Adonis Apoteka
Korpa

Kašalj,promuklost,bolno grlo i prehlade

Osećaj peckanja, grebanja, otežano gutanje – često bolno, promuklost, nadražajni kašalj. Bol u grlu je neprijatnost koja se prilično često javlja, pogotovu je česta u zimskim mesecima, kako kod dece, tako i kod odraslih.

Ako imate problem sa kašljem, prehladom ili bolom u grlu, u našoj ponudi možete pronaći preparate kao što su: sirup za kašalj, tablete za prehladu i kašalj, biljne kapi za kašalj i bolove u grlu, sirup za decu za kašalj.

Sirup za kašalj

U našoj ponudi imamo više vrsta sirupa za kašalj, ali ćemo Vam izdvojiti par, to su: propomucil sirup za odrasle za kašalj, herbiko bokvica sirup za kašalj, altiprim p sirup za kašalj, altal sirup protiv suvog kašlja.

Propomucil sirup za odrasle za kašalj

Propomucil sirup za olakšavanje simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih sekretom. PropoMucil®  sa medom  pomaže u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta.

Propomucil sirup deluje tako što:

Prečišćen standardizovan propolis kao prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice.

N-acetilcistein kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, i pretvara ga u ređi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje.

Ekstrakt korena belog sleza deluje kao antitusik, ekstrakt jagorčevine pomaže u iskašljavanju sekreta.

Med, prema najnovijim smernicama, kao prvi izbor u terapiji kod akutnog kašlja kod većine pacijenata, bez antibiotika.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Propomucil sirup, prijatnog ukusa, efikasan je u izbacivanju sekreta i smiruje kašalj, takođe je odličan za imunitet.

Herbiko bokvica sirup za kašalj

Herbiko bokvica sirup namenje je za smanjenje iritacije grla i ublažavanje suvog kašlja, smiruje napade kašlja, održava normalno funkcionisanje sluzokože respiratornog trakta.

Bokvica ispoljava jako antimikrobno delovanje, smiruje napade kašlja, smanjuje upalu, širi bronhije i olakšava disanje.

Šipurak ispoljava antioksidativno delovanje.

Herbiko bokvica pospešuje otpornost organizma i sprečava razvoj infekcija.

Doprinosi održavanju normalnog funkcionisanja sluzokože disajnih puteva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Herbiko bokvica sirup, odličan je za suvi kašalj, smanjuje iritaciju grla i deluje brzo.

Altiprim p sirup za kašalj

Altiprim p sirup deluje na disajne organe, štite sluznicu ždrela od nadražaja, razređuju gusti bronhijalni sekret, pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšavaju disanje i iskašljavanje. Altiprim P sadrži sirup korena belog sleza, ekstrakt korena jagorčevine, tinkturu nadzemnog dela timijana i med – sastojke prirodnog porekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa. Sirup se preporučuje kao sredstvo koje može pružiti olakšanje kod blagih tegoba disajnih puteva praćenih gustim bronhijalnim sekretom i kašljem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Altiprim p sirup, sirup je odličan, ima koren belog sleza što značajno utiče na smirivanje kašlja, olakšava disanje.

Altal sirup protiv suvog kašlja

Altal sirup sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu. Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza mogu da spreče nastanak nadražaja na kašalj, tako što formiraju zaštitni sloj koji sprečava kontakt površine sluzokože sa iritirajućim agensima.

Bosiljak, zahvaljujući ulju eugenola koje sadrži, tradicionalno se koristi u ublažavanju upale sluzokože disajnih puteva. Mogu da ga koriste i deca koja su starija od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Altal sirup, fenomenalan sirup za iskašljavanje, sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja.

Tablete za prehladu i kašalj

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za prehladu i kašalj, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: cimet protect tablete za prehladu i kašalj, chymolit forte tablete za prehladu i kašalj, carvaxyl kapsule za prehladu i kašalj.

Cimet protect tablete za prehladu i kašalj

Cimet protect tablete koriste se kao sredstvo za olakšavanje tegoba kod prehlade i gripa, kao i protivupalno sredstvo kod tegoba u mišićima i zglobovima, pomoć u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida u krvi, u terapiji upalnih procesa u digestivnom traktu. Nakon što je dokazan njegov pozitivan efekat na regulaciju nivoa šećera u krvi, cimet više nije prepoznatljiv samo kao izuzetan začin već i kao odličan preparat koji doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi. Protect cimet tablete su efikasna pomoć u terapiji čira na želucu izazvanog bakterijom Helicobacter pylori kao i kod drugih upalnih procesa u digestivnom traktu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cimet protect tablete, veoma su efikasne u regulisanju nivoa šećera u krvi, odlične su i za prehladu i za grip, deluju brzo.

Chymolit forte tablete za prehladu i kašalj

Chymolit forte tablete preporučuju se kod povećanog nakupljanja sekreta u sinusima i bronhijama, povreda praćenih hematomom, otokom i upalom, antibiotske terapije, nepravilnog protoka krvi i limfe. Tripsin i himotripsin su najvažniji proteolitički enzimi, koji osim svoje osnovne funkcije na nivou gastrointestinalnog trakta, mogu pokazati i pozitivan efekat kod pojedinih stanja upale. Značajni su za procese varenja hrane, a svojom proteolitičkom aktivnošću održavaju normalan protok krvi i limfe, onemogućavaju zadržavanje telesnih tečnosti, kao i nakupljanje sekreta u sinusima i bronhijama. Tripsin i himotripsin smanjuju otoke izazvane apcesima, čirevima, operacijom i olakšavaju izbacivanje sluzi kod astme, bronhitisa, bolesti pluća i oboljenja sinusa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chymolit forte tablete, dobre su za sinuse, daju dobre rezultate što se tiče prehlade i gripa.

Carvaxyl kapsule za prehladu i kašalj

Carvaxyl kapsule su jedinstvena mešavina ulja origana dobijena iz nekoliko visokokvalitetnih sorti divljeg origana, deluju na prehlade, gripa, upale grla, bronhitisa i astme, upale pluca, sinusitisa i upale srednjeg uha. Takođe deluju i kod digestivnog trakta, trovanje hranom i vodom, crevne parazitoze i kandidijaza, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, kao i kod infekcija usne duplje, lošeg zadaha i zapaljenja desni oralne kandidijaze.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Carvaxyl kapsule, prirodni je antibiotik, odlično deluje na upale grla, prehlade, bronhitisa, takođe je odličan i za infekcije.

Biljne kapi za kašalj i bolove u grlu

U našoj ponudi imamo više vrsta biljnih kapi za grlo, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: ehinacea biljne kapi za kašalj i grlo, bronhikap biljne kapi za kašalj i grlo, bokvica biljne kapi za kašalj i grlo.

Ehinacea biljne kapi za kašalj i grlo

Ehinacea biljne kapi imaju antiinflamatorno, imunostimulatorno, antibakterijsko, antivirotično delovanje. Povoljno deluju na metabolizam, fertilitet, kao i na zarastanje rana, Efikasno deluju kod prevencije prehlade i gripa. Takođe pomažu stimulisanje nespecifične odbrane organizma kod respiratornih i urinarnih infekcija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ehinacea biljne kapi, prirodni je preparat, deluje efikasno na imunitet, kao i na prehlade, takođe su odlične i za urinarne infekcije.

Bronhikap biljne kapi za kašalj i grlo

Bronhikap biljne kapi je dodatak namenje odraslim osobama oba pola, pomažu normalizaciji rada disajnih puteva. Pomažu kod akutne i hronične upale disajnih puteva praćene stvaranjem gustog sekreta i teškog iskašljavanja, umiruju iritiranu sluzokožu disajnih puteva, blagotvorno deluju na rastvaranje sluzi i uspešno izbacivanje sluzi i sekreta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bronhikap biljne kapi, smiruju upaljenu sluzokožu disajnih puteva, odličan je za iskašljavanje, pomaže i brzo deluje.

Bokvica biljne kapi za kašalj i grlo

Bokvica biljne kapi delujU antimikrobno, antiupalno, kao antihistaminsko sredstvo, sredstvo za ublažavanje kašlja, iskašljavanje. Pospešuju sekreciju, izbacivanje sekreta i šlajma iz pluća i nosa. Svojim antibakteriskim dejstvom podstiče jačanje imuniteta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bokvica biljne kapi, prirodne kapi, olakšavaju izbacivanje sekrete iz disajnih organa i  efikasno ublažavaju nadražaj grla i suv kašalj.

Sirup za decu za kašalj

U našoj ponudi imamo više vrsta sirupa za decu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: propomucil sirup za decu za kašalj, lunac beli slez sirup za decu za suvi kašalj, herbiko sa medom sirup za decu za kašalj, dasa sirup za iskašljavanje.

Propomucil sirup za decu za kašalj

Propomucil sirup jedini sadrži inovativnom tehnologijom prečišćen prirodni propolis u koji je inkorporiran prirodni N-acetilcistein (NAC) koji razlaže sekret i izbacuje ga napolje. Zajedničko delovanje svih sastojaka u sirupu  doprinose olakšavanju simptoma zapaljenja i izbacivanje sekreta kod respiratornih oboljenja.

Propolis – prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena.

-N-acetilcistein efikasan kod simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem sekreta. N-acetilcistein kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, i pretvara ga u ređi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje. Bezbedan, prirodan, odmah spreman za upotrebu. Namenjen je za decu od 3 do 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Propomucil sirup, prirodan preparat, brzo pomaže deci da se oslobode šlajma, kao i gripa i prehlade, takođe jača i imunitet.

Lunac beli slez sirup za decu za suvi kašalj

Lunac beli slez sirup sadrži ekstrakt korena belog sleza čije sluzi oblažu sluzokožu ždrela, umanjujući nadražaj kod suvog kašlja. Tinktura kamilice umiruje iritiranu sluzokožu disajnih puteva, dok vitamin C, poreklom iz ploda šipurka, jača odbrambene sposobnosti organizma. Takođe umiruje nadražaj na kašalj, pomaže kod suvog kašlja, umiruje iritiranu sluzokožu grla.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lunac beli slez sirup, smiruje nadražajni kašalj, pomaže kod promuklosti i iritirane sluzokože grla, odličan je za decu i pomaže.

Herbiko sa medom sirup za decu za kašalj

Herbiko sa medom sirup sa petostrukim efektom: razređuje sekret, pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje, oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Za svaki kašalj, kod prehlade i kijavice, za bolno i upaljeno grlo.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Herbiko sa medom sirup, odličan preparat, prirodan je, za decu je odličan, ne razmišljajte o tome koju vrstu kašlja imate - Herbiko rešava sve.

Dasa sirup za decu za iskašljavanje

Dasa sirup za decu sadrži tečni ekstrakt lista bokvice, biljke koja se već vekovima koristi za lečenje zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa. Etarsko ulje anisa kao sastojak Dasa sirupa pomaže izbacivanju sekreta iz disajnih organa  i daje sirupu prijatan ukus koji se dopada  i onim najmlađima. Ublažava akutni i hronični kašalj, razređuje gust bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje, povoljno deluje kod upala sluzokože  ždrela i disajnih organa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dasa sirup za decu, sadrži biljne ekstrakte ulja, tako da je odličan za iskašljavanje, brzo deluje, prijatnog je ukusa. 

Brend: GALENIKA AD
Sastav:Pantotenska kiselina, vitamin C.Namena:Preporučuje se za negu i zaštitu oralne sluzokožeDelovanje:-Pantenol sa vitaminom C oriblete se primenjuju za ublažavanje tegoba nastalih nakon manjih povreda ili opekotina kao i za stimulisanje regeneracije sluznice usne duplje, ždrela, jezika i desni k..
400,00 RSD
Sastav:Biljni vodeni ekstrakt i destilat biljnih sirovina herba timijana, cvet kamilice, cvet lipe, plod anisa, plod kima, plod morača, šišarica hmelja, herba troskota, suvi ekstrakt kore patuljastog bora, suvi ekstrakt korena sladića. Ostali sastojci: šećer, med, ekstrakt ječmenog slada, zgušnjivač..
1.630,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav: Macerat belog sleza, tinktura cveta crnog sleza, tinktura bosiljka.Delovanje:Altal sirup sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu. Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza mogu da spreče nastanak nadra..
650,00 RSD
Sastav:-Sirup korena belog sleza-Med-Tinktura herbe timijana-Tečni ekstrakt korena jagorčevineIndikacije i delovanje:Komponente Altiprim P sirupa povoljno deluju na disajne organe,štite sluznicu ždrela od nadražaja,razređuju gusti bronhijalni sekret,pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšava..
615,00 RSD
Sastav:-Sirup korena belog sleza-Med-Tinktura herbe timijana-Tečni ekstrakt korena jagorčevineIndikacije i delovanje:Komponente Altiprim sirupa povoljno deluju na disajne organe,štite sluznicu ždrela od nadražaja,razređuju gusti bronhijalni sekret,pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšavaju..
675,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:N-acetilcistein 600mg.Indikacije:-Kod prehlade i gripa, akutnog i hroničnog bronhitisa, hronične opstruktivne bolesti pluća,  emfizema, upale pluća, upale uva, sunizitisa    Delovanje:--N-acetilcistein je efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stva..
520,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Sastav:Koncentrovani sok acerole, vodeno-glicerolski ekstrakt propolisa, etarsko ulje žalfije, etarsko ulje timijana .Indikacije:*Faringitis (upala grla) *Afte*Tonzilitis (upala krajnika) *Stomatitis (upala desni)Delovanje:Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija dopr..
940,00 RSD
Sastav:Avesept sadrži ekstrakt žalfije, vitamin C i pantotensku kiselinu.Namena: Namenjene su olakšanju simptoma upale gornjih respiratornih puteva i promuklosti. Delovanje:-Ekstrakt žalfije deluje antiseptično i ispoljava antibakterijsko, fungicidno i antivirusno dejstvo. Zbog svog adstrigentn..
495,00 RSD
Brend: MEDICODOMUS
Sastav:Streptococcus salivarius K12.*Streptococcus salivarius K12 je deo oralne saprofitne flore koji pomaže u izgradnji naše prirodne, prve linije odbrane, odmah po rođenju i deluje: Kompetitivno, vezivanjem za receptore na ćelijama na koje bi se vezivale bakterije i virusi.** Ukus jagode.Indi..
1.400,00 RSD
Brend: ADONIS
Sastav:Koren belog sleza 100%.* Ostali nazivi: beli slez, slezovina, belodunIndikacije:Koristi se protiv upala organa za disanje i ždrela, kao blago sredstvo protiv dijareje, za klizme, za obloge na upaljenim mestima. Ima antiseptično dejstvo pa se koristi kod suvog iritirajućeg kašlja, u gutljajima..
235,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Suvi ekstrakt korena belog sleza.*Proizvod ne sadrži šećer i ne izaziva karijesIndikacije:-Kod suvog kašlja-Kod promuklosti-Osobama koje naprežu glasnice (predavači, spikeri..)-PušačimaDelovanje:Protect beli slez je preparat koji sadrži suvi ekstrakt korena belog sleza, biljke čije sluzi ..
505,00 RSD
Sastav:Pulmonaria folium, Althaeae radix mundatus, Sambuci flos, Farfarae folium, Inulae radix, Serpylii herba, Malvae floset folium, Plantaginis majoris folium, Verbasci flos, Primulae radix, Origani vulgaris herba, Violae tricoloris herba, Millefolii herba, Melissae folium, Hyperici herba.Indikaci..
505,00 RSD
Sastav:-Biljne kapi br. 43 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe timijana, lista crnog sleza, korena jagorčevine i korena omana, čija redovna primena doprinosi zdravlju gornjih disajnih puteva.-Biljne kapi br. 44 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista bokvice, herbe majčine duši..
2.340,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav:- Acerola ext. 400mg- VitaminC 240mg- Salixalbaext. 200mg- Ehinacea 200mg- Propolisext. 100mg- Cink 10mgIndikacije:Šumeće tablete na bazi prirodnih sastojaka za ublažavanje tegoba kod gripa i prehlade.-Kod gripa i prehlade, za ublažavanje tegoba i brži oporavak.- Kod bakterijskih i virusnih i..
468,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Bokvica je zeljasta jednogodišnja biljka, rasprostranjena po celoj Evropi, Aziji, Americi, Australij i Africi.Koristi se još odavnina kao biljni preparat.Namena:-Kao Diuretik-Kao Ekspektornas-Za zaustavljanje krvarenjaDelovanje:-List Bokvice deluje antimikrobno, antiupalno, kao antihistaminsk..
250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 151 (11 strana)