Adonis Apoteka
Korpa

SCA HYGIENE PRODUCTS

Sastav:Libresse Classic dnevni ulošci su pogodni za svakodnevnu upotrebu; Fleksibilni, sa površinskim slojem mekim kao pamuk.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:-Libresse Classic dnevni ulošci obezbeđuju vrhunsku udobnost i mekoći i nežni su prema koži. Libresse Classic dnevni ulošci ..
280,00 RSD
Karakteristike:-Zaštita tokom ciklusnih dana.-Površinski sloj mekan kao pamuk. -Brzoupijajuće jezgro.-Jedinstveni oblik jezgra savršeno prijanja i sa prednje i sa zadnje strane,  čineći da se osećate sigurno koliko god da se krećete. -Udobni su za nošenje i pružaju Vam neophodnu sigurnost. ..
140,00 RSD
Sastav:Površinski sloj mekan kao pamuk. Brzoupijajuće jezgro.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:-Jedinstveni oblik jezgra savršeno prijanja i sa prednje i sa zadnje strane,  čineći da se osećate sigurno koliko god da se krećete.-Udobni su za nošenje i pružaju neophodnu sigurnost..
180,00 RSD
Sastav:Zahvaljujući CurveFit ™ dizajnu konture dnevnog uloška se pripijaju uz intimnu zonu pruzajući ti celodnevnu udobnost.Sadrže prirodne ekstrakte aloa vere i kamilice, 0% parfema.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:-Libresse Natural Care dnevni ulošci imaju nežan površinski sloj p..
230,00 RSD
Sastav:Libresse Natural Care ulošci imaju kao pamuk nezan površinski sloj i sadrže prirodne ekstrakte aloa vere i kamilice koji su poznati po svom blagotvornom dejstvu.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana- normalno krvarenje.Karakteristike:-Libresse Natural Care sigurno upijaju i štite i ne sadrže mi..
210,00 RSD
Sastav:Zahvaljujući CurveFit ™ dizajnu konture dnevnog uloška se pripijaju uz  intimnu zonu pružajući celodnevnu udobnost. Sadrže prirodne ekstrakte aloa vere i kamilice, 0% parfema.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana- normalno krvarenje.Karakteristike:-Libresse Natural Care Duo higijenski uloš..
320,00 RSD
Sastav:SecureFit™ tehnologija specijalno oblikovana tako da pristaje tvom telu. Brzoupijajuće jezgro. Zaštitni zidovi. Barijere duz svih ivica. Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:-Libresse Invisible Super Duo ulošci predstavljaju super upijajuće uloške koji pružaju potrebnu zašt..
360,00 RSD
Zewa deluxe papirne maramice se nežno i pažljivo brinu o vašoj koži. Pružaju nezaboravan osećaj mekoće, a prijatan miris daje trenutni osećaj blagostanja.Pakovanje: 10 komada..
40,00 RSD
Karakteristike:Zewa Softis papirne maramice se nežno i pažljivo brinu o vašoj koži.Pružaju nezaboravan osećaj mekoće, a prijatan miris daje trenutni osećaj blagostanja...
40,00 RSD
Karakteristike:Zewa Softis papirne maramice se nežno i pažljivo brinu o vašoj koži. Pružaju nezaboravan osećaj mekoće, a prijatan miris daje trenutni osećaj blagostanja...
40,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)