Adonis Apoteka
Korpa

BIVITS akcija

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja  u jednoj tableti obezbedjuje 800 µg 5-metiltetrahidrofolata, aktivnog oblika folne kiseline koji obezbeđuje maksimalnu iskoristljivost i biološku raspoloživost u organizmu.Indikacije:-Žene u periodu trudnoće i laktacije-Žene koje planiraju trudnoću, posebno ako ..
2.450,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.Indikacije:Preporučuje kod:-Dijabetesa melitusa-Dijabetesne polineuropatije-Oštećenja nerava različitog porekla-Gojaznosti i metaboličkog sindroma-Oboljenja srca i krvnih sudova-Antioksidativna zaštita od starenja Delovanje:-Alfa lipoins..
1.765,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti obezbeđuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A koji je neophodan za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože i normalnu imunološku funkciju.Indikacije:Preporučuje se kod:-Za zaštitu kože od UV zračenja-Kod ..
1.410,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti sadrži 400 mg kalcijuma i 1000 IU vitamina D3 i obezbeđuje njihov sinergistički efekat koji doprinosi normalnoj gustini i strukturi kostiju, pravilnoj funkciji mišića, kardiovaskularnog i imunološkog sistema.Indikacije:Preporučuje se kod:-Kod osteopen..
1.490,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:10 mg cink-citrata i 55µg L-selenometionina.Indikacije: - Doprinosi jačanju imunog sistema       - Doprinosi antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji      - Doprinosi normalnoj produkciji testosterona   - Doprinosi normalnoj plodnosti i reprod..
1.765,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 10mg cink-citrata.Delovanje:-Cink je mineral od esencijalnog značaja za organizam. Nakon gvožđa, cink je drugi najprisutniji mineral u tragovima u telu i gotovo se nalazi u svakoj ćeliji. Najviše cinka prisutno je u koži, ali i kostima i zubima.U organizmu učestvuje u vel..
1.135,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva i klinički je dokazano da poseduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.Indikacije:Doprinosi..
6.200,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Kvascom obogaćen hrom 200 µg.Indikacije:- Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi- Doprinosi normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina - Doprinosi regulaciji apetita- Doprinosi pravilnom energetskom metabolizmuDelovanje:BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, ob..
1.280,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj tableti obezbedjuje 180µg vitamina K2 koji je doprinosi očuvanju elestičnosti krvnih sudova i zdravlju srca.Indikacije:Preporučuje se kod:-Za očuvanje elastičnosti krvnih sudova-Za normalnu funkciju krvnih sudova i srca-Za očuvanje normalne gustine kostiju-Preven..
2.470,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja u jednoj tableti sadrži tri minerala- kalcijum, magnezijum i cink i obezbeđuje njihov sinergistički efekat u očuvanja zdravlja mišića, kostiju, nervnog i kardiovaskularnog sistema.Delovanje:Preporučuje se:-Za očuvanje dobrog opšteg zdravlja organizma-Za normalnu funkc..
1.104,00 RSD 1.380,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 30mg koenzima Q10, koji je neophodan svakoj ćeliji u organizmu za normalnu proizvodnju energije i zaštitu od oksidativnog stresa i starenja. Koenzim Q10 doprinosi očuvanju snage mišića i srca.Delovanje:Preporučuje se:-Kod intenzivnog fizičkog n..
1.410,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedinstvena formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje 250mg kvercentina i 250mg vitamina C. Kvercetin kao prirodni imunomodulator može pomoći osobama sa alergijama i kao zaštita od virusnih infekcija.Formulacija Quercetin phospholida u fitozomalnom obliku u dozi od 250mg kvercentina omoguć..
3.700,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja u jednoj tableti sadrži magnezijum iz visoko efikasnog izvora, magnezijum-citrat, koji u kombinaciji sa vitaminom B6 obezbeđuje visoku biološku raspoloživost u organizmu i doprinosi očuvanju normalne funcije mišića, nervnog sistema, srca i krvnih sudova.Delovanje:-Za ..
1.410,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj tableti obezbedjuje 1mg melatonina. BiVits® ACTIVA Melatonin olakšava prilagođavanje unutrašnjeg sata organizma i ciklusa spavanja i budnog stanja.Delovanje:Preporučuje se:Kod problema sa uspavljenjemKod problema sa održavanjem kontinuiteta snaKod osoba koje menj..
1.135,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:N-acetil-cistein (NAC) 300,0 mg, Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 500,0 mg, Cink (cink-citrat) 10,0 mg, Vitamin D3 (holekalciferol) 25,0 µg, Mangan (mangan-glukonat) 1,0 mg, Selen (L-selenometionin) 27,5 µg.Indikacije:BiVits Activa Recovery je dodatak ishrani koji doprinosi jačanju imunitet..
2.450,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 25 (2 strana)