Adonis Apoteka
Korpa

VITAMIX ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE kapsule, 30kom

VITAMIX ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE kapsule, 30kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
VITAMIX ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE kapsule, 30kom
615,00 RSD
Pregleda: 178
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

-D-glukozamin sulfat

-Suvi ekstrakt tamjana

-Suvi ekstrakt korena djumbira

-Suvi ekstrakt rizoma kurkume

-Mangan


Indikacije:

Doprinosi jačanju strukture kostiju i hrskavica, kao i održavanju normalne funkcije skeletno – mišićnog sistema.


Delovanje:

-Glukozamin se nalazi u gljivama i hrskavici, kao i u ljušturama rakova i školjki. Veliki broj studija ukazuje da glukozamin ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova, s obzirom da normalizuje funkciju hondrocita i proizvodnju složenih mukopolisaharida u okviru vezivnogtkiva kostiju.

-Tamjan je poreklom iz Indije. Ekstrakt kore drveta tamjana se u Indiji tradicionalno koristi u lečenju artritisa. Glavne aktivne komponente ekstrakta tamjana su bosvelinske kiseline koje poseduju antiinflamatorna i analgetička svojstva.

-Djumbir sadrži specifične, uljaste, neisparljive, ljute fenolne sastojke u količini od 1%. Oni pojačavaju tonus i peristatiku digestivnog trakta.Takodje, zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja djumbir se koristi i kod reumatoidnih oboljenja.

-Kurkuma se treadicionalno koristi, osim kao začin i u lekovite svrhe. Sadrži sastojke koji zbog svog antiinflamatornog i inhibitornog delovanja učestvuju u razgradnji hondrocita, pa je nezaobilazan sastojak preparata namenjenih osobama sa osteoartritisom.

-Mangan je esencijalni mikroelement koji je veoma važan u antioksidativnoj zaštiti ćelija.


Način upotrebe:

Dnevno 2 kapsule .
Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.