Adonis Apoteka
Korpa

Srce, krvni sudovi i cirkulacija

Sastav: Prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)Namena:Primenjuje se za negu, masažu, sportsku masažu. Efikasna je u primenama kao što su:-Bolovi..
1.240,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik  nove generacije antioksidanasa.-Kamfor, terpentinsko ulje i ulje belog bora.Namena:-  Osobama sa slabom perifernom cirkulacijom-  Kod otečenih nogu i stopala-  Osobama koji imaju problem..
680,00 RSD
Brend: MEILAB
Sastav:Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz nadzemnog dela biljke Mentha piperita u cvetu.Aktivni principi:Najvažnije komponente su :mentol ( do 55 % ),menton ( do 30 % ),cineol ( do 14 % ).Delovanje:Etarsko ulje mente je odličan digestiv. Utiče na respiratorni s..
370,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Etarsko ulje slatke pomorandze poboljšava cirkulaciju, podstiče prozvodnju kolagena, sprečava pojavu bora i tamnih mrlja. Osvežava prostor, podiže raspoloženje i umiruje. Ima antibakerijsko, anatiseptičko i antidepresivno delovanje.Način upotrebe:Visokokoncentrovano – samo za spoljašnju upotr..
250,00 RSD
SEAL-ON prah u spreju za ogrebotine i poderotineBRZO ZAUSTAVLJANJE KRVARENJASEAL-ON sprej je fini prah koji brzo upija krv sa manjih ogrebotina i poderotina, formirajući mekan sloj sličan gelu preko rane i brzo zaustavlja krvarenje.UPUTSTVO ZA UPOTREBU za decu i odrasle:Dobro promućkati i naprs..
825,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)