Adonis Apoteka
Korpa

Menopauza i PMS

Menopauza je prirodni deo životnog ciklusa žene i važna prekretnica u životu, ali i novi izazov i prilika da se možda više posvetite psihičkom i fizičkom zdravlju. PMS obuhvata čitav niz simptoma i osećanja koje možeš da primetiš kod sebe. Oni mogu biti blagi ili, ponekad, prilično izraženi.

Menopauza i PMS su stanja kada vam je dobrodošla pomoć u vidu kompleksa vitamina, minerala, kao i dodatnih suplemenata. Kod nas možete naći tablete za menopauzu i pms, kapi za menopauzu i pms.

Tablete za menopauzu i pms

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za menopauzu i pms, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: vitabiotics menopace tablete za menopauzu i pms, femisan a plus zlatna maka kapsule za menopauzu i pms, feminal kapsule za menopauzu i pms, btonic lady kapsule za menopauzu i pms, betavitevit folna kiselina + vitamin b12 tablete za menopauzu i pms.

Vitabiotics menopace tablete za menopauzu i pms

Vitabiotics menopace tablete namenjen ženama u menopauzi i nakon nje. 85% efikasnosti u otklanjanju fizičkih i psihičkih simptoma menopauze. Tokom menopauze, jajnici kod žena proizvode sve manje ženskih polnih hormona, estrogena i progesterona. Zato Menopace® sadrži i vitamin B6, koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti. Menopace® sadrži vitamin B12, kao i tiamin (vit. B1), koji doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Takođe, sadrži i umerene količine prirodnih sojinih izoflavona,tj. obezbeđuje izoflavone Daidzein, Glicitein i Genistein.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vitabiotics menopace tablete, odlične su i efikasne, posle prve popijene kutije se vide rezultati, reguliše hormone.

Femisan a plus zlatna maka kapsule za menopauzu i pms

Femisan a plus zlatna maka kapsule se preporučuju kod mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih menstruacija, fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti - steriliteta, PMS-a. Sadrži suvi ekstrakt virka, hajdučke trave, zlatne make. Virak olakšava predmenstrualne simptome, bolne menstruacije izazvane poremećajima kao što su endometrioza, adenomioza, miomi na materici ili infekcije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Femisan a plus zlatna maka kapsule, pomaže kod cista, takođe je odličan za bolne menstruacije, efikasan i delotvoran je.

Feminal kapsule za menopauzu i pms

Feminal kapsule namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanica, razdražljivost, nervoza, povećana osetljivost grudi, talasi vrućine, noćno znojenje i suvoća vagine. Glavni sastojci Feminal kapsula su izoflavoni. Oni spadaju u grupu biljnih supstanci koje su slične polnim hormonima. Upravo zato izoflavoni mogu oponašati pozitivna delovanja hormona, dok su štetna izbegnuta. Pored smanjenja svih tegoba menopauze, izoflavoni imaju povoljan uticaj na zdravlje kostiju, krvnih sudova i srca i na smanjenje holesterola. Najbogatiji izvor izoflavona jeste crvena detelina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Feminal kapsule, efikanso deluju kod glavobolje i nervoze, kao i kod znojenja. Posle prve popijene kutije rezultati su vidljivi.

Btonic lady kapsule za menopauzu i pms

Btonic lady kapsule namenje se su ženama koje prolaze kroz menopauzu, kao i ženama koje žele da poboljšaju izgled svoje kože, kose i noktiju, ženama koje prolaze kroz proces detoksikacije, kao i podršku svim tipovima kozmetičkih tretmana i tretmana lepote.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic lady kapsule, poboljšava izgled kože, odličan je za menopauzu, dobar je za izgled kose, kože i noktiju. Pozitivni su rezultati.

Betavitevit folna kiselina + vitamin b12 tablete za menopauzu i pms

Betavitevit folna kiselina + vitamin b12 tablete se preporučuju ženama u PMS – u i menopauzi, ženama koje planiraju trudnoću, ženama koje duže vreme koriste kontraceptivne pilule, za poboljšane koncentracije, pamćenja i ravnoteže, kod problema sa kožom, kosom i noktima.

Folna kiselina i vitamin B12 su neophodna je za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje ćelija organizma. Nedostatak folne kiseline dovodi do anemije. Ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama, potrebna je veća koncentracija folne kiseline u organizmu. Vitamin B12 pomaže prevođenje folne kiseline u njen aktivan oblik u organizmu. Vitamin B12 učestvuje i u stvaranju mijelina koji formira zaštitni omotač oko nerava.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Betavitevit folna kiselina + vitamin b12 tablete, prirodne tablete sa vitaminima, super su za kožu, poboljšava kvalitet kože, utiče na menopauzu, takođe je dobar i za trudnoću.

Kapi za menopauzu i pms

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za menopauzu i pms, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: femisan a kapi za menopauzu i pms, bioherbal virak kapi za menopauzu i pms.

Femisan a kapi za menopauzu i pms

Femisan a kapi je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze, normalizaciji hormonalnog statusa kad su u pitanju neredovni ciklusi, potpuni izostanak ciklusa, cistični i policistični jajnici.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Femisan a kapi, na biljnoj su bazi, kapi su odlični za policistične jajnike, rezultati su vidljivi.

Bioherbal virak kapi za menopauzu i pms

Bioherbal virak kapi efikasno pomažu kod fibroida i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, kod menstrualnih grčeva praćenih bolovima, kod mioma, polipa, cisti, upale jajnika i benignih hiperplazija tkiva. Kapi takođe deluju protiv upala i bakterija. Virak sadrži tanine, organske kiseline, flavonide, eterično ulje i dosta C vitamina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bioherbal virak kapi, delotvorne su na biljnoj bazi, utiče na menstrualne bolove, kao i na miome i ciste. Takođe su odlične i za bakterije i upale, vrlo su efikasne.

Brend: LOLI PHARMA
Sastav:·   Alfa-lipoinska kiselina 300 mg·   Magnezijum 225 mg·   Vitamin B6 1,3 mgIndikacije:Koristi se za:·         Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog porođaja·         Sprečavanje kontrakcija uterusa i prevre..
1.595,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-  400µg folne kiseline-  3µg vitamina B12Indikacije:-  Ženama koje planiraju trudnoću-  Trudnicama i dojiljama-  Starijim osobama-  Kao pomoć kod anemija nastalih usled nedostatka folne kiseline i vitamina B12 u organizmu-  Vegetarijancima-  Sportistim..
545,00 RSD
Sastav:Alchemilla vulgaris herba, Agrimonia eupatoria herba, Chelidonium majus herba, Galii veri herba, Calendulae flos, Melissae herba, Apium graveolens herba, Arctium lappa radix, Salviae folium, Urticae herba, Rosmarinus officinalis herba.Indikacije i delovanje:Ublažava nastale tegobe, dovodi do ..
505,00 RSD
Bio-Teo biljni komplet br. 4 za žene je komplet sastavljen od 2 proizvoda na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na zdravlje ženskih polnih organa i urinarnog trakta u celini.Bio-Teo biljne kapi br. 8 Bioritam su ..
2.340,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav:Biofar Calcium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 500mg kalcijuma iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu i 250mg magnezijuma, uz dodatak bakra, mangana i cinka.Indikacije:Preporučuje se ženama u menopauzi, u prevenciji i terapiji os..
370,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
400,00 RSD
Sastav:-40 ml tinkture od herbe Virka (Alchemilla vulgaris, 1:5)*Sadržaj alkohola: 55% v.vv*Nema posebnog mirisa, a ukus je opor i gorak.Indikacije:Kapi efikasno pomažu kod fibroida i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, kod menstrualnih grčeva praćenih bolovima, kod mioma, polipa, cisti,..
430,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:Aktivni sastojci: -Hidrolizat kolagena -Suvi ekstrakt ploda acerola (Malpighia glabra) -Cink ( u obliku cink-glukonata) -Koenzim Q10 -Suvi ekstrakt semena vinove loze (Vitis vinifera) -Vitamin E (u obliku D-α-tokoferilacetata) -Niacin (u obliku nikotinamida) -Selen (u obliku natriju..
2.365,00 RSD
Brend: BEOPANAX
Sastav:Carvaxyl kapsule su jedinstvena mešavina ulja origana dobijena iz nekoliko visokokvalitetnih sorti divljeg origana.Indikacije:*Kod infekcija usne dupljelošeg zadaha i zapaljenja desnioralne kandidijaze*Kod infekcija disajnih puteva i komplikacijaprehlade, gripa,upale grla,bronhitisa i astmeup..
1.980,00 RSD
Sastav:Sadržaj 1 tablete:-D-hidro-inozitol ................ 500 mg-Folna kiselina .................... 200 mcg-Vitamin B12 ...................... 1,25 mcg-Mangan .................................. 1 mg Indikacije:CHIROFOL 500 je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamin..
2.970,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Dejstvo:Sastojci proizvoda povoljno deluju kod žena pre ulaska u menopauzu, tokom menopauze i generalno u predmenstrualnom periodu. Regulisajne hormonskog disbalnsa u ovim periodima osnov je za otklanjanje svih propratnih poteškoća.Način upotrebe:Uzimati 4 puta dnevno 20 kapi pre obroka. Dozirati u..
320,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?Divlja nana ne sadrži metanol, zbog koga se pitoma nana ne sme davati deci ispod dve godine.KAKO DELUJE?Koristi se kao blag sedativ, karminativ, digestiv. Kod menstrualnih poremećaja, grčeva u stomaku, glavobolje, kašlja, prehlade i infekcije urinarnog trakta.Ove informacije nisu zamena z..
135,00 RSD
Brend: DR VITON
Sastav: Sadržaj aktivnih sastojaka u jednoj tableti:  magnezijum (magnezijum-oksid)  250mg                                                       ..
335,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-suvi ekstrakt crvene deteline   100 mg-suvi ekstrakt cvasti hmelja          60 mg-pivski kvasac                                  64 mg-vitamin E        ..
1.280,00 RSD
Sastav:Jedna kapsula sadrži 100 mg suvog ekstrakta crvene (livadne) deteline (Trifolium pratense L.) standardiziranog na 40% izoflavona.Indikacije:Namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanica, razdražljivo..
1.210,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 60 (4 strana)