Adonis Apoteka
Korpa

Sex-zaštita i prevencija

Sex-zaštita i prevencija, koristite zaštitu prilikom seksa, uključujući i oralni seks.

Seksualno prenosive bolesti se šire seksualnim odnosom koji uključuje genitalije, usta ili rektum, a mogu se preneti i sa majke na fetus u toku trudnoće ili porođaja. Seksualno prenosive bolesti, koje pogađaju i muškarce i žene su svetski problem javnog zdravlja.

Saveti za bezbedan seks

  1. Obratite pažnju na simptome seksualno prenosivih bolesti, kao što su neobičan sekret, ranice, crvenilo, ili uvećanja u genitalnim predelim i bol prilikom uriniranja.
  2. Nemojte imati više seksualnih partnera istorvemena. Najbezbedniji je seks sa jednim partnerom kome ste jedini seksuani partner.
  3. Koristite kondom tokom svakog seksualnog odnosa. Kondom je najsigurnija zaštita od seksualno prenosivih bolesti.
  4. Koristite lubrikante na bazi vode kao što su K-Y Yelly ili Astroglide da biste sprečili nadraživanje kože ukoliko prilikom seksualnog odnosa kada nema dovoljno lubrikacije.
  5. Ukoliko ste žena, izbegavajte ispiranje vagine jer to može poremetiti normalni balans organizama u vagini i tako poveća rizik od polno prenosivih bolesti.
  6. Ponašajte se odgovorno. Izbegavajte seksualni kontakt ukoliko imate simptome infekcije ili se lečite od seksualno prenosivih bolesti ili HIV-a.

Poručite kod nas preparate za sex-zaštitu i prevenciju i bićete bezbrižni i bezbedni. U ponudi imamo kapi i kapsule.

Kapi za sex-zaštitu i prevenciju

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo izdvojiti jedan, u pitanju su maskulin kapi.

Maskulin kapi

Maskulin kapi su biljni preparat, namenjen muškarcima. Poboljšavaju potenciju, pomažu kod uvećane prostate, regulišu nivo šećera u krvi i povećavaju mišićnu masu i izdržljivost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maskulin kapi, odlične i efikasne, poboljšavaju potenciju kao i seksualni odnos.

Kapsule za sex-zaštitu i prevenciju

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo izdvojiti jedan, u pitanju su medierect kapsule.

Medierect kapsule

Medierect kapsule su prirodni preparat, namenjen kod erektilne disfunkcije muškaraca. Povoljno utiče na sekreciju testosterona i spermatogenezu, povećava pokretljivost i broj spermatozoida. Doprinosi unapređenju seksualnog zdravlja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Medierect kapsule, prirodan je preparat, efikasan, brzo deluje, povećava pokretljivost spermatozoida.

Stimulativni gel za spoljašnju upotrebu, optimalne pH vrednosti, na vodenoj bazi. Kompatibilan sa kondomom. Ne ostavlja fleke.Za žene.Upotreba:Naneti količinu veličine graška na klitoris...
2.250,00 RSD
Brend: INNVENTA
LONGUPINN sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene i ulja karanfilića koja muškim spoljašnjim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulac..
980,00 RSD
Maskulin kapi su biljni preparat, namenjen muškarcima.Sastav:Kombinacija biljaka:-babin zub-grčko seme-sitnocvetna mlečikaNamena:-poboljšavaju potenciju-pomažu kod uvećane prostate -regulišu nivo šećera u krvi-povećavaju mišićnu masu i izdržljivostUpotreba:3,5 ml rastvoriti u čaši vode i popiti..
1.020,00 RSD
Medierect kapsule su prirodni preparat, namenjen kod erektilne disfunkcije muškaraca. Povoljno utiče na sekreciju testosterona i spermatogenezu, povećava pokretljivost i broj spermatozoida. Doprinosi unapređenju seksualnog zdravlja.Sastav:-patentirana formulacija Fruitflow,-ekstrakt korena žen-šena ..
2.485,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)