Adonis Apoteka
Korpa

Kosti, zglobovi i mišići

Osteoporoza, reumatizam, prelomi, uganuća, lumbago, ovo su samo neki od brojnih problema koji pogađaju kosti, zglobove i mišiće. Ove inače česte tegobe možete ublažiti, pa čak i sprečiti, ako promenite neke svakodnevne navike. To će Vam omogućiti da živite svoj život uz minimum napora i bola.

Olakšajte bolove u kostima, zglobovima i mišićima pomoću preparata koje možete naći kod nas, u ponudi imamo: gelove za kosti, zglobove i mišiće, kreme za kosti, zglobove i mišiće, etarska ulja za kosti, zglobove i mišiće.

Gelovi za kosti, zglobove i mišiće

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: activ gel, arthro complete gel, arthrostop gel, beinwell gavez gel, glucosamin complex gel, joint md repair gel, krauterhof gavez gel.

Activ gel

Activ gel se koristi za masažu kako bi se poboljšala cirkulacija i olakšali bolovi. Aktiv gel je posebno efikasan kod: bolova u zglobovima i mišićima, teških i otečenih nogu, otoka i uganuća, slabe cirkulacije, reumatskih bolova, preforsiranih mišića i upaljenih tetiva, sportskih povreda.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Activ gel, odličan gel za bolove, otoka, kod upaljenih tetita, takođe odličan za cirkulaciju.

Arthro complete gel

Arthro Complete gel je preparat sa posebno osmišljenom formulacijom namenjen za regeneraciju oštećene hrskavice nastale kao posledica degenerativnog procesa, traume, starosti kao i preventivno za sve one koji se bave sportom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Arthro complete gel, super je za sportiste, veoma efikasan za bolove u mišićima i zglobovima, rešava problem veoma brzo.

Arthrostop gel

ArthroStop® Gel se koristi za ublažavanje bola kod artritisa, osteoartritisa, bolova u donjem delu leđa, burzitisa, istezanja mišića, bolova u vratu, ramenima i kolenima, kod uganuća i iščašenja, zapaljenja tetiva, modrica i grčeva.

Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedematozno i analgetsko dejstvo, doprinose smanjenju bola i ukočenosti i poboljšavaju pokretljivost zglobova, mišića i tetiva.

ArthroStop® Gel zagreva bolno mesto i poboljšava prokrvljenost, čime doprinosi smanjenju bola i održavanju pokretljivosti zglobova.

Gel se brzo resorbuje i izaziva prijatan osećaj olakšanja.

Zbog svoje vodene osnove, pogodan je za primenu bilo gde i bilo kada.

Ne ostavlja masne tragove i odlično se podnosi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Arthrostop gel, efikasno smanjuje bolove, daje prijatan osećaj olakšanja, nanosi se lako i ne ostavlja tragove.

Beinwell gavez gel

Beinwell gel je namenjen za akutne povrede praćene hematomom, distenzije i distorzije zglobova, nagnječenja, kontuzije, sportske povrede, upale tetiva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Beinwell gavez gel, gel se lako nanosi, ne masti, odličan za zglobove i sporstke povrede.

Glucosamin complex gel

Glucosamin complex sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća  principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM  i hijaluronska kiselina. Zajedničkim delovanjem doprinose obnavljanju hrskavice, očuvanju i poboljšanju pokretljivosti zglobova, kao i u njihovoj regeneraciji.

Glucosamin se preporučuje kao pomoć kod oštećenih i bolnih zglobova, za poboljšanje pokretljivost i elastičnost zglobova, kod otežanog kretanja, za ponovnu izgradnju i regeneraciju hrskavice, tarijim osobama, sportistima za zaštitu zglobova od oštećenja i brži oporavak posle povreda, za očuvanje zdravih zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata, kod povećanog opterećenja nosećih zglobova (težak fizički rad, sport, višak kilograma).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Glucosamin complex gel, obnavlja hraskavicu, efikasan protiv bolova u zglobovima, poboljšava pokretljivost zglobova, ubržava oporavak posle povreda.

Joint md repair gel

Joint md gel se preporučuje kod reumatskih bolova, bolova u vratu, ramenima, kolenu, bolova skočnom i ručnom zglobu, bolova izazvanih preopterećanjem, povredama ligamenata, mišića, bolova u leđima, lumbaga, išijasa, artritisa, uganuća, grčeva mišića, sportskih povreda.

Sadrži hijaluronsku kiselinu i hondroitin, koji su u sastavu sinovijalne tečnosti zglobova i zglobne hrskavice.

Ekstakt čili paprike u sadejstvu sa alkoholom, kamforom i mentolom prokrvljuje, greje, a potom hladi i dodatno pomaže da se bolje apsorbuju ostale aktivne supstance u sastavu gela.

Pomaže kod bolova sa dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove.

Deluje direktno na bol sa trostrukim efektom: brzo, jako, i dugotrajno.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Joint md repair gel, odličan gel koji greje i hladi tako ima brži efekat da smanji bol u zglobovima i mišićima, takođe je dobar i za sportske povrede.

Krauterhof gavez gel

Gavez gel je delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova, kao i sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Ima izuzetnu moć ubrzavanja srastanja prelomljenih kostiju. Kao protivupalno sredstvo efikasan je i kod posekotina, modrica i posle ujeda insekata.

Poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Krauterhof gavez gel, ima moć da ubrza srastanja prelomljenih kostiju, dobar je kod posekotina i ujeda komaraca, znatno smanjuje bolove.

Kreme za kosti, zglobove i mišiće

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: sports cream krema za sport, trening i rekreaciju, sofija pčelinji otrov krema za zglobove, lifeline nobol krem, ihtiol-kamfor krema.

Sports cream krema za sport

Vitalis Sports krema je biljni antireumatik, efikasan kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi. Trenutno ublažava bol. Vitalis Sports krema ne samo da ublažava bol nego i jača hrskavicu i poboljšava cirkulaciju u samom zglobu. Zaustavlja reumatske i sportske bolove.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sports cream krema za sport, odličan za bolove u leđima, lako se nanosi, ne ostavlja tragove, ublažava bolove i jača hrskavicu.

Sofija pčelinji otrov krema za zglobove

Pčelinji otrov je visokoefektivno prorodno sredstvo za profilaktiku i lečenje širokog spektra bolesti zglobova i kičme. Od kraja XIX veka apiterapija postaje deo zvanične medicine mnogih zemalja. Sada se pčelinji otrov uspešno koristi za lečenje različitih patalogija, naročito osteohondroza, radikuluta, artrita, osteoartroza, gihta. Pčelinji otrov poseduje izraženo protivupalno, zagrevajuće, anestetičko, baktericidno, imunokorektivno dejstvo, aktivira krvotok, aktivizira razmenu materija u zglobovima i ishranu tkiva zglobova. Povećavajući propustljivost kože, pčelinji otrov pomaže dubokom prodoru lekovitih komponenti u problematičnu oblast.

Sprečavanje bolesti zglobova i kičmenog stuba u slučaju postojanja faktora rizika ( sedeći način života, nasledni faktori, veliko opterećenje zglobova, virusne infekcije, hronične upale, prehlade)

Preduhitriti simptome bolesti različite geneze zglobova i kičme.

Za poboljšanje stanja koštano-mišićnog sistema kod starosnih promena.

Zglobna „meteozavisnost“ (nelagodnost u zglobovima pri promeni atmosferskog pritiska i povećanja vlažnosti.

U kompleksnom lečenju destruktivno-upalnih bolesti zglobova  (artriti, osteoartroze), i kičme (osteohondroze), u kompleksnoj terapiji kao pomoćno sredstvo.

Sprečavanje sezonskih pogoršanja bolesti zglobova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sofija pčelinji otrov krema za zglobove, ima efekat zagrevanja, deluje protiupalno, odličan za zglobove.

Lifeline nobol krem

Lifeline krem je efikasan masažni krem protiv bolova u zglobovima i mišićima.

Zahvaljujući antireumatskom i analgetskom delovanju metilsalicilata i mentola, krem efikasno uklanja bolove u zglobovima i mišićima samo 5 minuta nakon primene.

Glukozamin i MSM lokalno aplikovani deluju kao kondicioneri kože. Obezbeđuju bržu i dublju penetraciju aktivnih principa do mesta delovanja.

Alantoin sprečava isušivanje kože na mestu primene.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lifeline nobol krem, deluje brzo i efikasno, uklanja bolove u zglobovima i mišićima i ne isušuje kožu.

Ihtiol-kamfor krema

Ihtiol - komfor krema brzo smiruje simptome upalnih i bolnih stanja tetiva, zglobova, mekih tkiva, čireva, seboreje, ekcema i psorijaze.

Karakteristike  IHTIOL-KAMFOR  masti:

rubefacijentna, antiseptična

regenerativna, protektivna i emolijentna

nutritivna i vitaminska

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ihtiol - komfor krema, odlična protiv bolova, smanjuje bol u zglobovima i tetivama, dobra je i za ekceme i seboreju.

Etarska ulja za kosti, zglobove i mišiće

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: eukaliptus etarsko ulje, lavanda etarsko ulje, menta etarsko ulje.

Eukaliptus etarsko ulje

Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova. Preporučuje se utrljavanje uljane mješavine na problematične delova tela.Etersko ulje eukaliptusa delotvorno je i protiv karijesa, upale desni i drugih infekcija usne duplje.Zato je aktivni sastojak pasta za zube, vodica za osvežavanje daha i drugih dentalnih higijenskih proizvoda. Jako je dobro za tretiranje masne kože i vlasišta.

Koristi se i kod infekcija disajnih puteva. Ublažava simptome gripa, smanjuje viskozitet sluzi, pa olakšava iskašljavanje. Odličan je lipolitik (deluje na potkožno masno tkivo) pa se koristi u kozmetičkim preparatima za tretiranja celulita.

Eterično ulje eukaliptusa pročišćava prostor, budi snagu i jača energiju. Jača osećaj samopouzdanja i daje hrabrost za suočavanje s problemima.

Ublažava tegobe koje prate infekcije grla i glavobolje koje prate upale sinusa. Izuzetno osvežava  prostorije i odbija insekte.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eukaliptus etarsko ulje, izuzetno dobro ulje za sve, kod bolova u zglobovima i mišićima, opušta ima prijatan miris, takođe je odlično i za osvežavanje daha i protiv karijesa.

Lavanda etarsko ulje

Lavanda etarsko ulje se koristi kod bolova u mišićima, reumatizma, artritisa. Ublažava bolove kod uboda insekata, uklanja nečistoće i obnavlja i neguje kožu. Eukaliptus je iz roda zimzelenog drveća, rasprostranjeno na Australiskom kontinentu. Etarsko ulje Eukaliptusa ima antimikrobna, antibakteriska i antimikotička svojstva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lavanda etarsko ulje, efikasno ublažava bolove u zglobovima i kod uboda insekata, takođe neguje kožu i obnavlja je.

Menta etarsko ulje

Etarsko ulje Mente, prirodan je analgetik, te pomaže kod migrene, reumatckih tegoba, alergiske upale kože, upale mišića, osećaja umora. Deluje antibakteriski i antivirusno, stimuliše nervni sistem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Menta etarsko ulje, odličan kod migrene, smanjuje bolove i opušta mišiće, kao i osećaj umora.

Orgain Keto Collagen prašak sa MCT uljem i ukusom čokolade.Šta MCT ulje čini da bi postalo vrhunski izvor zdravih masti?Masti srednjeg lanca se lako probavljaju i šalju direktno u jetru, gde imaju termogeni efekat i sposobnost da pozitivno promene metabolizam. Mnoge studije dokazuju da MCT podstiče ..
5.150,00 RSD
Orgain Keto Collagen prašak sa MCT uljem i ukusom čokolade.Šta MCT ulje čini da bi postalo vrhunski izvor zdravih masti?Masti srednjeg lanca se lako probavljaju i šalju direktno u jetru, gde imaju termogeni efekat i sposobnost da pozitivno promene metabolizam. Mnoge studije dokazuju da MCT podstiče ..
10.815,00 RSD 15.450,00 RSD
Orgain Keto Collagen prašak sa MCT uljem i ukusom čokolade.Šta MCT ulje čini da bi postalo vrhunski izvor zdravih masti?Masti srednjeg lanca se lako probavljaju i šalju direktno u jetru, gde imaju termogeni efekat i sposobnost da pozitivno promene metabolizam. Mnoge studije dokazuju da MCT podstiče ..
18.540,00 RSD 30.900,00 RSD
Sastav:Krema sa enzimom serrapeptase uz dodatak 10% ekstrakta gaveza i soka alojeNamena:Original Serrapeptase cream sa 10% ekstrakta korena gaveza povoljno deluje kod:-otoka-hematoma-bolova u mišićima-sportskih povreda-posttraumatskih stanja.Delovanje:-Serapeptaza je biološko jedinjenje koje se kori..
900,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Orthofix je jedinstven proizvod iz grupe hondroprotektora koji je namenjen terapiji osteoartroza, degenerativnih oboljenja hrskavice, nakon povreda i jačeg opterećenja hrskavica kolena, kuka i lakta.Delovanje:-Osteoartroza-Reumatoidni artritis-Sportske povrede-Za brži oporavak nakon traume-Osteoporo..
2.630,00 RSD
Brend: DOE
Sastav:Perna ekstrakt, mentol, etarska uljaIndikacije:Akutna bolna stanja:-Kod sportskih povreda i drugih povreda mišića, tetiva i zglobova izazvanih tupom silom (kontuzije, uganuća, iščašenja)-Za bržu regeneraciju mišića, ligamenata i tetiva nakon sportskih aktivnosti-Kod egzecerbacije hroničnih bo..
1.220,00 RSD
Brend: DOE
Sastav: Perna ekstrakt, kapsaicin, hondroitin-sulfat, kamfor, mentol, etarska uljaIndikacije:Primena-hronična bolna stanja:-Za osobe sa reumatskim bolovima, uključujući bolove izazvane upalnim i degenerativnim procesima, kao i bolove u mišićima, vezivnom tkivu, tetivama i ligamentima-Kao priprema za..
1.290,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Alkohol, kamfor, mentol, timol, etarsko ulje pitome nane, eukaliptusa i kedraIndikacije:-Kod prehlade, bola u grlu i kašlja-Kod glavobolje-Kod  bolova u mišićima i zglobovimaDelovanje:-Pulmint gel se koristi za pripremu vlažnih inhalacija kod prehlade, glavobolje, bolnog grla i kašlja-Pu..
420,00 RSD
Brend: URSAPHARM
Sastav:Magnezijum hlorid u odgovarajućoj podlozi, etarsko ulje lavande, mentol, parfemNamena:Opuštanje tela, otklanjanje napetosti i stresa.Delovanje:Blagotvorno deluje kod mišićnog bola, neuralgija i grča. Ublažava znake starosti i odžava kožu blistavom.Brzo se apsorbuje kroz kožu. Transdermalni pu..
320,00 RSD
Brend: URSAPHARM
Sastav:Magnezijum hlorid, kamfor, mentol, etarsko ulje nane, etarsko ulje eukaliptusa, etanol, prečišćena vodaNamena:Relax sprej je namenjen za opuštanje tela, ublažavanje napetosti i stresa. Delovanje:Blagotvorno deluje kod mišićnog bola, neuralgija i grča...
200,00 RSD
Sastav:Etarsko ulje ruzmarina, etarsko ulje zimzelena, parafinsko ulje, solubilizatorNamena:Za masažu, olakšava reumatske tegobe u mišićima i zglobovimaDelovanje: Aktivni sastojci etarskih ulja ruzmarina i zimzelena poboljšavaju perifernu cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu primene.Način upotrebe:..
500,00 RSD
Sastav:Syringa vulgaris oil, Aesculus hippocastanum oil, Cera alba, Juniperus communis extract, Hedera helix extract, Filipendula ulmaria extract, Cera flava, Adeps lanae, Aqua, Rosmarinus officinalis oil, Eucalyptus globulus oil, Mentha piperita oil, Capsicum annuum extract.Indikacije:Preporučuje s..
650,00 RSD
Brend: Esensa
Dejstvo:Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice,  stimuliše ugradnju sumpora u hrskavicu i sinovijalnu tečnost i na taj način podstiče fleksibilnost zgloba i omogućava čvršće prijanjanje između kostiju zgloba.Hondroitin sulfat ulazi u sastav hrskavice i doprinosi njenom očuvanj..
1.080,00 RSD
Sastav: kapsaicin, kamfor, etraska ulja ruzmarina, lavande, zimzelena, eukaliptusaIndikacije:Pomaže kod:-reumatskih tegoba-grčeva i bola misića-ukočenosti i napetosti u kostima, zglobovima i mišićimaDelovanje: Ruski balzam sa kapsaicinom, izolovanim iz ljute paprike, nanošenjem na bolno me..
560,00 RSD
Prikazuje se 91 do 105 od 124 (9 strana)