Adonis Apoteka
Korpa

MCG GROUP DOO

Karakteristike:-Silikonska četkica za zube za pranje prvih zubića-Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene-Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta-Lako se održavaNapomena: Prilikom poručivanja upišite u komentar želj..
360,00 RSD
Karakteristike:-Za prve samostalne obroke Vaše bebe.-Kašičica, viljuščica i nožić posebno dizajnirani da ih dete lako uhvati.-Drške se ne klizaju, a pribor ima dubok zahvat što će sprečiti prosipanje hrane.-Metalni pribor-Za decu uzrasta od 18m+-Ne Sterilistati i ne prati u mašini za sudoveBoje:&nbs..
735,00 RSD
Karakteristike:-Zaštita za oštre uglove je praktično rešenje za sprečavanje povreda od oštrih uglova-Postavljanje je jednostavno-Može se premeštati i neće ostavljati tragove na nameštaju..
360,00 RSD
Karakteristike:-Za uzrast 0m+-Ergonomski oblik-Silikonska cucla bez BPA-Flašica otporna na toplotu i ekstremne promene temperature-Inovativni dizajn s ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak-Zahvaljujući ergonomskom obliku flašice je..
420,00 RSD
Karakteristike:-Set uključuje dve četke i promenljivu ručku-Omogućava čišćenje teško dostupnih mesta-Opremljena sa sunđerom-Prikladana je za sve tipove flašica, cucli i pribora za hranjenje*Dostupno u sledećim bojama (Pink-Žuta, Zeleno-Žuta, Plavo-Zeleno-Žuta)Napomena:Prilikom poručivanja upišite u ..
530,00 RSD
Karakteristike:Koristeći Canpolov štitnik za kupanje, svako kupanje će biti uspešno.Štitnik od pene vam omogućava da nesmetano perete kosu vaše bebe, bez razmišljanja da će joj šampon upasti u oči.Lagan za održavanje.*1 komad u pakovanju.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varij..
380,00 RSD
Karakteristike:Izbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubićaLaka za održavanjeBPA free*1 komad u pakovanjuNapomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
415,00 RSD
Karakteristike:-Praktičan i jednostavan proizvod namenjen zaštiti dečije odeće tokom obroka-Napravljena je od silikona-Jednostavne za održavanje*Jedan komad u pakovanjuNapomena:Prilikom poručivanja upišite u koemntar željenu varijantu artikla...
600,00 RSD
Karakteristike:-Nova providna flašica je napravljena od najkvalitetnijeg polipropilena. Dugotrajna je i sigurna shodno najvišim standardima.-Omogućava alternativno hranjenje bez rizika od čestih grčeva.-Standardna flašica sadrži silikonsku anti colic cuclu za decu od 3-6m. Efikasni ventilacioni sist..
550,00 RSD
Karakteristike:-Praktičan i jednostavan proizvod namenjen zaštiti dečije odeće tokom obroka-Napravljena je od PVC materijala-Jednostavne za održavanje..
370,00 RSD
Karakteristike:-Staklena flašica 240ml sa cuclom od 3m+ olakšaće hranjenje i mami i bebi-Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu-Za uzrast 3m+-Ergonomski oblik-Silikonska cucla bez BPA-Flašica otporna na toploTu i ekstremne promene temperature-Zahvaljujući ergonomskom obliku flašice..
400,00 RSD
Karakteristike:-Za decu uzrasta od 0m+-Napravljeno od kvalitetne plastike-Lančic se lako kači na bebinu odeću-Dizajn je atraktivan i privlači pažnju deteta..
380,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 32 (3 strana)