Adonis Apoteka
Korpa

TITANIA

Brend: TITANIA
Karakteristike:Pinceta za obrve vrhunskog kvalitete za kućnu i profesionalnu upotrebu...
215,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Kartonska turpija za nokte za kućnu i profesionalnu upotrebu...
250,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania turpija za poliranje sa 6 povrsina.Kartonska turpija za nokte za kućnu i profesionalnu upotrebu...
460,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Metalna mala ravna turpija za kućnu i profesionalnu upotrebu.Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože.Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka.Dužina: 6cmNamena:-Oblikovanje p..
165,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože.Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka.Dužina: 7.5cmNamena:-Oblikovanje prirodnih i akrilnih noktiju -Uklanjanje nečistoća-Metalna t..
185,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože. Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka.Dužina: 8.5cmNamena:-Oblikovanje prirodnih i akrilnih noktiju -Uklanjanje nečistoća-Metalna ..
170,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože.Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka.Dužina: 11cm.Namena:-Oblikovanje prirodnih i akrilnih noktiju -Uklanjanje nečistoća-Metalna t..
195,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože.Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka .Dužina: 8.5cmNamena:-Oblikovanje prirodnih i akrilnih noktiju -Uklanjanje nečistoća-Metalna ..
190,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Titania elastična safirna turpija od Solingen čelika obložena hromom sa plastičnom drškom i dodatkom za pomeranje kože.Obložena ultra i mikro finim safirnim prahom.Dve strane hrapava i glatka.Dužina: 11cmNamena:-Oblikovanje prirodnih i akrilnih noktiju -Uklanjanje nečistoća-Metalna tu..
220,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Makazice za zanoktice vrhunskog kvaliteta namenjene za kućnu i profesionalnu upotrebu...
420,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Makazice za nokte izrađene od nerđajućeg čelika.Veličina: 9,5 cm..
420,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Makazice za bebe, preciznih, oštrih ivica kojima je zagarantovano i najblaže sečenje...
430,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Mala grickalica za nokte, hromirana sa lančićem...
195,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Grickalica za lako uklanjanje noktiju.Redovnom upotrebom se sprecava urastanje noktiju. Veoma je laka za rukovanje,precizna i bezbedna...
165,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 44 (3 strana)