Adonis Apoteka
Korpa

Srce, krvni sudovi i cirkulacija

Zdrave promene će u velikoj meri smanjiti rizik od pojave bolesti srca. Krvni sudovi će se pročistiti od plaka i normalizovaće se cirkulacija.

Kako sačuvati zdravlje srca i krvnih sudova promenom životnog stila?

Za dobro zdravlje srca i krvnih sudova, potreban je i zdrav stil života:

Redovna fizička aktivnost - Kada se upražnjava redovno, fizička aktivnost umerenog i snažnog intenziteta jača srčani mišić. Ovo poboljšava sposobnost vašeg srca da pumpa krv u pluća i celo telo.

Upravljanje stresom - Studije sugerišu da visoki nivoi kortizola usled dugotrajnog stresa mogu povećati holesterol u krvi, trigliceride, šećer u krvi i krvni pritisak. Ovo su uobičajeni faktori rizika za srčana oboljenja.

Odbacivanje loših navika - Prejedanje, cigarete i prekomerni unos alkohola su takođe neprijatelji srca i krvnih sudova.

Izmene u ishrani za dobro zdravlje srca i krvnih sudova - Zdravlje srca i krvnih sudova u velikoj meri zavisi od naše ishrane i zato smanjite unos zasićenih masnoća, ograničite unos soli, odaberite hranu sa topivim vlaknima, osnažite svoj organizam namirnicama koje su bogate antioksidantima, ne zaboravite da redovno konzumirate zeleno lisnato povrće.

Kod nas možete naći veliki broj preparata za srce, krvne sudove i cirkulaciju, u ponudi imamo: etarska ulja za srce, krvne sudove i cirkulaciju, gel za srce, krvne sudove i cirkulaciju, krema za srce, krvne sudove i cirkulaciju i kapsule za srce, krvne sudove i cirkulaciju.

Etarska ulja za srce, krvne sudove i cirkulaciju

U ponudi imamo više vrsta proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: pomorandža etarsko ulje, meilab menta etarsko ulje.

Pomorandža etarsko ulje

Etarsko ulje slatke pomorandže poboljšava cirkulaciju, podstiče prozvodnju kolagena, sprečava pojavu bora i tamnih mrlja. Osvežava prostor, podiže raspoloženje i umiruje. Ima antibakerijsko, anatiseptičko i antidepresivno delovanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Pomorandža etarsko ulje, efikasno poboljšava cirkulaciju, takođe je odlično da osveži prostor kao i za dobro raspoloženje.

Meilab menta etarsko ulje

Etarsko ulje mente je odličan digestiv. Utiče na respiratorni sistem i na cirkulaciju. Prirodni je antiseptik i pokazuje antiinflamatorne osobine.

Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz nadzemnog dela biljke Mentha piperita u cvetu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Meilab menta etarsko ulje, utiče na respiratorni sistem i poboljšava cirkulaciju.

Gel za srce, krvne sudove i cirkulaciju

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti jedan, u pitanju je: cirkulotok krem gel.

Cirkulotok krem gel

Cirkulotok krem gel je namenje osobama sa slabom perifernom cirkulacijom, kod otečenih nogu i stopala, osobama koji imaju problem sa grčevima mišića (npr. grčevi mišića koji se osete u toku noći), kod oslabljene periferne cirkulacije koja je posledica dijabetesa, kod proširenih vena, preventivno osobama koje se slabo kreću ili dugo sede, kod sportskih povreda, preventivno osobama koje se rekreativno ili profesionalno bave sportom, u cilju zagrevanja mišića pred trening i kod jako suve kože koja se peruta.

Taksifolin poboljšava mikrocirkulaciju i protok krvi kroz kapilare i na taj način pomaže kod svih stanja nastalih kao posledica loše periferne cirkulacije (otečenost, osećaj hladnoće, bol, peckanje, trnjenje, grčevi i dr.).

Usled svog snažnog antioksidativnog dejstva on štiti kapilare od štetnog delovanja slobodnih radikala koji se stvaraju u organizmu, jača zid kapilara i tako smanjuje mogućnost njihovog pucanja.

Kamfor, terpentinsko ulje i ulje belog bora, aktivni principi koji imaju potvrđeno pozitivno dejstvo na slabu perifernu cirkulaciju, doprinose ukupnoj efikasnosti preparata.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cirkulotok krem gel, odličan za one koje imaju slabu cirkulaciju, znatno smanjuje grčeve u mišićima, dobar je za proširene vene, efikasan je.

Krema za srce, krvne sudove i cirkulaciju

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti jedan, u pitanju je: alpska alpenkrauter emulzija.

Alpska alpenkrauter emulzija

Alpska alpenkrauter emulzija prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.).

Primenjuje se za negu, masažu, sportsku masažu. Efikasna je u primenama kao što su: bolovi u leđima i ukočenost, reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima, oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća, bolovi i ukočenost vrata, bolovi u rukama, povrede kolena, ramena, kukova, glavobolja, loša cirkulacija, ublažavanje otoka ili ujed insekta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alpska alpenkrauter emulzija, krema je za celo telo zato je i odlična, ima prijatan miris i brzo upija, odlična kod reumatskih oboljenja, poboljšava cirkulaciju kao i za ukočenost.

Kapsule za srce, krvne sudove i cirkulaciju

U ponudi imamo više vrsta proizvoda, ali ćemo izdvojiti jedan, u pitanju je: nbl krill oil kapsule.

Nbl krill oil kapsule

Krill Oill je proizvod koji sadrži ulje kril račića, namenjen za očuvanje krvnih sudova i prevencije bolesti srca. Primenu je našao i kod bolesti jetre i povišenog nivoa triglicerida, zbog sadržaja omega-3-masnih kiselina. Sadrži snažan antioksidans astaksantin, koji se koristi za poboljšanje imuniteta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nbl krill oil kapsule, preparat je efikasan za krvne sudove kao i kod bolesti jetre i srca, delotvoran je i brzo deluje.

Sastav: Prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)Namena:Primenjuje se za negu, masažu, sportsku masažu. Efikasna je u primenama kao što su:-Bolovi..
1.116,00 RSD 1.240,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik  nove generacije antioksidanasa.-Kamfor, terpentinsko ulje i ulje belog bora.Namena:-  Osobama sa slabom perifernom cirkulacijom-  Kod otečenih nogu i stopala-  Osobama koji imaju problem..
680,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Biljne kapi Bela Imela podižu imunitet, povoljno deluju u regulaciji visokog krvnog pritiska, arterioskleroze, promenama na krvnim sudovima, ujednačavanju srčanog ritma, hormalnog poremećaja i menstrualnih tegoba. Reguliše i smanjuje visok nivo sećer u krvi.Koristi se u prevenciji portiv stv..
385,00 RSD
Brend: ELEPHANT
Dejstvo:​Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno korišćenje u metaboličkim procesima. Međutim, sposobnost organizma da sintetiše koenzim Q10 uslovljena je starenjem, pa nakon dvadesete godine njegova konc..
970,00 RSD
Dejstvo:Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Vitamin B12 i folna kiselina su, takođe, neophodni za normalno formiranje crvenih krvnih zrnaca. Oba nut..
3.255,00 RSD
Brend: MEILAB
Sastav:Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz nadzemnog dela biljke Mentha piperita u cvetu.Aktivni principi:Najvažnije komponente su :mentol ( do 55 % ),menton ( do 30 % ),cineol ( do 14 % ).Delovanje:Etarsko ulje mente je odličan digestiv. Utiče na respiratorni s..
440,00 RSD
Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Prijatnog ukusa jabuke.Sastav:-Prirodno ulje jetre bakalara, od toga:1,2g prirodnih Omega-3 masnih kisel..
1.760,00 RSD
Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Prijatnog ukusa limuna.Sastav:-Prirodno ulje jetre bakalara, od toga:1,2g prirodnih Omega-3 masnih kisel..
1.760,00 RSD
Brend: ProtoPharma
Dodatak ishrani, za regulaciju holesterola. Održava krvne sudove, poboljšava cirkulaciju, smanjuje tendeciju nastanka tromboze, reguliše povišeni krvni pritisak. Pored hepatoprotektivnog delovanja, snižava i šećer u krvi i delu kao jako antioksidativno sredstvo. Sastav:-Fermentisani ekstrakt so..
2.565,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Krill Oill je proizvod koji sadrži ulje kril račića, namenjen za očuvanje krvnih sudova i prevencije bolesti srca. Primenu je našao i kod bolesti jetre i povišenog nivoa triglicerida, zbog sadržaja omega-3-masnih kiselina. Sadrži snažan antioksidans astaksantin, koji se koristi za poboljšanje i..
2.322,00 RSD 2.580,00 RSD
Brend: NOBEL_ILAC
Krill Oill je proizvod koji sadrži ulje kril račića, namenjen za očuvanje krvnih sudova i prevencije bolesti srca. Primenu je našao i kod bolesti jetre i povišenog nivoa triglicerida, zbog sadržaja omega-3-masnih kiselina. Sadrži snažan antioksidans astaksantin, koji se koristi za poboljšanje imunit..
1.290,00 RSD
Brend: NOW FOODS
Koenzim Q10 (ubiquinol) je prirodni antioksidans, usporava proces starenja, jača imunitet i čisti krvne sudove.Delovanje:-sprečava aterosklerozu-jača oslabljeni srčani mišić-poboljšava cirkulaciju-snižava krvni pritisak-smanjuje rizik za srčana oboljenja-prirodni antioksidansNačin upotrebe:Odrasli, ..
6.800,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Etarsko ulje slatke pomorandze poboljšava cirkulaciju, podstiče prozvodnju kolagena, sprečava pojavu bora i tamnih mrlja. Osvežava prostor, podiže raspoloženje i umiruje. Ima antibakerijsko, anatiseptičko i antidepresivno delovanje.Način upotrebe:Visokokoncentrovano – samo za spoljašnju upotr..
320,00 RSD
Brend: CORTEX LABS
Sastav:Prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepuri, na bazi meda i lekovitog bilja koje u svom sastavu sadrži gvožđe.*PRIMED 5 ne sadrži veštačke boje, konzervanse, emulgatore i druge aditiveIndikacije:PRIMED 5 Feromed se preporučuje kod:-Anemije izazvane nedostatkom gvožđa-Gastritisa bilo ..
4.650,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)