Adonis Apoteka
Korpa

Odvikavanje od alkohola

Alkoholizam je najrasprostranjenija bolest zavisnosti (10 – 15 % odrasle populacije).  Alkohol teško narušava i fizičko i mentalno zdravlje, a skraćuje život i do 15 godina.

Kod nas možete naći proizvode koji Vam mogu pomoći da se rešite alkohola i njegove zavisnosti. U ponudi imamo kapi za odvokavanje od alkohola.

Kapi za odvikavanje od alkohola

U našoj ponudi imamo jedne kapi za odvikavanje od alkohola koje su se pokazale kao najbolje to su alkon protiv alkoholizma kapi.

Alkon protiv alkoholizma kapi

Alkon kapi za odvikavanje od alkoholizma sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku i preporučuju se kod problema sa alkoholizmom. Kapi deluju tako što izazivaju odbojnost na alkohol i mučninu, smanjuju agresivnost, jačaju psihičku stabilnost, otežavaju ponovno uzimanje alkohola.

Potpuni prestanak je moguće očekivati nakon 6 meseci kontinuirane primene. Dužina primene do potpunog oporavka zavisi od kompleksnosti slučaja i dužine konzumiranja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alkon kapi, prvi simptomi odbojnosti prema alkoholu počinju da se osete brzo, efikasne su i odlične za odvikavanje od alkohola.

Sastav:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstrakta:- thymi 1:5;- serpilli 1:5;- origani 1:5.Indikacije:Alkon kapi za odvikavanje od alkoholizma sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku i preporučuju se kod problema sa alkoholizmom.Delovanje:• Izazivaju odbojnost na al..
950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)