Adonis Apoteka
Korpa

CERAVE

Brend: CERAVE
CERAVE ACNE BLEMISH CONTROL CLEANSER  je gel za čišćenje kože sklone nepravilnostima. Ostavlja Vašu kožu glatkom i mekom, uklanjajući akne i mitisere, čuvajući zaštitnu barijeru kože. Upija masnoću i smanjuje sjaj.Sastav:AQUA/WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GL..
1.210,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE AM FACIAL MOISTURISING LOTION je dnevna krema za celodnevnu hidrataciju. Lagana nega  sa zaštitnim faktorom pruža mekoću i nežni osećaj na koži. Odbija UVA i UVB zrake, pri čemu sprečava starenje kože.3 esencijalna ceramida čuvaju prirodnu barijeru kože.Sastav:AQUA/WATER, HOMOSALATE, GLY..
1.440,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE BLEMISH CONTROL GEL WITH AHA & BHA je gel namenjen posebno za kožu sklonu nepravilnostima. Uklanjajući izumrele ćelije sa površine kože, smanjuju vidljivost pora dajući koži prirodniji izgled.Lagana formula koja hidrira kožu tokom celog dana.Način upotrebe:1-2 puta dnevno, najčešće uveče ..
1.430,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE DAILY MOISTURISING LOTION predstavlja izuzetnu hidrataciju za suvu i vrlo suvu kožu, kao i za kožu sklonu ekcemima. Usled zaštite površinske barijere, postiže se celodnevna hidratacija, pri čemu je koža glatka i meka.Sastav:AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL A..
1.260,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE DAILY MOISTURISING LOTION predstavlja izuzetnu hidrataciju za suvu i vrlo suvu kožu, kao i za kožu sklonu ekcemima. Usled zaštite površinske barijere, postiže se celodnevna hidratacija, pri čemu je koža glatka i meka.Sastav:AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEA..
1.540,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE FOAMING FACIAL CLEANSER je penušavi gel za čišćenje masne i normalne kože. Uklanja višak sebuma, nečistoću i šminku sa površine kože, ne narušavajući površinski barijerni sloj.Sastav:AQUA / WATER, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PROPANEDIOL, PEG-150 PENTA..
1.100,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE HYDRATING CLEANSER emulzija za čišćenje normalne i suve kože, kao i kože skolne atopiji i ekcemima.Namenjeno za kožu lica i tela. Čuvajući površinsku barijeru kože, hidriraju je i čine je glatkom.Sastav:AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARYL ALCOHOL, CETYLE ALCOHOL, P..
880,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE HYDRATING CLEANSER emulzija za čišćenje normalne i suve kože, kao i kože skolne atopiji i ekcemima.Namenjeno za kožu lica i tela. Čuvajući površinsku barijeru kože, hidriraju je i čine je glatkom.Sastav:AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARYL ALCOHOL, CETYLE ALCOH..
1.210,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE HYDRATING CREAM TO FOAM CLEANSER kremasta emulzija za čišćenje lica, uklanjanje viška sebuma i šminke. Čuvajući površinsku barijeru kože, hidrira je i čini je glatkom. Bogata krema se pretvara u penu kada se umasira u kožu.Sastav:AQUA / WATER, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, SO..
1.490,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE HYDRATING FOAMING OIL CLEANSER je hidrantno ulje za čišćenje kože. Uklanja nečistoće i masnoću, ne menjajući pH kože. Pogodno za atopičnu i kožu sklonu ekcemima. Za odrasle, decu i bebe. Štiti barijerni sloj kože.Sastav: AQUA/WATER, GLYCERIN, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, COCO-B..
1.310,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE HYDRATING FOAMING OIL CLEANSER je hidrantno ulje za čišćenje kože. Uklanja nečistoće i masnoću, ne menjajući pH kože. Pogodno za atopičnu i kožu sklonu ekcemima. Za odrasle, decu i bebe. Štiti barijerni sloj kože.Sastav: AQUA/WATER, GLYCERIN, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, C..
1.540,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE MOISTURISING CREAM zaštitna krema za suvu i vrlo suvu kožu. Stvorena da očuva barijerni sloj i duboko da hidrira kožu celog tela.Održava kožu mekom i glatkom. Pogodna za atopičnu kozu i kožu sklonu ekcemima.Sastav:AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL A..
1.100,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE MOISTURISING CREAM zaštitna krema za suvu i vrlo suvu kožu. Stvorena da očuva barijerni sloj i duboko da hidrira kožu celog tela.Održava kožu mekom i glatkom. Pogodna za atopičnu kozu i kožu sklonu ekcemima.Sastav:AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CE..
1.540,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE PM FACIAL MOISTURISING LOTION je noćna krema za hidrataciju. Lagana nega  sa hijaluronskom kiselinom i ceramidima pruža mekoću i nežni osećaj na koži i sprečava starenje kože.3 esencijalna ceramida čuvaju prirodnu barijeru kože.Sastav:AQUA/WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERI..
1.370,00 RSD
Brend: CERAVE
CERAVE SA SMOOTHING CLEANSER gel za čišćenje suve i grube kože sadrži salicilnu kiselinu koja uklanja izumrele ćelije i nežno vrši piling, čineći kožu glatkom. Ne utiče na površinsku barijeru kože. Sastav:AQUA / WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, NIACIN..
1.150,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)