Adonis Apoteka
Korpa

Jetra i žuč

Glavni zadatak jetre jeste da pročišćava krv, da filtrira, neutrališe, uništava i eleminiše sve ono što je opasno za organizam, a što čovek udiše, konzumira ili što nastaje kao posledica metaboličkih procesa u organizmu. Žučna kesa kao najbliskiji organ jetri, je zadužena da prima žuč - tečnio produkt koji izlazi iz jetre tokom njenih brojnih funkcija.

Ako imate problem sa jetrom ili žučnom kesom, kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu pomoći, u ponudi imamo kapsule i tablete za jetru i žuč, biljne kapi za jetru i žuč i čajeve za jetru i žuč.

Kapsule i tablete za jetru i žuč

U našoj ponudi imamo više vsrta tabelta i kapusla, ali ćemo Vam izdvoijiti nekoliko, to su: abexol tablete za jetru i žuč, hepalife kapsule za jetru i žuč, bgb esi hepadiet tablete za jetru i žuč, silithor kapsule za jetru i žuč.

Abexol tablete za jetru i žuč

Abexol tablete je potpuno prirodan preparat, koji je napravljen od prečišćenog ekstrakta pčelinjeg voska, koji čini smesa 6 primarnih alifatičnih alkohola velike molekulske težine (polikozanoli) u kojoj je glavna komponenta triakontanol. Abelox tablete se koriste kod: gastrointestinalni problemi: upala želudačne sluznice ili gastritis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, gorušica, osteoartritis (artroza), masna jetra, štiti i oporavlja sluznicu želuca od negativnih efekata izazvanih: Lekovima, infekcijama Helicobacter pylori, alkoholom i stresom, štiti organizam od štetnih efekata oksidativnog stresa i slobodnih radikala, usporava proces starenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Abexol tablete, potpuno je prirodan preparat, odličan je za gastritis, nadutost, kiselinu u želudcu, pomaže efikasno i osećaćete se mnogo bolje.

Hepalife kapsule za jetru i žuč

Hepalife kapsule preporučuje se u terapiji masne jetre, kod hroničnih inflamatornih oboljenja jetre (hepatitis B i C), u terapiji toksičnog oštećenja jetre (alkohol, lekovi i drugi štetni agensi) kao pomoćna terapija kod ciroze jetre i kod hroničnih oštećenja od kamena u žuci. Phosphocomplex™ čini silibin i fosfatidilholin. Silimarin je aktivni princip izolovan iz ekstrakta mlečnog čkalja i poznati je hepatoprotektor. On je kompleks flavonoida taksifolina i više od 8 flavolignana od kojih je najvažniji i najzastupljeniji silibin (50-70%).

Silibin deluje tako što detoksikuje, regeneriše i štiti jetru: stimuliše sintezu i aktivnost enzima u jetri, antioksidantno: direktno i indirektno putem regeneracije glutationa, zaustavlja lipidnu peroksidaciju, antiinflamatorna i antifibrotična aktivnost, smanjuje insulinsku rezistenciju i smanjuje nagomilavanje masti u jetri.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hepalife kapsule, preparat je odličan, pomaže kod masne jetre, smanjuje znatno masti u jetri.

Bgb esi hepadiet tablete za jetru i žuč

Bgb esi hepadiet tablete olakšavaju rad jetre i lučenje žuči, pomažu kod eliminacije toksina, povoljno utiču na holesterol i trigliceride i pospešuju oporavak nakon hepatitisa. Smatra se da ovi sastojci imaju zaštitno delovanje na jetru zbog čega se koriste za profilaksu, ali i kao pomoć u saniranju funkcionih oštećenja jetre nastalih zbog dejstva metaboličkih otrova, posle hepatitisa, kod masne jetre i u slučaju ciroze jetre.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi hepadiet tablete, deluje odlično, što je najbitnije čuva zdravlje jetre i žučne kese.

Silithor kapsule za jetru i žuč

Silithor kapsule podržava jetru i ima blagotvornu ulogu na ceo organizam, kao hepatoprotektor, hepatoregulator, antioksidans, olakšava izlučivanje žuči i poboljšava metabolizam i varenje. Silithor kapsule se preporučuju osobama kojima je potrebna dodatna zaštita jetre, osobama sa ubrzanim tempom života i stresom, osobama sa lošim režimom ishrane, ishrana bogata ugljenim hidratima i preradjena hrana, upotreba velike količine alkohola i pušenje, osobama koje žive i rade u zagađenom okruženju – izložene potencijalno toksičnim supstancama (rastvori, pesticidi, teški metali), osobama sa dugotrajnom terapiom lekovima koji imaju veliki hepatotoksični rizik, osobama sa oboljenjem jetre.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Silithor kapsule, obnavlja jetru i štiti je, takođe je odličan i za detoksikaciju.

Biljne kapi za jetru i žuč

U našoj ponudi imamo više vrsta biljnih kapi, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: gastrotin kapi za jetru i žuč, bioliver kapi za jetru i žuč, bio-teo biljne kapi br.63 za jetru i žuč, artičoka biljne kapi za jetru i žuč.

Gastrotin kapi za jetru i žuč

Gastrotin kapi se preporučuju kod problema sa jetrom i žučnom kesom, za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica), kod gubitka apetita, za normalno funkcionisanje digestivnog sistema.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gastrotin kapi, bilje su kapi, bez veštačkih boja i hormona, pomaže kod nadimanja u stomaku, kao I kod gorušice, olakšava vam varenje.

Bioliver kapi za jetru i žuč

Bioliver kapi su tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju – biljni lek za kontrolu apetita. BioLiver kapi deluju na: visoke trigleciride, visok nivo lošeg holesterola, na smanjenje ukupnih masnoća, na visok nivo šećera i insulina u krvi, deluju regenerativno na jetru, stimulišu rad jetre i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, smanjuju ciste na jetri, čiste masnu jetru.

Iskustva naših korisnika koji su koristili kapi bioliver, je najbolji prirodni preparat za smanjenje visokog holesterola i triglecirida, za čišćenje masne jetre, kontrolu šećera i insulina.

Bio-teo biljne kapi br.63 za jetru i žuč

Bio-teo biljne kapi br.63 deluiju kod masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida. Štiti i regeneriše ćelije jetre, čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči, stimuliše lučenje želudačnog soka i varenje. Bio-Teo biljne kapi na bazi ekstrakata ploda badelja, lista artičoke i žalfije, herbe petrovaca, čestoslavice i kičice, prirodno su rješenje za normalnu funkciju jetre i normalno varenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili biljne kapi bio-teo, kapi efikasno deluju na smanjenje holesterola, kao i da reguliše masnu jetru, brzo deluju i odlične su.

Artičoka biljne kapi za jetru i žuč

Artičoka biljne kapi doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi, utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit i lučenje enzima u digestivnom traktu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Artičoka biljne kapi, deluju na fukciju jetre i žuči, znatno oboljšavaju apetit i pomažu normalizaciju nivoa lipida i holesterola u krvi.

Čajevi za jetru i žuč

U ponudi imamo više vrsta čajeva za jetru i žuč, ali ćemo Vam izdvojti nekoliko, to su: hajdučka trava herba čaj za jetru i žuč i dobričica herba čaj za jetru i žuč.

Hajdučka trava herba čaj za jetru i žuč

Hajdučka trava herba čaj Koristi se za poboljšanje apetita, kod bronhijalne astme, protiv kamena u bubregu, protiv gasova i nadimanja, kod hroničnog katara želuca, protiv hroničnog zatvora i protiv kamena u žučnoj kesi. Koristi se i spolja za rane i ubode (dejstvo tanina, azulena i cineola iz etarskog ulja).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hajdučka trava herba čaj, čaj je odličan malo je gorak, ali pomaže ko ima kamen u bubregu, protiv nadimanja u stomaku, stvarno je efikasan, čak je odličan i za bolne menstruacije, umiruje stomak.

Dobričica herba čaj za jetru i žuč

Dobričica herba čaj koristi se za jačanje organa za disanje, žuči, protiv dijareje, za apetit, protiv histerije, kod hemoroida i cista. Dobričica u kombinaciji sa koprivom, bokvicom i žalfijom otklanja simptome alergijskog rinitisa. Dobričica deluje i diuretično i protivupalno, pa se preporučuje kod tegoba urinarnog trakta. Takođe, uspešno se koristi i protiv celulita, kako spolja (obloge, losioni, maske), tako i iznutra kao čaj za detoksikaciju.

Zahvaljujući flavonoidima ova biljka je imunostimulator i izvanredno sredstvo za jačanje organizma. Čaj od dobričice posebno je koristan onima koji se oporavljaju od virusnih i bakterijskih infekcija organa za disanje i varenje, kao i onima koji pate od malokrvnosti (posebno u kombinaciji sa listom koprive, majčinom dušicom i lucerkom).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dobričica herba čaj, čaj je izvanredno sredstvo za jačanje organizma. Deluje brzo, za žuč je odličan, kao i za virusne i bakterijske infekcije, jako je zdrav i efikasan.

Sastav:1 tableta sadrži 50 mg prečišćenog voska (smesa tetrakozanola, heksakozanola, oktakozanola, triakontanola, dotriakontanola, tetratrioktanola).Indikacije:Može se koristiti kod: -Gastrointestinalni problemi: Upala želudačne sluznice ili gastritis; Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu; G..
840,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt lista articoke (Cynarae folium).Indikacije i delovanje:-Biljne kapi Artičoke doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi. -Utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit..
250,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista artičoke 1:4 (Cynara scolymus). Energetska vrednost manja od 50kJ/12kcal na 100ml.*Sadrže alkohol 43,0g/100gIndikacije:Artičoka se primenjuje kod dispepsije (poremećaja varenja), nadutosti, mučnine, flatulencije, gubitka apetita itd. takođe ona je i holagog – p..
300,00 RSD
Sastav:Etanolno-vodeni ekstrakt artičoke 100%Indikacije:Kapi se preporučuju uz određeni dijetetski režim, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kao posledica poremećaja varenja izazvanog nedovoljnom sekrecijom žuči.Delovanje:Aktivni princip cinarin sa ostali..
340,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:-Listovi artičoke (Cynara scolymus) .................... 200 mg-Holin bitartarat ....................................................... 100 mg-Plod šarenog čkalja (Sylibum marianum), standardizovan na 2% silimarina ....................... 80 mg-Inozitol ........................................
605,00 RSD
Sastav:Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64.Indikacije:1. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindro..
2.340,00 RSD
 Štiti i regeneriše ćelije jetre Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči Stimuliše lučenje želudačnog soka i varenje..
1.200,00 RSD
Sastav:Sadrži vitamine A, B2, C, D i G, minerale kalijum, natrijum, kalcijum, fosfor i gvožđe.30ml timkture od korena maslačka (teraxacum officnalis 1:5) Sadržaj alkohola: 35% v/vIndikacije:Koristi se za čišćenje organizma, reumatoidni artritis, giht, upalne bolesti kože i urinarne infekcije.De..
430,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
400,00 RSD
BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirod..
1.165,00 RSD
Sastav:Biovital Original LiverProtect kapsule sadrže:162 mg ekstrakta sikavice (Silybum marianum) od toga silimarina 130 mg i 49 mg silibina i 240 mg suvog ektrakta lista artičoke.Indikacije:Aktivni sastojci ekstrakta semena sikavice (silimarin) i lista artičoke mogu doprineti:- uspostavljanju norma..
1.800,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:Sadrži četiri aktivna sastojka: holin, ekstrakt artičoke, kurkume i crnog bibera.Oni se ishranom unose i apsorbuju u organizmu u nedovoljnim količinama pa ih je zbog toga preporučljivo dodatno unositi putem suplemenata. Piperin iz crnog bibera višestruko poboljšava apsorpciju kurkume u organi..
2.200,00 RSD
Sastav:  -Herba pelena ( Absinthii herba )                               -Plod korijandera ( Coriandri fructus )                         -Herba rastav..
450,00 RSD
Sastav:-Herba petrovca (Agrimoniae herba)-Herba podubice (Chamaedryos herba)-Cvet kamilice (Chamomillae flos)-Koren vodopije (Cichorii radix)-Kora krušine (Frangulae cortex)-List nane (Menthae piperitae folium)-Herba hajdučke trave (Millefolii herba)-Herba maslačka (Taraxaci herba)-Herba trave ive (..
450,00 RSD
Sastav:-Herba pelena (Absinthii herba)-Plod korijandera (Coriandri fructus)-Herba rastavića (Equiseti herba)-Kora krušine (Frangulae cortex)-Cvet smilja (Helychrisi arenarii flos)-Herba kantariona (Hyperici herba)-Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)-Herba hajdučke trave (Millefolii herba)-Li..
440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 37 (3 strana)