Adonis Apoteka
Korpa

Zaštita od insekata

Sastav: Prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)Namena:Primenjuje se za negu, masažu, sportsku masažu. Efikasna je u primenama kao što su:-Bolovi..
1.240,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Zaštita od komaraca, krpelja i muva.Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata.Delovanje:Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati.Nakon upotrebe koža ostaje nežna i mirišljava.Način upotrebe: Nanesite sredstvo podjednako na sve d..
1.110,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Autan  je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za dec..
875,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Novo repelentsko sredstvo štiti kožu od uboda komaraca a i ostalih insekata. Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja.Zahvaljujući ekskluzivnom sastavu, posebnoj formuli izuzetno je delotvoran i nežan, prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upot..
960,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Karakteristike:AUTAN FAMILY STIK je korisno sredstvo u zaštiti od uboda komaraca i ostalih neugodnih insekata sa do 4 sata delovanja.Stvara zaštitnu barijeru koja odbija insekte, dok koži pruža negu.Odlična je zaštita pri boravku u prirodi. ..
755,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Namena:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca.Delovanje:Odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi).Način upotrebe:Proizvod nanesite podjednako na sve delove..
1.005,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
AUTAN SPORT RASPRŠIVAČ  štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata. ..
995,00 RSD
Brend: DAHLIA
Sastav:Na bazi je prirodnih eteričnih ulja.Indikacije:Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.       efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija      umiruje iritacije nastale usled u..
165,00 RSD
Karakteristike:Kuglice protiv moljaca štite odeću, tkanine i krzna od moljaca. Bore se protiv odraslih jedinki, njihovih jaja i larvi. Kuglice protiv moljaca daju vašoj odeći prijatan miris.Način upotrebe:Otpakovati kuglice protiv moljaca i staviti ih u orman, garderober ili fioku. Jedno pakovanje š..
215,00 RSD
Sastav:Aetheroleum malaleuca al.Dobija se ekstrakuje iz svežih listova i grančica hidrodestilacijom.Indikacije:-Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vagin..
500,00 RSD
 Karakteristike:-Chicco Zanza električni uređaj bez refila i svetla.  -Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje...
1.220,00 RSD
Karakteristike:-Chicco zanza osvežavajuće zaštitne maramice protiv komaraca odbijaju komarce i štiti dete od uboda. -Mogu se koristiti od rođenja. -Dermatološki testirano, ne sadrži sastojke štetne po zdravlje deteta. -Na bazi ekstrakta indijske biljke Lilac. -Ne ostavlja masne tragove. -Za jednokra..
280,00 RSD
Karakteristike:-Chicco zanza parfemisani stikeri šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. -Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris.-Za spoljašnju upotrebu. -Najbolje upotrebiti u roku od 24 meseca od otvara..
840,00 RSD
Karakteristike:-Chicco Zanza prenosivi uređaj bez refila i svetla. -Chicco zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje...
1.140,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 41 (3 strana)