Adonis Apoteka
Korpa

PRONASOL NATURAL melem za sunčanje, 200ml

PRONASOL NATURAL melem za sunčanje, 200ml

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
PRONASOL NATURAL melem za sunčanje, 200ml
960,00 RSD
Pregleda: 121
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Namena:

Sredstvo za zaštitu kože pri sunčanju.


Delovanje:

U toku izlaganja suncu „pronasol“ izvanredno prehranjuje, čuva i sprečava perutanje vaše kože.


Način upotrebe:

-Da biste se zaštitili od opekotina na suncu, pre izlaska na sunčanje premažite čitavu površinu kože sa dosta „pronasola“. U toku dana pre svakog izlaska na sunčanje ponoviti premazivanje kako koža ne bi ostala suva. U slučaju da koža malo pocrveni, „pronasolom“ premazati kožu po završetku sunčanja, a pre spavanja obavezno. Ovakvom upotrebom koža dobija bakarnu boju i ne ljušti se

-Ukoliko ste pocrveneli:

Ukoliko ste „izgoreli“ na suncu i ukoliko vam je koža jako crvena i bez plikova, trebalo bi da se povučete na nekoliko sati u hladovinu i tamponom vate ili tuferom od gaze natopljenim „pronasolom“ namažete ugrožene površine kože. Zapaljeni deo kože se premazuje, vodeći računa da koža ne ostane suva. Ovo činiti sve dok se crvenilo ne povuče.

-Ukoliko dobijete plikove:

Ukoliko vam je koža „izgorela“ i ima plikova, odnosno rana, trebalo bi da prestanete sa sunčanjem dva do tri dana. Noću na rane stavljati četvorostruku gazu natopljenu „pronasolom“, a preko dana vršiti stalno pramazivanje vatom natopljenom istim sredstvom, toliko da koža ne bude suva. Koža će se relativno brzo oporaviti, all ne sme se izlagati suncu bez prethodne upotrebe „pronasola“. Važno je istaći da stavljanjem „pronasola“ na kožu, prestaju bolovi koji uvek prate ovu vrstu opekotina.


Napomena:

Preparat se čuva na sobnoj temperaturi zaštićen od svetla.Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.