Adonis Apoteka
Korpa

BIVITS akcija

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja  u jednoj tableti obezbedjuje 800 µg 5-metiltetrahidrofolata, aktivnog oblika folne kiseline koji obezbeđuje maksimalnu iskoristljivost i biološku raspoloživost u organizmu.Indikacije:-Žene u periodu trudnoće i laktacije-Žene koje planiraju trudnoću, posebno ako ..
2.555,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.Indikacije:Preporučuje kod:-Dijabetesa melitusa-Dijabetesne polineuropatije-Oštećenja nerava različitog porekla-Gojaznosti i metaboličkog sindroma-Oboljenja srca i krvnih sudova-Antioksidativna zaštita od starenja Delovanje:-Alfa lipoins..
1.985,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti obezbeđuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A koji je neophodan za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože i normalnu imunološku funkciju.Indikacije:Preporučuje se kod:-Za zaštitu kože od UV zračenja-Kod ..
1.635,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits® ACTIVA Biotin Je ključ za vašu lepotu iznutra. Ovaj visoko koncentrisani dodatak ishrani čini vašu kosu, kožu i nokte jačim i zdravijim. Sveobuhvatan pristup lepoti počinje iznutra. Uz jednostavno uzimanje tableta, ojačajte svoj prirodni sjaj i osvežite svoj izgled. Sastav:-Biotin 300µg..
1.525,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Brain Level Up pripada novoj generaciji funkcionalnih suplemenata. To je potpuno prirodan proizvod koji kroz svakodnevnu upotrebu doprinosi izoštravanju tvog fokusa i vodi te ka većoj produktivnosti u svakodnevnim aktivnostima.Sastav:-SAMe (S-adenozil-L-metionin-disulfat-p-toluensulfonat) 100,0 mg-S..
5.330,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti sadrži 400 mg kalcijuma i 1000 IU vitamina D3 i obezbeđuje njihov sinergistički efekat koji doprinosi normalnoj gustini i strukturi kostiju, pravilnoj funkciji mišića, kardiovaskularnog i imunološkog sistema.Indikacije:Preporučuje se kod:-Kod osteopen..
1.755,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:10 mg cink-citrata i 55µg L-selenometionina.Indikacije: - Doprinosi jačanju imunog sistema       - Doprinosi antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji      - Doprinosi normalnoj produkciji testosterona   - Doprinosi normalnoj plodnosti i reprod..
1.985,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 10mg cink-citrata.Delovanje:-Cink je mineral od esencijalnog značaja za organizam. Nakon gvožđa, cink je drugi najprisutniji mineral u tragovima u telu i gotovo se nalazi u svakoj ćeliji. Najviše cinka prisutno je u koži, ali i kostima i zubima.U organizmu učestvuje u vel..
1.405,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva i klinički je dokazano da poseduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.Indikacije:Doprinosi..
6.205,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Kvascom obogaćen hrom 200 µg.Indikacije:- Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi- Doprinosi normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina - Doprinosi regulaciji apetita- Doprinosi pravilnom energetskom metabolizmuDelovanje:BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, ob..
1.525,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj tableti obezbedjuje 180µg vitamina K2 koji je doprinosi očuvanju elestičnosti krvnih sudova i zdravlju srca.Indikacije:Preporučuje se kod:-Za očuvanje elastičnosti krvnih sudova-Za normalnu funkciju krvnih sudova i srca-Za očuvanje normalne gustine kostiju-Preven..
2.625,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja u jednoj tableti sadrži tri minerala- kalcijum, magnezijum i cink i obezbeđuje njihov sinergistički efekat u očuvanja zdravlja mišića, kostiju, nervnog i kardiovaskularnog sistema.Delovanje:Preporučuje se:-Za očuvanje dobrog opšteg zdravlja organizma-Za normalnu funkc..
1.635,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formula koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 30mg koenzima Q10, koji je neophodan svakoj ćeliji u organizmu za normalnu proizvodnju energije i zaštitu od oksidativnog stresa i starenja. Koenzim Q10 doprinosi očuvanju snage mišića i srca.Delovanje:Preporučuje se:-Kod intenzivnog fizičkog n..
1.505,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 29 (2 strana)