Adonis Apoteka
Korpa

Poremećaj fertiliteta

Poremećaji fertiliteta (plodnosti) su sve bolesti ili stanja koja onemogućavaju začeće nakon godinu dana redovnih nezaštićenih seksualnih odnosa. Poremećaji fertiliteta se mogu odnositi na muškarca ili ženu, ili oboje, kada kombinacija nekih poremećaja ili stanja sprečava nastanak željene trudnoće u 12 meseci redovnih nezaštićenih odnosa.

Kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu pomoći u borbi sa fertiliteta(plodnosti), u ponudi imamo kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za muškarce, kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za žene, tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za muškarce, tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za žene, kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti).

Kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za žene

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: inofolic combi kapsule za poremećaj fertiliteta(plodnosti), vitamin e kapsule 100iu za poremećaj fertiliteta(plodnosti), zlatna maka kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti).

Inofolic combi kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Inofolic combi kapsule je jedinstvena formulacija koja pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma sindroma poliističnih jajnika kod žena sa prekomernom težinom i gojaznih žena. Preporučuju se kod poliističnih jajnika, za regulaciju ciklusa, priprema za trudnoću.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Inofolic combi kapsule, odličan je preparat, za gojaznost i za poliistične jajnike, takođe je delotvoran za trudnoću, uz pomoć leka možete da ostanete u drugom stanju, kao i da poboljšate ciklus.

Vitamin e kapsule 100iu za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Vitamin e kapsule 100iu prepručuje se kao univerzalni antioksidans, za povećanje plodnosti kod oba pola i lepotu kože, kose i noktiju. Jamieson E su meke želatinozne kapsule koje sadrže vitamin E, koji je jedan od najpotentnijih antioksidanasa u našem organizmu. Sprečavajući oksidativna oštećenja ćelija, štiti organizam od preranog starenja i razvoja kancera. Poboljšava funkciju polnih organa oba pola, normalizuje lučenje polnih hormona, doprinosi sazrevanju jajnih ćelija i utiče na normalan tok trudnoće. Vitamin E je poznat i kao „vitamin lepote“ jer održava kožu hidriranom, mekanom i zdravom. Jamieson vitamin E sadrži D-alfa tokoferil-acetat, tj. vitamin E 100% iz prirodnih izvora.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vitamin e kapsule 100iu, štiti organizam od preranog starenja i razvoja kancera. Ne sadrži so, šećer, skrob, odličan je za plodnost, namenje je i za muškarce i žene, sadrži vitamine koji vam pomažu da imate zdraviju kosu, nokte i kožu.

Zlatna maka kapsule za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Zlatna maka kapsule preporučuje se kod pms-a, policističnih jajnika, kod plodosti, menopauze, prostate, kod potencije, libido, fizička aktivnost. Zlatna Maka je napravljena od mešavine tri vrste peruanske make prve klase, u odnosu u kome se javlja u prirodi: žuta 60%, crvena 30% i crna 10%, sa indeksom gelatinizacije 99,6%, što doprinosi većoj koncentraciji aktivne supstance i boljoj bioraspoloživosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Zlatna maka kapsule, reguliše menstruale cikluse, nema više bolova i neprijatnih simptoma i što je najvažnije može vam pomoći i da zatrudnite.

Kapsule za poremećaj fertilitea (plodnosti) za muškarce

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: now maca kapsule za poremećaj fertilitea (plodnosti), btonic man kapsule za poremećaj fertilitea (plodnosti).

Now maca kapsule za poremećaj fertilitea (plodnosti)

Now maca kapsule za muškarce, a mogu da ih koriste i žene, povećava libido i za reproduktivno zdravlje. Maka kao dodatak ishrani može da se preporučuje u cilju: povećanja libida, kao afrodizijak i za muškarce i za žene, postizanja hormonalne ravnoteže kod oba pola, smanjenje simptoma menopauze, povećanja energije i protiv hroničnog umora i depresije, poboljšanja memorije i mentalne fokusiranosti i uopšte kao adaptogen i tonik kod stresnih stanja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Now maca kapsule, efikasne su, pomažu da povećate libidno, takođe su odlične i za žene koje ne mogu da ostanu u drugom stanju.

Btonic man kapsule za poremećaj fertilitea (plodnosti)

Btonic man kapsule preporučuje se muškarcima koji žele da poboljšaju sveukupno stanje organizma, osobama koje boluju od dijabetesa, kao podrška zdravlju prostate, podrška za povećanje libida i potencije ikao podrška za poboljšanje plodnosti i reprodukcije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic man kapsule, prirodne kapsule, odlične za muškarce efikasne su, poboljšavaju organizam, odlične su i za prostatu.

Tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za žene

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko, to su: chirofol 500mg tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti), fertility aid md for women za poremećaj fertiliteta (plodnosti).

Chirofol 500mg tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Chirofol 500mg tablete je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana koji se koristi u slučajevima povećanih potreba za ovim hranjivim supstancama ili usled njihovog nedostatka u ishrani. Predstavlja inovativni vid terapije policističnih jajnika. Namenjen svim ženama sa simptomima i znacima policističnih jajnika.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chirofol 500mg tablete, prirodan preparat, namenjen je za žene, odličan je za policistične jajnike.

Fertility aid md for women za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Fertility aid md for women je preparat za ženski infertilitet. Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u vreme ovulacije, pravi zdravu osnovu za novi život. Pažljivo odabrane nutritivne komponente (Cink, Selen, Gvožđe, Bakar, Jod, Magnezijum, Vitamin E, Vitamin C, PABA (Paraaminobenzoeva kiselina), Vitamin K, Vitamin D3, Pantotenska kiselina, Vitamini B1, B2,B3,B6,B12) i segmenti organski gajenih biljaka (ekstrakti Crvene deteline, Konopljike, Ginko bilobe i korena Sibirskog ženšena) koje daju antioksidansnu  zaštitu i omogućavaju dobru pripremu za oplodnju.

Sadrži specijalni oblik folne kiseline - Metilfolat, najaktvniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju koja onemogućava transformaciju inaktivnog oblika folne kiseline  u aktivni (i neophodni) Metilfolat. Kod takvih osoba, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fertility aid md for women, sadrži vitamine, preparat rešava poremećaj u reproduktivnim organima i ojača funkciju jajnih ćelija koja je neophodna za potomstvo.

Tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti) za muškarce

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: fertility aid md for men tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti), maxmedica prostasin tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti).

Fertility aid md for men tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Fertility aid md for men tablete je preparat za muški infertilitet. FertilityAid for men - klinički dokazana  kombinacija najkvalitetnijih mikronutrijenata (Selen, Cink, ali i Mangan, Jod, Magnezijum,  Bakar, Hrom),  antioksidanasa (L-carnitin, vitamin E, koenzim Q 10, Beta karoten,vitamin C, vitamin B12, folna kiselina, pantotenska kiselina, vitamin D3, vitamini B1, B2, B3, B6) u  najoptimalnijim visokim dozama sa dodatkom korena Maca biljke, Sibirskog Ženšena i ekstrakta košpica grožđa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fertility aid md for men tablete, tablete su najmoćnije oružje u borbi protiv infertiliteta, efikasne su i delotvorne, brzo deluju.

Maxmedica prostasin tablete za poremećaj fertiliteta (plodnosti)

Maxmedica prostasin tablete su formulisane na bazi ekstrakata herbe svilovine i semena bundeve, biljaka koje imaju potvrđenu efikasnost u tretmanu benigne hiperplazije prostate i problema sa mokrenjem, uz dodatak cinka i vitamina C koji su prirodni antioksidansi i imunoprotektori. Preporučuju se za normalno funkcionisanje i održavanje zdravlja prostate, u tretmanu benigne hiperplazije prostate, kod iritabilne mokraćne bešike, u cilju doprinosa normalnoj plodnosti i reprodukciji, za održavanje normalnog nivoa testosterona u krvi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxmedica prostasin tablete, preparat ublažava tegobe prirodnog uvećanja prostate i problema sa urinarnim traktom. Prostata ne mora biti problem.

Kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti)

U našoj ponudi imamo više vrsta kesica za poremećaj plodnosti, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko to su: inofem kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti), miocystinn fertile kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti), policistin kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti).

Inofem kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti)

Inofem kesice je namenjen tretmanu sindroma policističnih jajnika. Deluje tako što reguliše hormonski disbalans, reguliše menstrualni ciklus, smanjuje broj cisti koje se javljaju kod sindroma policističnih jajnika, stimuliše ovulaciju i razvoj zrele jajne ćelije, pozitivno utiče na plodnost, pomaže u regulaciji nivoa šećera u krvi, smanjuje telesnu težinu, pomaže u regulaciji masnoće u krvi, pomaže u regulaciji krvnog pritiska.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Inofem kesice, odlične su, sređuje ciklus, dobijaćete redovno, utiče i na ovulaciju, takođe smanjuje broj cisti.

Miocystinn fertile kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti)

Miocystinn fertile kesice predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom. Deluju tako što smanjuju insulinsku rezistenciju, uspostavljaju hormonsku ravnotežu, reguliše menstrualni ciklus i ovulaciju, podstiče rast folikula i poboljšava kvalitet oocita, reguliše infertilitet kao posledicu PCOS-a, reguliše lipidni status (smanjuje holesterol i trigliceride) i bez neželjenih efekta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Miocystinn fertile kesice, vidljivi su rezultati, reguliše ciklus, smanjuje holesterol, takođe je odličan i za trudnoću ko planira a ne može dugo da zatrudni.

Policistin kesice za poremećaj feriliteta (plodnosti)

Policistin kesice namenjen za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) i osoba sa insulinskom rezistencijom. Optimalan fiziološki odnos mio-iniozitola i d-hiro-inozitola 40:1, koji omogućava adekvatnu borbu protiv PCOS kako na sistemskom, tako i na nivou jajnika. D-hiro-inozitol poboljšava osetljivost tkiva na insulin, dok mio-inozitol pokazuje specifične efekte na jajnike, gde utiče na dejstvo FSH - folikulostimulirajućeg hormona, značajnog u regulaciji normalnog menstrualnog ciklusa i stvaranju jajnih ćelija.

Vitamin D, liposolubilni vitamin koji učestvuje u ćelijskoj deobi i usporava proces starenja jer smanjuje broj promena DNK.

Folna kiselina u aktivnom obliku, jedan od esencijalnih vitamina B grupe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Policistin kesice, odličan je sa policistične jajnike kao i za insulisku rezistenciju, regulišu menstrualni ciklus, reguliše hormone, efikasan je i daje pozitivne rezultate.

Brend: BTONIC
Sastav:Ulje dobiveno od mikroalge Schizochytrium sp.-DHA (dokozaheksaenska kiselina)-EPA (eikozapentaenska kiselina)-Vitamin E (u obliku D- α-tokoferola)Indikacije:Preporučuje se:-Veganima i vegeterijancima-Osobama koje boluju od dijabetesa-Kod povišenog holesterola i triglicerida-Trudnicama i dojil..
2.640,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-cink (u obliku cink-glukonata) -selen (u obliku natrijum-selenita) -vitamin C (u obliku L-askorbinske kiseline) -L-arginin -kofein -suvi ekstrakt herbe tribulusa (Tribulus terrestris) -sprašeni koren peruanske make (Lepidium meyenii) -suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata)&nb..
2.910,00 RSD
Sastav:Sadržaj 1 tablete:-D-hidro-inozitol ................ 500 mg-Folna kiselina .................... 200 mcg-Vitamin B12 ...................... 1,25 mcg-Mangan .................................. 1 mg Indikacije:CHIROFOL 500 je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamin..
2.970,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt biljaka Ehinacea (Echinacea purpurea, Echinace angustofolia).Delovanje: Imaju antiinflamatorno, imunostimulatorno, antibakterijsko, antivirotično delovanje. Povoljno deluju na metabolizam, fertilitet, kao i na zarastanje rana. Efikasno deluju kod prevencije prehlade i gripa. Pomažu s..
260,00 RSD
Sastav:FertilityAid for men - klinički dokazana  kombinacija najkvalitetnijih mikronutrijenata (Selen, Cink, ali i Mangan, Jod, Magnezijum,  Bakar, Hrom),  antioksidanasa (L-carnitin, vitamin E, koenzim Q 10, Beta karoten,vitamin C, vitamin B12, folna kiselina, pantotenska kiselina, v..
6.300,00 RSD
Brend: ELEPHANT
Sastav:-mioinozitol,-melatonin,-folna kiselinaIndikacije:Može se bezbedno primenjivati:kod terapije u lečenju sterilitetakorekciji telesne težinekod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolomkod pacijenata sa hroničnom dispneomkod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika)sa problemom mioma*Sind..
4.040,00 RSD
Brend: JGL
Sastav:U dve kesice:-mio-inozitol   4000mg-vitamin C 80mg   80mg-cink   15mg-vitamin E   12mg-vitamin B6  2,10 mg-folna kiselina 400mcg-selen   54mcg-vitamin D 10mcgIndikacije:Folinova je dodatak ishrani sa mio-inozitolom, folatima, cinkom, sele..
1.725,00 RSD
Sastav:1 kesica sadrži:-Mio-inozitol           2000 mg-Folna kiselina         200 mcgIndikacije:INOFEM je namenjen tretmanu sindroma policističnih jajnika. *Sindrom policističnih jajnika ( PCOS ) pogađa 5-10 % žena u reproduktivnoj dobi. Pr..
1.780,00 RSD
Sastav:1 kesica sadrži:-Mio-inozitol           2000 mg-Folna kiselina         200 mcgIndikacije:INOFEM je namenjen tretmanu sindroma policističnih jajnika. *Sindrom policističnih jajnika ( PCOS ) pogađa 5-10 % žena u reproduktivnoj dobi. Pr..
3.200,00 RSD
Brend: LOLI PHARMA
Sastav:Sadržaj jedne kapsule:-Mio-inozitol ........................ 550mg-Folna kiselina ..................... 200mcg-D-hiro-inozitol .................... 13.8mgIndikacije:Savetuje se za tretman:-Sindroma policističnih jajnika (PCOS)-Insulinske rezistencije – predijabetesa-Dijabetesa tipa II-U proto..
1.840,00 RSD
Brend: LOLI PHARMA
Sastav:-Mio-Inositol           2000mg-Folna kiselina        200mcg-Alfa-laktalbumin   Indikacije:Efikasan tretman za probleme neplodnosti. *Žene koje imaju sindrom policističnih jajnika (PCOS) se u 70% slučajeva suočavaju sa problemima..
1.560,00 RSD
Brend: LOLI PHARMA
Sastav:Sadržaj 1 kapsule:-Mio-inozitol ........................ 600mg-Folna kiselina ..................... 200mcg-Melatonin ........................... 1mgIndikacije:Koristi se za:-Tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanja-Nadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na h..
1.970,00 RSD
Brend: MMGLOBAL
Sastav:AstaMax kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina.Indikacije:-U cilju poboljšanja funkcije imunog sistema-Za brži oporavak tokom i nakon bolesti-Za održavanja normalnog krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi-Za očuvanja mentalnih sposobnosti-Kod dijabetičara, u..
3.425,00 RSD
Brend: MMGLOBAL
Sastav:-Suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata) 10:1-Suvi ekstrakt herbe svilovine (Epilobium parviflorum Schreber) 10:1-Vitamin C (L–askorbinska kiselina)-Cink (cink-oksid)*Maltodekstrin;  Sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat i silicijum-dioksid;  Kapsula: želatin, p..
700,00 RSD
Brend: INNVENTA
Sastav:Aktivni sastojci koje sadrži 1 kesica:- CARONOSITOL Fertility 3,6:1 od toga:    0,7 g- Mio-inozitol    0,55 g- D-hiro-inozitol    0,15 g- Folna kiselina, 1% na D-manitolu, od toga:    24 mg- Folna kiselina    200 µgIndikacije:MIOCYSTINN® Ferti..
1.635,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 20 (2 strana)