatija, dijabetesna autonomna neuropatija, dijabetesna aminotrofija)radikulopatija (lumbalni bolni sindrom, cervikalni bolni sidnrom)kompresivnih neuropatija (sindrom karpalnog, kubitalnog i tarzalnog tunela, bolna pudendalna neuropatija, meralgia paraesthetica).

Nuronorm deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski i ispoljava direktno dejstvo na periferni nervi i mikrocirkulaciju. Omogućava trenutno olakšanje od simptoma neuropatskog bola (peckanja, žarenja, paljenja, bockanja, mravinjanja, proboda, udara struje, osećaja hladnoće u nogama), dugotrajno poboljšanje jer se sastojci oslobađaju produženo i deluju na sam uzrok nastanka oštećenja nerava.

Iskustva naših korisnika koji su koirstili Nuronorm tablete, preparat je delotvoran, pomaže kod neuropatskog bola, deluje i na nervni sistem.

Šumeće tablete za nervni sistem

U našoj ponudi imamo više vrsta šumećih tableta ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: litorsal šumeće tablete za nervni sistem, multivita magnezijum šumeće tablete za nervni sistem.

Litorsal šumeće tablete za nervni sistem

Litorsal šumeće tablete namenjene su za nadoknadu tečnosti i očuvanju balansa elektrolita. Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Vitamin C pomaže smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti.

Elektroliti su od suštinskog značaja za funkcionisanje nervnog sistema i igraju važnu ulogu u prenosu nervnih impulsa. Kalijum i natrijum su od posebnog značaja za prenos nervnih impulsa. Zahvaljujući njima, stvara se energija koja omogućava da mozak i celokupan nervni sistem funkcionišu normalno.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Litorsal šumeće tablete, nadoknađuje tečnost, odličan je za funksionisanje nernog sistema kao i mišića.

Multivita magnezijum šumeće tablete za nervni sistem

Multivita magnezijum šumeće tablete sa ukusom narandže istovremeno su osvežavajući napitak i dodatak ishrani za dopunu dnevne doze magnezijuma. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Multivita magnezijum šumeće tablete, prijatnog je ukusa, osvećaža i što je najbolje pomaže kod nervnog sistema, kao i kod umora i iscrpljenosti.

Kapi za nervni sistem

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za nervni sistem, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: depresine biljne kapi za nervni sistem, imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi za nervni sistem

Depresine biljne kapi za nervni sistem

Depresine biljne kapi ublažavaju osećaj anksioznosti, pad koncentracije, stabilizuju nagle promene raspoloženja i umanjuju osećaj teskobe i straha. Blagotvorno deluju na smanjenje depresivnog stanja organizma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Depresine biljne kapi, prirodne kapi, znatno umanjuju tegobe i strah kao i nagle promene raspoloženja, umiruju i opuštaju.

Imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi za nervni sistem

Imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi ublažava nervnu napetost, nervozu i neurasteniju, pomaže kod nesanice i migrene (jake glavobolje), smanjuje stres, razdražljivost, lupanje srca, pomaže kod nervoznog stomaka, stabilizuje funkcije nervnog sistema.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi, delotvorne kapi, brzo deluju, ublažava nervnu napetost, odličan je i za migrene.

Brend: BIO ART
Sastav:Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola.Indikacije: -brzo podižu nivo raspoloženja, -podižu nivo osećaja sreće  -efikasno otk..
1.450,00 RSD
Sastav:                                               -Alfa-lipoinska kiselina                           ..
1.900,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav:Jedna gastrorezistentna kapsula sadrži 300mg Alfa lipoinske kiseline.Indikacije:Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze ko..
1.095,00 RSD
Amazonska acerola kapsule sadrze ekstarkt Acerole – voća koje je najbogatije prirodnim vitaminom C odlične bioraspoloživosti.Delovanje:Vitamin C:-štiti ćelije od oksidativnog stresa;-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema;-normalno formiranju kolagena koji je potreban za normalnu funkciju ..
515,00 RSD
Sastav:-Aktivna materija - Gama-aminobuterna kiselina 250mg*pomoćne supstance - šećer u prahu, povidon, magnezijum stearat, opadraj II (polivinil alkohol, talk, makrogol 3350 (polietilenrlikol), soja – lecitin, titan dioksid E 171), kristal šećer, pšenično brašno, magnezijum karbonat osnovni, titan ..
800,00 RSD
Brend: Esensa
Dejstvo:Vitamin B12 je hidrosolubilni vitamin koji ima ključnu ulogu u pravilnom funcionisanju nervnog sistema i stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Uključen je u metabolizam svih ćelija ljudskog organizma, utiče na sintezu genetskog materijala (DNK i RNK) i na metabolizam ugljenih hidrata, amino i ma..
700,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Beviplex neuro, tablete je dodatak ishrani namenjen nervnom sistemu, psihološkim funkcijama i antioksidativnoj zaštiti.Sastav:Vitamini B1, B2, B5, B6, B12, Alfa-lipoinska kiselina(300mg), Uridin-fosfat(50mg), Citidin-fosfat(5mg), Niacin(25mg).Način upotrebe: Odrasli, jednom dnevno popiti po 1 ..
1.315,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, L-teaninom (amino-kiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja) i biljnim ekstraktima.*Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Koristi se kada je potrebno otkloniti napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti ..
750,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav: 1 šumeća tableta sadrži:Vitamin B1 3,3 mgVitamin B2 4,2 mgNiacin 26 mgPantotenska kiselina 18 mgVitamin B6 6 mgBiotin 150 µgFolna kiselina 400 µgVitamin B12 3 µgHolin 10 mgInozitol 10 mg.Indikacije:Dodatak ishrani sa vitaminima B kompleksa za koncentraciju i bolju funkciju nervnog siste..
315,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Formula koja u jednoj tableti obezbeđuje 1000 µg vitamina B12. Indikacije: Namenjena je za prevenciju razvoja deficita ali i tretman već postojećeg nedostatka vitamina B12.Dodatno, formula je posebno pogodna za vegane, vegetarijance i osobe koje ishranom ne mogu da unesu adekvatne količi..
1.170,00 RSD 1.300,00 RSD
Sastav:-Magnezijum citrat 371mg (čist magnezijum 60mg)-Vitamin B6 0,22mg-Vitamin D3 0,8mcgOvaj preparat sadrži magnezijum u obliku Mg-citrata, gde svaki molekul sadrži tri jona magnezijuma, što rezultuje većim stepenom resorpcije iz gastrointestinalnog trakta, u poređenju sa drugim solima magnezijum..
595,00 RSD
Brend: WERNER
Dodatak ishrani, koji doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji. Poboljšava koncentraciju i pamćenje. Sastav (1 kapsula):-Citiholin 500mg-Suvi vodeno-etanolni ekstrakt herbe bakope, stand. min 50% bakopazida 20mg-Cink 15mg-Selen 100mcgUpotreba:Odrasli, 1 kapsulu dnevno. Nije preporučljivo t..
2.460,00 RSD
Brend: VELEXFARM
Sastav:-Alfa-lipoinska kiselina Matris retard   570mg-Acetil-L-karnitin   300mg-SOD Glisodin   10mg-Vitamin B12   2,5µgDelovanje:CombiNERV predstavlja novu četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa:-alfa-lipoičnu kiselinu (ALA)..
2.434,50 RSD 2.705,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 69 (5 strana)