Adonis Apoteka
Korpa

Pamćenje i koncentracija

Naš mozak je neprestano izložen velikom broju informacija. Danas je to posebno izraženo jer se retko odvajamo od TVa i internerneta, sa kojih kupimo neograničen broj informacija, najčešće potpuno nepotrebnih. Pamćenje i koncentracija su važni, kako na poslu, tako i u školi.

Kod nas možete naći određene preparate koji Vam mogu pomoći da imate bolju koncentraciju i bolje pamćenje. U ponudi imamo, tablete za pamćenje i koncentraciju, kapsule za pamćenje i koncentraciju.

Tablete za pamćenje i koncentraciju

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za pamćenje i koncentraciju ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: neuroforte tablete za pamćenje i koncentraciju, bgb esi ginkgomax tablete za pamćenje i koncentraciju, aminalon tablete 250mg za pamćenje i koncentraciju.

Neuroforte tablete za pamćenje i koncentraciju

Neuroforte tablete sadrži bitne hranljive materije, kao što su aminokiseline, vitamini, minerali, antioksidansi, koji pomažu u održavanju nervnog sistema i daju osećaj ravnoteže i blagostanja. Preporučuju se onima čiji posao zahteva psihičku i fizičku izdržljivost, mlađim osobama za poboljšanje koncentracije i memorije, onima koji pate od bipolarnog poremećaja i onima koji osećaju nervozu u svakom trenutku, osobama koje pate od vrtoglavica i zujanja u ušima vaskularnog porekla i osobama srednje i starije životne dobi radi poboljšanja funkcija nervnog sistema.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Neuroforte tablete, odličan preparat za očuvanje zdravlja mozga i nerava, efikasan je i pomaže.

Bgb esi ginkgomax tablete za pamćenje i koncentraciju

Bgb esi ginkgomax tablete su poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi ginkgomax tablete, preparat je potpuno prirodnog porekla, poboljšava koncentraciju kao i pamćenje, odličan je preparat.

Aminalon tablete 250mg za pamćenje i koncentraciju

Aminalon tablete 250mg pomaže da se normalizuju dinamični procesi u mozgu, povećava produktivnost procesa razmišljanja i poboljšava pamćenje. Pozitivno utiče na obnovu motornih i govornih funkcija posle moždanog udara. Pomoć kod stanja posle poremećaja krvotoka u mozgu i povreda mozga i lobanje, psihoorganskih sindroma, arterosklerotične hipertenzivne i alkoholne encefalopatije, dečije cerebralne paralize i posledice povrede dece pri rođenju u okviru kompleksne terapije, zaostalost mentalnog razvoja kod dece.

Iskutsva naših korisnika koji su koristili Aminalon tablete, lek dovidi do normalne funkcije mozga, dobar je za koncentraciju i pamćenje, a takođe je odličan i za dečiju cerebralnu paralizu.

Kapsule za pamćenje i koncentraciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula za pamćenje i koncentraciju, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: curcumawell kapsule za pamćenje i koncentraciju, gynkgobil 40mg kapsule za pamćenje i koncentraciju, magma gaba forte kapsule za pamćenje i koncentraciju, mega ginko kapsule za pamćenje i koncentraciju, omega-3 kapsule za pamćenje i koncentraciju, vitamix za memoriju i koncentraciju kapsule.

Curcumawell kapsule za pamćenje i koncentraciju

Curcumawell kapsule je klinički ispitan prirodni preparat čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Deluju antiinflamatorno, antioksidativno, antialergijski, antimikrobno, poboljšavaju koncentraciju i pamćenje, usporava demenciju i smanjuje nastanak depresije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curcumawell kapsule, prirodan je preparat, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak i znatno poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Gynkgobil 40mg kapsule za pamćenje i koncentraciju

Gynkgobil 40mg kapsule poboljšavaju pamćenja, pažnju i koncentraciju. Takođe poboljšavaju mikrocirkulaciju (hladne ruke i noge) i smanjuje rizik od nastanka moždanog udara i infarkta miokarda. Pomaže i kod oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, slabijeg pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi, kod povećanih intelektualnih naprezanja, u prevenciji moždanog udara i infarkta srca, kod vrtoglavice i zujanja u ušima vaskularnog porekla.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gynkgobil 40mg kapsule, prirodni preparat, poboljšava cirkulčaciju, pamćenje i koncentraciju, bez negativnih efekata.

Magma gaba forte kapsule za pamćenje i koncentraciju

Magma gaba forte kapsule preporučuje se osobama koje imaju tegobe nastale usled poremećaja vestibularnog sistema (prilikom putovanja), kao i kod demencije, pamćenja i koncentracije.

Gama amino buterna kiselina je supstanca, koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina. Poboljšava oslabljeno pamćenje, povećava produktivnost mišljenja, deluje na memoriju, poboljšava kvalitet mišljenja i pamćenja i vrši blago psihostimulativno dejstvo, usporava demenciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Magma gaba forte kapsule, odličan je preparat, poboljšava pamćenje, kao i za demenciju, dobro se podnose nema negativnih efekata, deluju brzo.

Omega-3 kapsule za pamćenje i koncentraciju

Omega-3 kapsule pomaže kod kod demencije, smаnjene koncetrаcije i gubitkа pаmćenjа, kod depresije i Alchаjmerove bolesti, zа poboljšаnje imunološkog stаtusа, kod povećаnog nivoа trigliceridа i holesterolа u krvi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili, deluju na organizam, poboljšavaju koncentraciju, odlične su za depresiju, rezultati su pozitivni.

Vitamix za memoriju i koncentraciju kapsule

Vitamix kapsule namenjen je i doprinosi poboljšanju memorije i koncentracije, kao i održavanju normalne cirkulacije, funkcije nervnog i kardiovaskularnog sistema. 

List ginka sadrži veliki broj polifenolnih jedinjenja koja deluju antiosidantno. Upotreba preparata na bazi ginka preporučuje se kod demencije, cerebralne insuficijencije, kod bolova u nogama uzrokovanih lošom arterijskom cirkulacijom, kao i za poboljšanje pamćenja.

Lecitin se nalazi u u biljnim I životinjskim lipidima i veoma je značajan za mnoge biološke procese u organizmu.

Žen-šen se koristi kao sredstvo za podsticanje mentalnih i fizičkih sposobnosti. Naročito je preporučljiv za poboljšanje mentalnih spososbnosti I koncentracije, za olakšanje glikoregulacije kod dijabetičara, za poboljšanje imuniteta itd.

Vitamin E je neophodan za normalan rast, deluje kao antioksidans, reguliše sintezu prostaglandina i imune funkcije.

Cink je esencijalni mikroelement koji je posebno značajan u sintezi DNK i RNK. Neophodan je za rast, deobu i sazrevanje ćelija, a ima značajnu ulogu u formiranju kostiju. Ima važnu imunomodulatornu ulogu delujući antiviralno i antiosidantno.

Selen je esencijalni mikroelement čija je osnovna funkcija da ulazi u sastav glutation-peroksidaze koja predstavlja prvu liniju odbrane od oksidativnih procesa i slobodnih radikala. Brojne studije ukazuju na zaštitno delovanje selena kod nekih vrsta kancera.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vitamix kapsule imaju dosta vitamina, delotvorne su i osećaćete se mnogo bolje, pomaže Vam da poboljšate koncentraciju i pamćenje.


Brend: EVALAR
Sastav:-Aktivna materija - Gama-aminobuterna kiselina 250mg*pomoćne supstance - šećer u prahu, povidon, magnezijum stearat, opadraj II (polivinil alkohol, talk, makrogol 3350 (polietilenrlikol), soja – lecitin, titan dioksid E 171), kristal šećer, pšenično brašno, magnezijum karbonat osnovni, titan ..
1.505,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća ..
693,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba.Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća s..
1.137,00 RSD
Brend: JORDAN AS
Sastav:• Ginkgo Biloba 90 mg• Lecitin 100 mg• Magnezijum 120 mg• Vitamin B6 1,4Indikacije:Za memoriju i koncentraciju.Delovanje: -Za Ginkgo Biloba se veruje da ima nootropna svojstva i uglavnom se koristi za poboljšanje memorije i koncentracije.-Lecitin - farmakološka upotreba lecitina je u terapiji..
1.575,00 RSD
Brend: HEALTH_AID
Sastav i indikacije:Sadrži izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse biljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju,memoriju i pažnju.Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija.Delovanje: Gvožđe, cink, list gink..
4.580,00 RSD
Delovanje:Celasa Ginkgo maxi kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista Ginkgo bilobe, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma. Ekstrakt lista ove biljke sadrži skup farmakološki..
579,00 RSD
Brend: DR VITON
Sastav:Sadržaj aktivnih sastojaka u jednoj kapsuli:Magnezijum (magnezijum-oksid) – 200mgL-arginin – 40 mgL-karnitin – 100mgVitamin C (L-askorbinska kiselina) – 80mgJod – 50mcgFosfatidilholin – 10mgL-teanin  – 60mgVitamin B1 (tiamin-hidrohlorid) – 4mgVitamin B2 (riboflavin) – 2mgVitamin B3 (niko..
994,00 RSD
Sastav:30ml standardizovanog alkoholno-vodenog ekstrakte biljke ginkgo bilobaNamena:-Za poboljšane cirkulacije-Za bolju koncentraciju i pamćenjeNačin upotrebe:2 puta dnevno po 15-20kapi...
292,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista ginka 50:1 (Ginkgo biloba).*Sadrže alkohol 37,6g/100gIndikacije:Zajedno sa efektom bolje prokrvljenosti dovode do smanjenja simptoma prerane demencije (zaboravnosti), poboljšavaju koncentraciju, ublažuju migrenozne bolove, vrtoglavicu, zujanje u ušima, a takođe..
347,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Ekstrakt lista biljke Ginkgo bilobaIndikacije:kod oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, slabijeg pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobikod povećanih intelektualnih naprezanjau prevenciji moždanog udara i infarkta srcakod slabije cirkulacije u nogama, in..
505,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba.Indikacije:–  Oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, kao i slabog pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi–  Vrtoglavice i „zujanja“ u ušima–  Slabe cirkulacije–  Problema sa bolom u nogama tokom dugi..
402,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Ekstrakt lista biljke Ginkgo Biloba.Indikacije:-kod oslabljenog mentalnog kapaciteta,-kod smanjene koncentracije i pažnje,-kod slabijeg pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi-kod povećanih intelektualnih naprezanja-u prevenciji moždanog udara i infarkta srca-kod slabije cirkulacije..
633,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba.Indikacije:-kod oslabljenog mentalnog kapaciteta,-kod smanjene koncentracije i pažnje,-kod slabijeg pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi-kod povećanih intelektualnih naprezanja-u prevenciji moždanog udara i infarkta srca-kod slabije cirkulacije..
1.085,00 RSD
Brend: DIVAPHARMA
Sastav:Gama-aminobuterna kiselina 750mg, magnezijum stearat, tvrda želatinska kapsula.Indikacije:-Preporučuje se osobama koje imaju tegobe nastale usled poremećaja vestibularnog sistema (prilikom putovanja)-Demencija-Koncentracija-PamćenjeDelovanje:Gama amino buterna kiselina je supstanca, koja se n..
1.330,00 RSD
Brend: DIVAPHARMA
Sastav:Gama-aminobuterna kiselina 250mg, magnezijum stearat, tvrda želatinska kapsula.Indikacije:-Preporučuje se osobama koje imaju tegobe nastale usled poremećaja vestibularnog sistema (prilikom putovanja)-Demencija-Koncentracija-PamćenjeDelovanje:Gama amino buterna kiselina je supstanca, koja se n..
728,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 26 (2 strana)