Adonis Apoteka
Korpa

Zaštita od insekata

Tokom prolećnih i letnjih meseci mnogo više vremena provodimo u prirodi, a samim tim smo i više izloženi insektima. Ubodi različitih insekata mogu biti veoma neprijatni, a ponekad i opasni. Upravo zbog toga je neophodno da uz nas uvek budu i preparati za zaštitu od insekata.

Kod nas možete naći veliki asortiman prizvoda za zaštitu od isnekata kao i preparate posle ujeda insekata, u ponudi imamo: sprej protiv insekata, stik protiv insekata, električni uređaji protiv insekata, preparat posle ujeda insekata.

Sprej protiv insekata

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: autan family sprej, dumm junior pantenol sprej protiv komaraca, dumm pantenol sprej protiv komaraca, mapez sprej, protiv uboda komaraca sprej, xibi natural protection sprej protiv komaraca.

Autan family sprej

Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.

Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nežna.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Autan family sprej, odličan sprej, deluje brzo i efikasno odbija insekte.

Dumm junior pantenol sprej protiv komaraca

Dumm junior sprej protiv komaraca zaštita tela od komaraca i drugih insekata kod dece uzrasta od 2 do 6 godina.

Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotrajnu primenu bez neželjenih efekata po osetljivu dečiju kožu kao i čitav organizam. Zahvaljujući aktivnim sastojcima istovremeno neguje kožu. 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dumm junior pantenol sprej protiv komaraca, odličan je za decu, ne izaziva alergijske reakcije, bezbedan je i štiti od insekata i takođe neguje dečiju kožu.

Dumm pantenol sprej protiv komaraca

Dumm pantenol sprej protiv komaraca štiti telo od komaraca i drugih insekata.

Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotrajnu primenu bez neželjenih efekata po kožu kao i čitav organizam. Zahvaljujući aktivnim sastojcima istovremeno neguje kožu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dumm pantenol sprej protiv komaraca, odličan je štiti telo od komaraca, bezbedan za kožu i efikasno deluje.

Mapez sprej

Mapez sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih,  prirodnih ekstrakata  pogodna za upotrebu i kod najmlađe dece od prvih dana života.

Ima miris prirodnog porekla koji je prijatan za decu i odrasle, a neprijatan za insekte.

Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muve i ostale insekte. Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i  vlaži kožu.

Prirodna  i sigurna zaštita dece protiv komarca i drugih insekata od prvih dana života.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Mapez sprej, mogu ga koristiti i najmlađa deca od prvih dana života, siguran je za upotrebu, mogu ga koristiti i odrasli, efikasno odbija komarce, muve i ostale insekte.

Protiv uboda komaraca sprej

Zaštitni sprej protiv uboda komaraca, na koži stvara zaštitni sloj od aktivnog mirisa esecijalnih ulja, koji odbija komarce nekoliko sati nakon nanošenja. Magnezijumovo ulje smanjujre upale, glicerin održava balans vode u koži i na taj način je hidrira.

D-pantenol umiruje iritiranu sluzokožu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Protiv uboda komaraca sprej, odbija komarce, hidrira kožu i takođe umiruje iritiranu kožu.

Xibi natural protection sprej protiv komaraca

Xibi natural protection sprej protiv komaraca preporučuje se za zaštitu od uboda komaraca i drugih insekata.

Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Xibi natural protection sprej protiv komaraca, štiti kožu od uboda insekata, ne sadrži alkohol, bezbedan za kožu.

Stik protiv insekata

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: autan family stik, chicco zanza roll on protiv komaraca, stik protiv komaraca, xibi strong protection roll on protiv komaraca.

Autan family stik

Autan family stik je korisno sredstvo u zaštiti od uboda komaraca i ostalih neugodnih insekata sa do 4 sata delovanja.

Stvara zaštitnu barijeru koja odbija insekte, dok koži pruža negu.

Odlična je zaštita pri boravku u prirodi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Autan family stik, efikasan i odličan za zaštitu od insekata, bezbedan je i neguje kožu.

Chicco zanza roll on protiv komaraca

Chicco zanza osvežavajuci zaštitni roll on protiv komaraca osvežava i štiti bebinu kožu od komaraca.

Namenjen bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom.

Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta.

Dermatološki testiran, bez alkohola, boja ili parabena I fenoksietanola.

Brzo se upija i ne lepi se.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco zanza roll on protiv komaraca, štiti bebinu kožu od komaraca, mogu ga koristiti i trudnice, bezbedan je i odličan, takođe se preporučuje i osobama sa osetljivom kožom.

Stik protiv komaraca

Stik protiv komaraca je 100% prirodna zaštita od komaraca.

Etarska ulja nanešena na kožu svojim mirisom odbijaju komarce.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Stik protiv komaraca, prirodna zaštita, deluje brzo i efikasno, odbija komarce i druge insekte.

Xibi strong protection roll on protiv komaraca

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on protiv uboda insekata pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje.

Nakon primene na mesta koja želite da zaštitite od uboda i ujeda insekata, ostaje veoma prijatan osećaj na koži, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane.

Dugotrajna zaštita od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Xibi strong protection roll on protiv komaraca, pruža dugotrajnu zaštitu od komaraca, krpelja i drugih insekata, pruža prijatan osećaj na koži.

Električni uređaji protiv insekata

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco zanza električni uređaj protiv komaraca, raid aparat za komarce + tečnost za 30 noći.

Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca

Chicco Zanza električni uređaj bez refila i svetla.

Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca, efikasno odbijaju komarce i druge insekte, ne izaziva nepoželjne efekte.

Raid aparat za komarce + tečnost za 30 noći

Raid aparat za komarce + tečnost za 30 noći je zaštita od komaraca i drugih insekata.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Raid aparat za komarce + tečnost za 30 noći, odličan, odbija insekte, nije štetan i efikasan je.

Preparat posle ujeda insekata

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti jedan: sting king gel posle uboda insekata.

Sting king gel posle uboda insekata

Sting king gel posle uboda insekata oslobadja od neugodnih posledica uboda komaraca, pčela, osa, buva, strsljena, obada, krpelja i iritacija meduza i kopriva.

Posebno formulisana emulzija za otklanjanje lokalnih neugodnih posledica uboda insekata i iritacija (komarci, pčele, ose, buve, meduze, kopriva). 

Namenjen je odraslim osobama, ali se može koristiti za decu stariju od dve godine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sting king gel posle uboda insekata, odličan je posle uboda insekata, kao što su pčele, krpelji, meduze itd, efikasan je i delotvoran, mogu ga koristiti i odrasli i deca koja su starija od dve godine.

Sastav: Prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)Namena:Primenjuje se za negu, masažu, sportsku masažu. Efikasna je u primenama kao što su:-Bolovi..
1.116,00 RSD 1.240,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Zaštita od komaraca, krpelja i muva.Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata.Delovanje:Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati.Nakon upotrebe koža ostaje nežna i mirišljava.Način upotrebe: Nanesite sredstvo podjednako na sve d..
1.255,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Autan  je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za dec..
915,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Novo repelentsko sredstvo štiti kožu od uboda komaraca a i ostalih insekata. Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja.Zahvaljujući ekskluzivnom sastavu, posebnoj formuli izuzetno je delotvoran i nežan, prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upot..
1.010,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca.Delovanje:Odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi).Način upotrebe:Proizvod nanesite podjednako na sve delove..
1.140,00 RSD
Sastav:Aetheroleum malaleuca al.Dobija se ekstrakuje iz svežih listova i grančica hidrodestilacijom.Indikacije:-Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vagin..
560,00 RSD
 Karakteristike:-Chicco Zanza električni uređaj bez refila i svetla.  -Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje...
1.470,00 RSD
Karakteristike:-Chicco zanza parfemisani stikeri šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. -Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris.-Za spoljašnju upotrebu. -Najbolje upotrebiti u roku od 24 meseca od otvara..
840,00 RSD
Karakteristike:-Chicco zanza osvežavajuci zaštitni roll on protiv komaraca osvežava i štiti bebinu kožu od komaraca. -Namenjen bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. -Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta. -Dermatološki testiran, bez alkohola, boja ili parabena I feno..
590,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:D-pantenol, etarsko ulje citronele, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka.  Namena: Zaštita tela od komaraca i drugih insekata kod dece uzrasta od 2 do 6 godina.Delovanje:Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotraj..
650,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Etarsko ulje citronele, etarsko ulje terpentina, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka.Namena:Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata.Način upotrebe:Pre upotrebe promućkati!Sprej isprskati na sve delove tela koje želite da zaštitite , zatim ravnomerno n..
590,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:  D-pantenol, etarsko ulje citronele, etarsko ulje terpentina, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka.Namena:Zaštita tela od komaraca i drugih insekata.Delovanje:Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotrajnu primenu..
650,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:U svom sastavu sadrži kombinaciju pet aktivnih komponenti:Etarsko ulje citronele, etarsko ulje terpentina, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka.Namena:Svakodnevna zaštite od komaraca i drugih vrsta insekata.Za spoljnu upotrebu kod dece starije od 6 godina i o..
590,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Koristi se kod bolova u mišićima, reumatizma, artritisa. Ublažava bolove kod uboda insekata, uklanja nečistoće i obnavlja i neguje kožu.Delovanje:Eukaliptus je iz roda zimzelenog drveća, rasprostranjeno na Australiskom kontinentu. Etarsko ulje Eukaliptusa ima antimikrobna, antibakteriska i an..
370,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav: 10g cveta lavande.Karakteristike:-Prijatno miriše i sprečava prisustvo moljaca..
150,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 29 (2 strana)